Partnerstvo in strah pred intimo
http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/474#.UrhMBoEbCgo.facebook
Prosim za pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika.
Lep dan 🙂
Lea.
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Partnerstvo in strah pred intimo
http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/474#.UrhMBoEbCgo.facebook
Prosim za pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika.
Lep dan 🙂
Lea.
Heheheheheheh, spet teologinja!!!
Sam kolk ste navalili s temi anketami po MONU zadnje čase. :-/
Na FB-ju bi bile vse teoliginje (ajde študentke teologije) moje prijateljice, samo, da bi jim krogce ali križce delal, čeprav imam v javnem profilu napisano, da boga ni.
Ne silim nikogar, da resuje samo prosim za pomoc.
Za splosno razgledanost: veliko teologov ni vernih. Prepricaj se preden govoris. 🙂
Jaz imam ljubico vendar sem napisal, da nisem v zvezi, ker ne vem kako bi to opredelil. Zanimivo koliko je vprašanj povezanih z koliko sredstev sem vložil v ta odnos?
Ne prav dosti 🙂
Vse je ok. Tudi ljubica je nacin odnosa. Sredstva, vložena ali ne-vložena v odnos pa so dogajanje v odnosu. Včasih več, drugič manj, včasih nič, včasih vse.
Hvala 🙂
zakaj? a teh, ki študirajo tele družinske študije je sedaj cel naval al kako?
No punce poglejte kako se mora ženska obnašati do moškega.
Naj vam bo uporabnica buck za zgled. Rešiš anketo pa ti odgovori, razloži vprašanje in še zahvali se :))
Da je ne boš začel zdaj nadlegovat, če bi bila tvoja ljubica, ko se boš s sedanjo skregal :).
Hahaha lucky me 😀 😀
Pravzaprav sem zelel samo nakazati kako mora ženska moškega spoštovati, negovati, priznati in seveda obratno. To je temelj za dolg in srečen zakon :))
Buck, bi bila moja ljubica, da vidiva, koliko sredstev morava vložiti? :))
Ufff Matjažko zdej te bo pa lucky me zihr napadla tako kot prej mene :))
Vidiš, seba111, kako zvit je matjazko, te je kar prehitel po ravnem. 🙂
Lucky me recimo, da je bil bolj neposreden ampak morda se pa midva ujameva :)))
Rahla gužva je ob teb, jaz pa rabim veliiikooo prostora, pa ne zarad kilaže :)).
Ok bova počakala, da se spet skregam z ljubico.
Brez skrbi sem že na dobri poti haha 😀 😀
Zakaj skregat ? Saj število ljubic ni omejeno. Ženo imaš lahko le eno, ljubic pa več. 🙂
Robi to ni tisto pravo zame. To je bolj za prvo silo 🙂
Zakaj skregat ? Saj število ljubic ni omejeno. Ženo imaš lahko le eno, ljubic pa več. :)[/quote]
O, Robi…, ti si, boš malo zmoderiral zadevo? :)) Tukaj bi eni imel kar cel harem :)).
Hudič je ker je to gromozansko drago madona te še spravijo na kant haha :)))
Buck, bi bila moja ljubica, da vidiva, koliko sredstev morava vložiti? :))[/quote]
Kaj je Matjažko, spet trnk pereš? :))) Pa daj no, saj punce so te že pogruntale.
najpreje mi nakaži 1 BitCoin … nema đabe ni kod ku.r.ve
Zakaj skregat ? Saj število ljubic ni omejeno. Ženo imaš lahko le eno, ljubic pa več. :)[/quote]
O, Robi…, ti si, boš malo zmoderiral zadevo? :)) Tukaj bi eni imel kar cel harem :)).[/quote]
To je luksuz, ki si ga ne more vsak privoščiti. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.