ah, ti moški…
Pozdravljene,
Poročena 13 let, 2 otroka, vendar čedalje bolj razmišljam o ločitvi…, oz.
če pomislim, da nimam redne sluzbe in da sem v najemniškem stanovanju, sem v nekem začaranem krogu, kjer si ne upam stopiti ven….Gre pa za to, da se z možem čedalje bolj ne razumeva, se kregava, večinoma ne strinjava, da o sexu sploh ne govorim, ker ga zadnje pol leta ni…..
Je pa res, da sem za sex kriva sama, ker jaz nočem več sexat z njim in to z razloga, da kadarkoli sva se je po 2 minutah končalo in me je dobesedno minilo…..ker vem kaj bo, spet bom razočarana, jezna…doma pa se prepiri stopnjujejo….
On me je že obdolžil da imam drugega, meni pa se tud kregat ne da več in razpravljat o sexu, o bilo čem kar se tiče naju….., zagrozil mi je da se ločil ne bo in da če se mislim odselit, da mi bo nagajal na vse načine (sploh kar se tiče sluzbe), ker sluzba je pač taka, da me včasih tudi po 2 dni ni domov, se pravi, če se ločim, oz. grem, se lahko poslovim od zdajšnje službe (ker dvodnevnega varstva pač nimam….)..Ste bile mogoče v podobni situaciji, ne vem kaj naj naredim…
Hvala.
NM-3W da te ni sram….
Imam 16 let delovne dobe, po 13 letih za ndč. sem izgubila sluzbo- ne po svoji krivdi in sedaj nikjer ne dobim za ndč…..
Nimam babic, dedkov bogatih mamic ki svojim otrokom pomagajo in jim šenkajo stanovanje…., tako kot takim razvajenim ritim kot si ti , da tako razmišljaš, sram te bilo!!!!!
In s povprečno plačo mi v tej faking državi tudi kredita za stanovanje niso dali…….
Tko, da sam tih bod kdo je vreden česa, ti očitno ničesar ker ti je vse dala mamica ..oz. še vedno visiš na njeni joški!!!..
Začaran krog se je začel kje? 😉
Od vedno je tako?
Mislim, da ne, nekje po poti sta izgubila tisto kar sta imela na začetku. Prav bi bilo, da bi se vrnila tja in vsaj poizkušala najt tisto kar oba danes pogrešata.
Ih, kaj se pa zamudiš, saj si prec fertik…. 😉
Boom kaj se ti čudiš, če eni zmorejo nekaj naredit v dveh minutah česar ti ne moreš v dveh urah?…. 😉 :)))
Sumim pa, da je takrat bil drugačen do nje in ona do njega, sedaj pa, več let kot se druži z njo slabši postaja…. :/
Torej naj ne rešuje zadeve na način, da njega dresira ampak, da se sama začne obnašat do njega drugače kot se je do sedaj in se bo hočeš nočeš, moral tudi on spremenit ali bo pa odpadel kot knof od gat…..
Podobno kot se vsi oblečejo v bunde, ko pride mraz in slečejo, ko pride vročina…. Ali pride poletje zato ker se vsi slečejo?
Hmmmm…. zdej pa ne vem, sem mal v dvomih….. :)))
V odnosu dveh oseb lahko najlažje spremenimo sebe. Seks je vrh ledene gore. Ko ne funkcionira v odnosu, je razlog za 90% napetosti. Sploh s strani moškega.
Ženske ste bolj občutljive za ustrezen odnos in če želite, lahko veliko storite. Z obtoževanjem pa se gotovo ne doseže nič. Ali mislimo, da nas bo drugi imel bolj rad, če ga bomo obtoževali? To ne funkcionira nikjer in nikoli.
Če se ločiš, zakaj misliš, da bi ti morala prevzeti otroke? Naj jih ima sedanji mož. Polovico tvojih dilem odpade.
Naredi tisto, kar doslej nisi, pa bi morala. Če si pozabila nase, naredi kaj zase, če si pozabila na odnos do moža, naredi kaj tam.
Se strinjam.[/quote]Na osnovi kopice nerazumnih dejanj in odločitev iz preteklosti, naredit edino razumno in to je ločitev?
Težka bo….. :/
Tudi ta bo predvsem čustvena odločitev, ker razumsko ji nič ne manjka: ima streho nad glavo, otroke ob sebi, ni lačna, žejna jo ne zebe, če še razumsko mal zamiži za tiste dve minute se bi znalo še uredit tisto s kreganjem….. 😉
Ampak zdi se mi da nekako ne bo šlo oz jo bodo slej, ko prej spet preplavila čustva zato bi bilo prav, da posadi deca za mizo in ga pripravi, da jo bo poslušal in slišal tisto kar mu ima za povedat. Pa takrat ne preveč čustev zraven vpletat 😉
Ljudje pač nismo le razumska bitja, zato od nekoga, ki naredi kup nerazumnih dejanj, ki ga spravijo v težave, res težko pričakujemo razumsko odločitev. Vendar še tako “neumnega” lahko enkrat sreča pamet.
Forum je zaprt za komentiranje.