Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vrgel me je s tira

Vrgel me je s tira

Na mali zakuski za konec leta v firmi smo si voščili lepe praznike in srečo v novem letu.
Mali prigrizki, malo pijačke, objemanje, poljubljanje, čvekanje, voščila

Me je pa čisto s tira vrgel starejši sodelavec. Ne izgleda nič posebnega, poročeh, ima odrasle otroke. Ko mi je voščil mi je umaknil lase z obraza z eno roko z drugo pa mi je šel po hrbtu. Vsa sem vztrepetala. Kot, da ima sto rok, tako sem ga čutila. Ko pa me je pritisnil k sebi pa sem zgubila tla pod nogami, vsa sem bila mehka. Kasneje sem pogledala, če tam ni še lužica.

Kaj naj sedaj. Tip me je res znal pritegniti. Res bi se mu rada prepustila, ker čutim, da bi doživela vse in več, prava nebesa si redstavljam z njim.

Sama nisem v razmerju in ga trenutno ne načrtujem.
Hvala za mnenja

Za božične teme bi pričakoval malo več izvirnosti in domišljije, da bi bilo zanimivo, kar si napisala. ;))
Ampak trudi se, ne obupaj takoj nad sabo, nima vsak pisateljske žilice, bojim se, da žal tudi ti ne. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

:))) Najbolj smešen je tisti del, ko poudari, da ni kaj prida za pogledat. 🙂 Nekateri pa res hudo sceno delajo iz novoletnih gostij…jah, vsi upajo na zadetek. Slabo avtorsko delo.

:))) Najbolj smešen je tisti del, ko poudari, da ni kaj prida za pogledat. 🙂 Nekateri pa res hudo sceno delajo iz novoletnih gostij…jah, vsi upajo na zadetek. Slabo avtorsko delo.[/quote]

poizkusi se v tipkanju kot moški nick

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ah te zenske…. Poskusajo biti tako odrasle no v enem trenutku se lahko spustijo na nas (moski) nivo 🙂

še slabše so … našo moškost dobesedno prevzamejo, posvojijo v sebe

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:))) Najbolj smešen je tisti del, ko poudari, da ni kaj prida za pogledat. 🙂 Nekateri pa res hudo sceno delajo iz novoletnih gostij…jah, vsi upajo na zadetek. Slabo avtorsko delo.[/quote]

poizkusi se v tipkanju kot moški nick[/quote]

Misliš, da ne znam pisat kot moški? :)) Evo primer (hipotetično si izberem nick “Zagor Te Nej”):

Izobražen, dobro situiran moški išče ubogljivo in marljivo žensko za preživljanje skupnih trenutkov. Otroci so ovira, ker se mi ne da poslušat njihovega cviljenja. :)) Kandidatka mora biti pripravljena, da jo bom po prvem zmenku sčevljal. :))

Heheheheheheh! Moški nikoli ne bi napisal česa podobnega. Pazi govorim o moškem ne o pezdetu, ki te vidi samo kot kos mesa z luknjo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Najboljši povzetek labilnosti avtorice.

Iluzija ljubezni – sanje so sestavile kopico prizorov samo zato, da bi vam predale spoznanje, ki vam verjetno takole, zapisano črno na belo, ne bodo preveč všeč: ta moški naj igra glavno vlogo v nekem drugem filmu, vi pa si poiščite ustreznejšega soigralca.
Vse kaže, da je možakar markanten in se vam je zazdelo, da bi v skupnem projektu zablestela kot zvezdi, vendar pa je on z mislimi pri drugem scenariju in škoda bi bilo, da bi žrvovali kakovost svoje zgodbe s tem, da bi vlekli vanjo ljudi, ki niso s srcem pri stvari. Sanje pravzaprav ne kažejo tega, kako se vas izogiba, ampak samo to, kako neka skupna zgodba sploh ne obstaja. Zagledli ste se v iluzijo kot v fatamorgano v puščavi, on pa naposled iz sanj izgine, kot vsaka prava iluzija. poslušajte tokrat razum in res pozabite nanj, hkrati pa se zavedajte, da se romantične sanje lahko prelijejo v resničnost šele takrat, ko imajo dovolj realno osnovo, to pa vključuje tudi dokaj dobro poznavanje sebe in svojih potreb.
Zato morate pred novim razmerjem razčistiti, kaj od njeg sploh pričakujete in kaj v življenju iščete. Marsiktero izkušnjo ste že prestali, kako dobro se sedaj poznate? Česa si želite, kaj potrebujete, kaj lahko ponudite? Zaenkrat vse kaže, da vas očara vznemirjenje ob dišeči sapici zaljubljenosti, da radi sanjarite ob nestrpnem pričakovanju morebitnih usodnosti ob naključnih srečanjih, da si pravzaprav sami s svojim fantaziranjem ustvarjate vročico ljubezenskega odnosa… Resnični odnosi so ponavadi malo manj vroči, zato pa tudi toliko bolj globoki. Poiščite torej soplesalca, ki bo pripravljen zreti v globine vsakodnevne ljubezenske, ne pa odplesati s prizorišča vsakič, ko zazvoni budilka.

vir: http://www2.arnes.si/~rhrast1/sanje-naprejL.htm

Si ali nisi v razmerju, ugotovila si po čem hrepeniš.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

In? Je bila?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, zna te prijet na pravi način… ima filing…. ima energijo, saj vemo kakšno… v čem je problem?? prepusti se mu. amen. 🙂

Punca, eni znajo. Ampak to ni bilo mišljeno kot kompliment. Beži od njega. Jaz bi že. Bežala. Ali pa mu kaj zabrusila, he he.

Punca, eni znajo. Ampak to ni bilo mišljeno kot kompliment. Beži od njega. Jaz bi že. Bežala. Ali pa mu kaj zabrusila, he he.[/quote]Kako naj beži, če pa je dobila mehka kolena? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja, saj res. 😉

Vrgel me je s tira.

Zahvali se mu, to so redki pojavi:)

Ne nori. Kaj boš s starim šarmerjem, ki ima družino. Na svetu je toliko mladih fantov, ki bi bili srečni, ko bi lahko bili s teboj. Postavi si jasne cilje, kaj hočeš v življenju (romantiko in podobne bedarije pospravi v zmrzovalnik) in delaj na tem, da jih dosežeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close