Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski pogoji

Ženski pogoji

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9359185

To morate prebrati. Samska 30 letnica ima 10 pogojev, ki jih mora moški izpolnjevati haha :)))))

Jao kam smo prišli haha 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A samo 10 ? 🙂
To je še dobro. 🙂

Ja, če se bo ta kdaj poročila ji še jaz kupim šenk :))))

Za lažjo predstavo

zakaj je ženska takoj označena, da “išče princa na belem konju” oziroma, da je “zahtevna u božjo mater”, če ima glede nasprotnega spola kakršnekoli zahteve?

1. Nikoli ne bi imela moškega, ki mi fizično ni privlačen, ki me ne vzburja, ki si ga ne želim. Torej jih že tukaj velika večina odpade.
2. Res je, da ne bi imela moškega z otroki, ker se mi ne da prenašati bivših žen/partneric in ker se mi ne da prilagajati tujim otrokom.
3. Nikoli ne bi imela moškega, ki pri 30-35 letih nima niti enega dneva delovne dobe.
4. Nikoli ne bi imela moškega, ki pri 30-35 letnih živi doma pri starših v svoji otroški sobi.
5. Nikoli ne bi imela moškega,ki pri svojih 30-35 letih še ni prebral nobene knjige, razen tistih, ki so bile obvezne s osnovni in srednji šoli za domače branje.
6. Nikoli ne bi imela moškega, ki ni komunikativen in ki me ne zna nasmejati.
7. Nikoli ne bi imela moškega, ki pri svojih 30-35 letnih še ni bil dlje (na dopustu ali potovanju) kot do Pule.
8. Nikoli ne bi imela moškega ki se ne ukvarja s športom in nima nikakršnega interesa, da bi se.
9. Nikoli en bi imela moškega, ki mu je pri 30-35 letnih cilj, da se vsak vikend dobiva s kolegi, da pije do onemoglosti in da preganja 20-25 letnice v diskoteki.
10. Nikoli ne bi imela moškega, ki nima rad živali in ki meni, da pes sodi v pesjak.

in še bi lahko naštevala.

A to za vas pomeni, da ženska išče princa na belem konju oziroma, da je zahtevna u božjo mater? Res ne vem zakaj bi morala pobrati vsakega, ki gre mimo, ker sem pač še vedno samska in ker je on pač moški. Hvala lepa.

S podčrtanimi stavki se celo strinjam.

Meni se zdi skromna., gotovo se bo, razen ce ste moski danes res tako nesposobni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se podčrtani stavki ne zdijo posledica zahtevnosti, ampak bolj ali manj osnovni pogoji, ki si jih potihem ali pa “naglas”, želi vsaka ženska.
Zatakne pa se potem pri podrobnostih. 🙂

jaz mam pri ženski samo 2 zahtevi

Da mi je seksi in da mi ne teži….

samo kaj ko pod vsako zahtevo pade lahko še 100 podzahtev….

Tako kot teh 10 zahtev je tako obširnih da lahko padejo vsi ali pa so skorajda vsi sprejeti… ker je praktično vse relativno razen ene 2 ali 3 alinej.

brezveze… upam da bo za zmeraj samska.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni se podčrtani stavki ne zdijo posledica zahtevnosti, ampak bolj ali manj osnovni pogoji, ki si jih potihem ali pa “naglas”, želi vsaka ženska.
Zatakne pa se potem pri podrobnostih. :)[/quote]

Ne razumem, zakaj bi ženska od moškega pričakovala, da mora imeti rad živali. Pes pa ne sodi v blok ali stolpnico, ampak k hiši, da čuva dom.

S podčrtanimi stavki se celo strinjam.[/quote]

Antilopa tebi se seveda oprosti :))))

Težko je le na podlagi napisanih pravil, sklepati o karakterju ženske.
To so le neki banalni pogoji…Pomembno je, kako ženska doživlja moškega in sebe v odnosu do moškega.
Če je picajzlasta, bo vedno iskala razlog, ko njeni pogoji niso izpolnjeni in bo nezadovoljna.
Ali pa, če misli, da so moški tu zato, da bodo izpolnjevali njene pogoje…Sama pa ne bo naredila nič, da bi reševala morebitne konflikte….

Mislim kaj ima npr. veze kje je moški potoval? Eni so za potovat eni pa ne 🙂

Zatakne pa se potem pri podrobnostih. :)[/quote]

Ne razumem, zakaj bi ženska od moškega pričakovala, da mora imeti rad živali. Pes pa ne sodi v blok ali stolpnico, ampak k hiši, da čuva dom.[/quote]mogoce se boji, da ce nima rad zivali, ne bo imel rad otrok. Ta zenska ni zahtevna, pac pa predvsem negotova. Zal pa neizkuseni moski to razumejo kot prezahtevno. Tudi ona rabi nekoga, ki ji bo vsaj malo pregnal vse te dvome.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za njo očitno ima veze. Mogoče ima sama željo, da gre kam bolj daleč na dopust in si ne želi iti sama.

Ne razumem, zakaj bi ženska od moškega pričakovala, da mora imeti rad živali. Pes pa ne sodi v blok ali stolpnico, ampak k hiši, da čuva dom.[/quote]mogoce se boji, da ce nima rad zivali, ne bo imel rad otrok. Ta zenska ni zahtevna, pac pa predvsem negotova. Zal pa neizkuseni moski to razumejo kot prezahtevno. Tudi ona rabi nekoga, ki ji bo vsaj malo pregnal vse te dvome.[/quote]
Da bi šel v vezo z žensko zato, da bi ji preganjal dvome, pa ne zveni skromno. 🙂
To lahko pomeni še ena dodatna služba. 🙂
Podobno, kot če živiš z nesamozavestno žensko. Vedno in povsod lahko vidi razlog za dvom, nespoštovanje…

Ko ženska sreča tipa, ki ji spodnese tla pod nogami, pozabi na kriterije in se mu preda.

Za njo očitno ima veze. Mogoče ima sama željo, da gre kam bolj daleč na dopust in si ne želi iti sama.[/quote]

S takimi kriteriji bo zagotovo samska do konca življenja. V likovni umetnosti bi to poimenovali nadrealizem :)))

S podčrtanimi stavki se celo strinjam.[/quote]

Antilopa tebi se seveda oprosti :))))[/quote]

Seba, štos je v tem, da si moškega predstavljam kot neke vrste “zaščitnika”. Če pri 35-ih letih še vedno živi v svoji otroški sobi in nima niti dneva delovne dobe, je zadeva zaskrbljujoča. Če je študiral, še nekako razumem, da kasneje ni mogel dobiti službe. Če pa je zaključil že pri srednji šoli, pa še vedno nikjer ne dela, pa nekaj ni o.k. Tudi dvomim, da se tak moški res počuti “moško”.

Zakaj že?

Jaz izpolnjujem vse kriterije, razen pri 9. bi se zataknilo. 9-i točki bi s eodpovedal, če bi mi ženska bila dovolj všeč.

Gotovo obstajajo moški, ki izpolnujejo vseh 10 zahtev. Vprašanje pa je, če bi take tipe ta dotična ženska zanimala.

to je res.

Specialec, osnove morajo biti izpolnjene. Mislim, da se tudi ti ne bi dobro počutil, če bi te ženska preživljala. Jaz od moškega ne pričakujem, da je bil na počitnicah na Kitajskem, Avstraliji, ipd. Meni bi bilo veliko huje, če se z njim ne bi imela kaj pogovarjat, ali če bi se morala pogovarjat “v rokavicah”. Občutljivih mimoz ne maram. Osebno imam raje moškega, ki zna oziroma ve več od mene, ker me bo nekaj naučil. Vedno sem bila rada v družbi ljudi, ki so videli več ali vedeli več od mene.

Se strinjam 🙂

Zakaj že?

Jaz izpolnjujem vse kriterije, razen pri 9. bi se zataknilo. 9-i točki bi s eodpovedal, če bi mi ženska bila dovolj všeč.

Gotovo obstajajo moški, ki izpolnujejo vseh 10 zahtev. Vprašanje pa je, če bi take tipe ta dotična ženska zanimala.[/quote]

Točka št. 9 je še najmanj problematična. :))) Problematična je samo takrat, ko si moški izposodi tuj denar, da gre v diskoteko in tam peca dvajsetletnice. Pa po žurki pride domov, spi in naslednji dan ne gre v službo, ker je nima in je tudi ne želi imeti.

mogoce se boji, da ce nima rad zivali, ne bo imel rad otrok. Ta zenska ni zahtevna, pac pa predvsem negotova. Zal pa neizkuseni moski to razumejo kot prezahtevno. Tudi ona rabi nekoga, ki ji bo vsaj malo pregnal vse te dvome.[/quote]
Da bi šel v vezo z žensko zato, da bi ji preganjal dvome, pa ne zveni skromno. 🙂
To lahko pomeni še ena dodatna služba. 🙂
Podobno, kot če živiš z nesamozavestno žensko. Vedno in povsod lahko vidi razlog za dvom, nespoštovanje…[/quote]
Saj to je vzajemno robi, ti njej, ona pa tebi. To se pa ze splaca, a ne. 🙂 sicer pa verjamem, da zelo samozavestnega ne bo niti pritegnila ena totalno nesamozavestna, tako da je bojazen odvec, kar se mene tice.

Zakaj že?

Gotovo obstajajo moški, ki izpolnujejo vseh 10 zahtev. Vprašanje pa je, če bi take tipe ta dotična ženska zanimala.[/quote]
Spider, za prvega pa res ne moreš vedeti, če ga izpolnjuješ. Razen, če jo osebno poznaš. 🙂

Ja, za tistih par minut. 🙂
Pozneje pa pričakuje, da se moški preda in služi njej. 🙂

Da še razložim, zakaj tako mislim….
In sicer na podlagi drugega pogoja, ki pravi, da ne bi imela moškega, ki ima otroke, ker se ne želi prilagajati tujim otrokom, sklepam, da se res gre za negotovo in šibko žensko, če jo je strah, da se bo morala prilagajati nekemu otroku.
Če jo že otrok ogroža, kako bi jo ogrožal šele moški, če bi imel kakšno svojo željo, ki se ne sklada z njeno ?
Takšne sezname delajo osebe, ki ne zaupajo vase, ker jim napisani pogoji vsaj navidezno dajejo občutek varnosti, da bo moški takšen, ki je ne bo ogrožal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close