Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Celulit?

Celulit?

Pred casom sem tu zasledil en kup BS-a o celulitu. Sploh zenske so prodajale pravljice.

No, tu se lahko na hitro poucite, da ne razlagam:
http://www.justformetoday.com/get-rid-of-cellulite/

Raje sem vsa celulitna, kakor pa npr gospa iz priponke 🙂

Hahahaha

Zajel vse uporabnice M/Ž čveka 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

v obeh primerih bi bila ogabna 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

v obeh primerih bi bila ogabna :)[/quote]

Dokler sama sebi nisem, je vseena figa, kateri ekstrem posedujem 🙂

A to je mar ženska? :))))) Poglej faco.

A to je mar ženska? :))))) Poglej faco.[/quote]

Faca res “raztura”, tudi za prsi sumim, da so fake 🙂

Pa daj Sadni no…tebe bom res namlatila čak se..):)

Pa daj Sadni no…tebe bom res namlatila čak se..):)[/quote]
Hčerko mi zrihtaj, pa me ne bo treba 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

:)))

Ji nebi branila:))

Jaz ga nimam, pa nikoli ga nisem imela … no mogoče še pride

v obeh primerih bi bila ogabna :)[/quote]

Dokler sama sebi nisem, je vseena figa, kateri ekstrem posedujem :)[/quote]

je ja, ampak vseeno bi bila ogabna v obeh primerih….. samotolažba pa dela čudeže to pa verjamem 🙂 Če bi bla sebi všeč cela celulitasta se spomni to zjutraj in ne daj niti pikice umetnega na sebe (make up itd) in tudi ne daj gor ničesar ker če bi si bla celulitasta všeč lahko greš okrog brez vsega pa si še vedno tisočkrat boljša 🙂

oba veva da to ni res 🙂 da bi se sekirala 😀 kot velika večina žensk

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dokler sama sebi nisem, je vseena figa, kateri ekstrem posedujem :)[/quote]

je ja, ampak vseeno bi bila ogabna v obeh primerih….. samotolažba pa dela čudeže to pa verjamem 🙂 Če bi bla sebi všeč cela celulitasta se spomni to zjutraj in ne daj niti pikice umetnega na sebe (make up itd) in tudi ne daj gor ničesar ker če bi si bla celulitasta všeč lahko greš okrog brez vsega pa si še vedno tisočkrat boljša 🙂

oba veva da to ni res 🙂 da bi se sekirala 😀 kot velika večina žensk[/quote]

Ni mi povsem jasno, iz česa se posmihaš. Navsezadnje ne veš, koliko športam na dan in če ali sploh potrebujem make up 🙂 oz koliko sem ali nisem celulitasta. Kljub vsemu dopuščam vedno možnost, da sem komu ogabna…pa kaj potem? 😀

Matkic, pozabljas, da ni vsaka debela ali celulitna ali mozoljasta ali _______ (poljuben izraz) obremenjena s tem. Nekatere se prav zares sprejemajo. Take kof so. In ne bos verjel, najdejo partnerja, kateremu so vsec tocno taksne, kateremu disijo. Ne rabis vseh metat v isti kos in ne rabis folka ovrednotit po videzu al v koncni fazi niti po umskih sposobnostih. Ce se imas navado norcevat in posmehovat “nepopolnim” zenskam, verjemi da tistih zdravo mero samospostovanja, ne gane a bit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close