Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hvaležna?

Hvaležna?

Pozdravljeni,
pred časom sem skup delala z zunanjo ekipo na večjem projektu. Z njimi sem se kar fajn ujela, še najbolj z vodjo projekta. Ob zaključku smo imeli skupno zabavo, kasneje sem od njihove vodje prejela kratko sporočilo, da je hvaležna, da me je spoznala. Kako bi si vi razlagali, kaj je želela povedati? Želim ji zaželeti lepe praznike, a nisem sigurna da bi ji bilo prav.

Točno to, kar je napisala in nič več. Če čutiš, da bi ji rada zaželela lepe praznike, potem to naredi. Če imaš pomisleke, potem ne. Samo ne tuhtaj preveč in ne išči igle v kopici sena.

Robi… — kaj pa, če imam jaz prav in bi jo ona res rada kresnila, avtorici bi pa to pasalo???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bom dopolnila vprašanje: kdaj rečetu komu, da ste hvaležni, da ste ga/jo spoznali?
Hvala vam za odgovore in lep večer.

Večkrat rečem…hvala, ker si. Saj to pomeni podobno in je v kontekstu tega, da sem vesela za to, da nekdo obstaja in deli trenutke tudi z mano. Je pa res, da gre to za ljudi, s katerimi imam bližnji odnos, me poznajo v večih odtenkih in obratno. Meni se zdi lepo deliti svoje občutke z drugimi.

Ja, očitno ji je (bilo) zelo fajn delati s tabo… Le vošči ji.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

retrogardna venera 🙂

retrogardna venera :)[/quote]

in še mars v kvadratu je zafrknil stvar 🙂

za avtorico pa – lepe praznike lahko voščiš vsakomur, če misliš iskreno

tudiiz čisto navadne dobre manire, pa prijaznosti in kar tako … se izide

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Po mojem ne bo nič narobe, če mu pošlješ enostavno voščilo, brez kakšnih skritih znakov 🙂

že da o tem sploh pomisliš je grdo, napeljevanje k zapeljevanju … kaj pa, če ima družico, ki ji boš s tem razdrla zvezo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close