Zapufan partner
Hoj
Pred nekaj meseci sem spoznala nekoga, s komer sva zdaj že 2 meseca par. Planirala sva iti na svoje, toda tukaj nastopi težava; izvedela sem, da se je nekaj časa preden sva se spoznala, zapufal za lepo vsoto denarja. Sedaj je tako, da se mu je banka usedla na račun in mu pobere skoraj vsak prislužen evro. Rekel mi je da ima še nekaj denarja za vrniti banki. Jaz sem bila prepričana da gre ves njegov zaslužek njemu v žep in bi tako imel dovolj denarja za najem… sedaj pa tole. Se je kateri že zgodilo kaj takega in kako ste to rešile?
In ti bi rada živela na tuj račun ? daš lahko njegov naslov in telefonsko da mu povemo kakšno zmešano babo ima…
Ja kriza! To pa je res črna pika v njegovem CV-ju. Ma daj … je*eš ti to, da ga ljubiš! Da ti je dedc pisan na kožo tako zelo, da sta hotela zaživeti skupaj. Kdo se bo v teh že tako turbolentnih časih ubadal še s ke$om, ki ga je treba vrniti banki. Daj naženi ga in najdi enega nezapufanega. Pač ne bo Slovenc, je*at ga.
Ja kriza! To pa je res črna pika v njegovem CV-ju. Ma daj … je*eš ti to, da ga ljubiš! Da ti je dedc pisan na kožo tako zelo, da sta hotela zaživeti skupaj. Kdo se bo v teh že tako turbolentnih časih ubadal še s ke$om, ki ga je treba vrniti banki. Daj naženi ga in najdi enega nezapufanega. Pač ne bo Slovenc, je*at ga.[/quote]
ti pa nisi več moja “prjatlca”, da me takole zatajiš in me niti mimogrede ne omeniš, kaj šele priporočiš
To je tipičen primer ženske…. one ljubijo dokler je keš…. ko ga tip nima ljubezen umre 🙂
Zanimivo da je obratno drugače…. tam umre poželjenje (moška ljubezen) po se ženska zapusti ali postane stara in neprivlačna 🙂
hja Matković…pozabil si omeniti da ti tudi denar nič ne koristi če si zavaljen “vampača” že od 25-ga leta povsem “čelavi Lojzek” z ogabnimi zaraščenimi obrvmi..jeb…at ga,uboge ženske no..)))[/quote]
nevem koga ti opisuješ ampak takemu je lahko bad ja …..
Sebe 🙂 ?
Ja kriza! To pa je res črna pika v njegovem CV-ju. Ma daj … je*eš ti to, da ga ljubiš! Da ti je dedc pisan na kožo tako zelo, da sta hotela zaživeti skupaj. Kdo se bo v teh že tako turbolentnih časih ubadal še s ke$om, ki ga je treba vrniti banki. Daj naženi ga in najdi enega nezapufanega. Pač ne bo Slovenc, je*at ga.[/quote]
ti pa nisi več moja “prjatlca”, da me takole zatajiš in me niti mimogrede ne omeniš, kaj šele priporočiš[/quote]
Če bi bil rad zapufan samo povej. Ti trikrat, štirikrat potegnem … kartico :)))
ti pa nisi več moja “prjatlca”, da me takole zatajiš in me niti mimogrede ne omeniš, kaj šele priporočiš[/quote]
Če bi bil rad zapufan samo povej. Ti trikrat, štirikrat potegnem … kartico :)))[/quote]
a je zdej jasna vsa dimenzija najine “ljubezni” od prve črke na netu dalje … popolno nerazumevanje ->
jaz se kartic ne grem več (sem na BitCoinih), ti pa še vedno nekaj vlečeš, vtikaš … furaš materialna čustva ☺
Forum je zaprt za komentiranje.