“darila”
živjo,
zanima me kakšno je vaše mišljenje, ker me malo mori oz. sem danes pospravljala in nekako imam “odveč” 2 darili:)
Prvo sem jaz kupila bivšemu in sicer lani v tujini slamnik, vendar se mi od takrat ni oglasil, sedaj pa me je spet klical in vabil na pijačo, ta natakarica s katero sva prijateljici mu je povedala, kaj sem mu kupila in je rekel, naj ga prinesem, vendar se nisem odzvala vabilu.
Drugi fant mi je za “novoletno darilo” podaril obesek z njegovim imenom, naslednji dan pa sem si ga bolj podrobno ogledala in videla, da je na drugi strani ime njegove bivše?!! WTF napisala sem mu le, da ga ne bom nosila in da naj ga pride iskat. Klical me je šele po 2 mesecih in se nisem oglasila.
Občasno je gost istega lokala.
Ta kolegica mi je predlagala, naj oboje prinesem k njej v lokal in jima bo izročila te zadevi. Kaj menite? nekako se ne bi želela z njima spet soočit ker sta me oba razočarala. Verjetno pa se bomo slej ko prej srečali. Druga kolegica mi je predlagala, naj ta obesek vržem kar stran ampak nekako se mi to ne zdi ok, ker je bilo verjetno to darilo namenjeno njegovi bivški oz. še bolj verjetno njemu.. slamnik bi lahko dala tudi kakšnemu drugemu fantu ob priliki…, doma pa tega več ne bi imela…
LP
Okrog enostavnih ali banalnih stvari v življenju ne bi smeli komplicirati, se vrteti nonstop, jih premlevati, izpeljevati nekih pogojnikov in vprašanj v vprašanjih, kaj če če…. In okrog enega darilca takšna drama, takšna negotovost, takšna tesnobna obremenjenost, da rabiš posvet?
Tvoj življenjski odnos je zelo zgrešen, ker se ukvarjaš s podrobnostmi, tvoja zahtevnost in pikolovstvo pa ti bo odgnalo tudi “zlatega moškega”. Kot prvo se poskušaj sprostiti, ne razčlenjuj vsega razumsko na prafaktorje, vzemi stvari, kot so, da boš sploh lahko uživala, ne ukvarjaj se z drugimi, ne ukvarjaj se s preteklostjo, ne sprašuj svojih prijateljic, kaj storiti, za vsak počen groš. In za konec, ne ukvarjaj se z bivšim(i), če mu ne pomeniš kaj dosti, ne bo tvoja vrednost prav nič zrasla v njegovih očeh, četudi mu podariš novi avto. Njega najverjetneje briga, kaj mu podariš, ker nima tvoje darilo za njega nobene simbolne vrednost, si to želela slišati?
Ti maš kot prvo zelo čudne fante. Da se kar lepega dne ne oglasijo več in te zopet kontaktirajo po nekem času. Dozdeva se mi celo, da sploh ni šlo za fante, ampak zgolj znance, s katerimi si imela neko romanco (ali pa še to ne, nekatere ženske mislijo, da dva že hodita, če se samo lepo gledata).
Drigo, tvoja prijateljica naj se ne vmešava v tvoje odnose. Ti jih moraš sama rešit.
Tretje, ne išči si tipov v (njenem) lokalu.
Četrtič, koji kurac te skrbita dve banalni darili?
Forum je zaprt za komentiranje.