Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako je bilo

kako je bilo

… danes, ko nekaj časa ni bilo dostopa do mon foruma? Kako ste preganjali abstinenčno krizo?

Robi je še ni doživel. Sem poskrbela, da ni niti en dan bil brez neta.

Za take primere obstaja romantična glasba, ki umiri živce. 🙂

A zato so arije odmevale vsepovsod?!.

V maškorih na Ptuju smo bili. Sem oprezal za maskami, če bi prepoznal kakšno našemljeno MON-ovko? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Potem pa nisem bil jaz. 🙂
V mislih sem imel kaj takega: http://www.youtube.com/watch?v=ITswHbJPHhQ

V maškorih na Ptuju smo bili. Sem oprezal za maskami, če bi prepoznal kakšno našemljeno MON-ovko? :))[/quote]
Daj mi povej, je potem za “tisoči” korentov še bilo kaj maškar, ali so oni zaključili povorko, ker nisem čakal do konca.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V maškorih na Ptuju smo bili. Sem oprezal za maskami, če bi prepoznal kakšno našemljeno MON-ovko? :))[/quote]
Daj mi povej, je potem za “tisoči” korentov še bilo kaj maškar, ali so oni zaključili povorko, ker nisem čakal do konca.[/quote]

Povorka je trajala neverjetno dolgo… jaz sem pogledal čez balkon in so še ob 15:35 skakali zunaj in ni blo konec ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic kaj si bil za pusta? 🙂

Jaz sem si rezal žile! Bemu, tud žiletke niso, kar so nekoč bile!!! ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz ne vem a je vreme krivo, da se vsem rola? 🙂

Doma 😀 vsake tolko sem ven pogledal kaj se dogaja in kdo je v povorki….. po 25*** letih se naveličaš povorke pa vsega pusta skup 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj nehaj no, ne moreš se tega naveličat, sploh pa tak hitro ne 🙂

Čaj te čaka 😉

Nisem opazla, ker že nekaj časa nisem vklopila kompa 😀 Le kaj se dogaja z mano? Gotovo je pomlad kriva pa te rožce v zraku.

Kakšna tragedija, da se to zgodi za vikend sredi dneva:))).

Jaz še opazila nisem, ker sem počela druge stvari.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

matjazko, si spekel kaj krofov? Pridem v maškare. :)))

Potem pa nisem bil jaz. 🙂
V mislih sem imel kaj takega: http://www.youtube.com/watch?v=ITswHbJPHhQ[/quote]

Opa, ti se pa spoznaš na romantiko…

No, tako, obstajajo načini, da se tudi Paco prebudi iz spanja, skrit za barikadami. ☺☺☺

Si danes nadoknadila? :))

Me nisi prepoznal? Nuno? Med drugimi sestrami p(o)rednicami sem bila…
Ah, pa tako zavzeto sem ti mahala… :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Si danes nadoknadila? :))[/quote]

Nadoknadila sem že pred letom dni:).

matjazko, si spekel kaj krofov? Pridem v maškare. :)))[/quote]

Seveda, z velikimi belimi nabuhlimi obročki in domačo marmelado. Prideš probat? še prste si boš lizala… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Si danes nadoknadila? :))[/quote]

Nadoknadila sem že pred letom dni:).[/quote]

🙂 Za koliko let si v plusu?

Nadoknadila sem že pred letom dni:).[/quote]

🙂 Za koliko let si v plusu?[/quote]

Ah preveč:). Čas je, da me kdo zamenja:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close