OECD svetuje: iščete moškega, ki obvlada kuhalnico in pralni stroj? Potem je za vas pravi Slovenec!
Še en dokaz, da smo Slovenski moški krasni moški! Feministke požrite se 🙂
LOL
Saj s kuhanjem ni nič narobe jaz to rad počnem 😉
Ampak te raziskave so kr neki…. ženska naj bo ženska moški pa moški!
Zanimivo pa da te raziskave nikoli ne računajo koliko teže moški nese po stopnicah gor in koliko ženska iz trgovine….
Ko gledam službe na naftnih ploščadih, voznike tovornjakov po ledenih ploskvah, hodce po greznicah, delavce na strehah, rudarje v rudnikih in ljudi v lesni industriji, je najt žensko bolj redko kot moškega v kuhinji in kopalnici ob pralnem stroju ter štedilniku 😉
Statistika je tu zato da 1 stran nekaj ”opravičuje” sploh pa ”numerična” od modiane do modusa in vsega sranja!
Matkič ta raziskava potrjuje, da smo Slovenci krasni moški. Jaz se z njo popolnoma strinjam.
Ker živim sam se se moral navaditi čistit, prat, vzdrževati hišo skratka vse. Šibka točka je le to, da ne znam tako dobro kuhati. To pa zato, ker velikokrat jem vzunaj 🙂
Mah kje… sem samo realen….
Saj ne rečem da takih ni….
No saj morda pa se motim in ker je vsak 3 moški brezposeln majo pa res cajta da delajo dosti doma
Kdo bi vedo 😀
To pa sploh ni res.
Je pa res, da SO SE (veš, da tebe ne mislim sploh) moški tukaj na forumu bolj slabo izkazali…
Drgač so moški fajn :)[/quote]Pa zakaj si samo njega izvzela? 🙂
A ker ima smisel za modo? :))
To pa sploh ni res.
Je pa res, da SO SE (veš, da tebe ne mislim sploh) moški tukaj na forumu bolj slabo izkazali…
Drgač so moški fajn :)[/quote]Pa zakaj si samo njega izvzela? 🙂
A ker ima smisel za modo? :))[/quote]
Hehehe….če misliš, da je smisel za modo to, da ne nosi belih tenis štumfov za v službo…. :-)))
Še en dokaz, da smo Slovenski moški krasni moški! Feministke požrite se 🙂
Hej!? Se ti igraš z življenjem, saj kaj hitro lahko postaneš žrtev neporočenih MON-ovk! :)))
Pa zakaj si samo njega izvzela? 🙂
A ker ima smisel za modo? :))[/quote]
Če ga je izvzela, potem to pomeni, da je s samo temo dosegel namen. :)[/quote]Končno mu je uspelo…. 🙂
Robi vse nas je ugnal tale Seba[sub]stijan.[/sub]… naj mu bo tokrat 😉
Forum je zaprt za komentiranje.