Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek punca na pijači s fantovim prijateljem in mojim bivšim

punca na pijači s fantovim prijateljem in mojim bivšim

Ojla pozdravljeni!
Prvič se poslužujem forumov in veliko se izvedela ravno o stvareh iz teh straneh…zdaj pa imam za vas jaz eno vprašanje..
Moje ime je Sonja in nedavno sem imela s partnerjem težave ki sem jih probala rešiti s pomočjo prijateljice..ko sem o prosila za pomoč mi je svetovala naj se odmaknem od njega da me ni vreden..o njemu je imela slabo mnenje govorila je vse mogoče tako da sem resnično verjela da da bo bolje da ga zapustim..nakar sem izvedela da je njemu govorila ravno drugače..in sicer svoje besede je obrnila tako da češ da sem to govorila jaz…in tako sva se razšla ker sem mu skušala dopovedati da ženska laže a mi do danes še ne verjame..noro je prepričan v to kako dobra prijateljica je in to me grozno nervira…nikoli mu nisem lagala in enostavno ne vem s čim ga je tako prepričala da ji verjame bolj kot meni…poleg tega da naju je dokončno z lažmi ločila pa hodi z njim še po pijačkah pa čeprav je ona dekle njegovega prijatelja..zdaj pa me zanima vaše mnenje ker sama nisem dovolj pametna..kako naj dokažem kdo ona je in kaj je resnica in ali je to normalno da hodi po pijačah z njim, svojega fanta pa pošlje domov…hvala za vsak vaš odgovor

Ime mi je NM-ew … in crkavam od smeha ob prebiranju takšnih traparij

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hvala vsaj nekdo se smeje tem stvarem

Draga Sonja. Jaz imam samo eno vprašanje. Ali je to tvoj edini problem, ki ga imaš v življenju?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako dobro poznaš njenega partnerja? Če je on prijatelj od tvojega bivšega partnerja, bi mogoče lahko uporabila njegovo pomoč, vendar ne na tak način, da njo blatiš. Ona je precej spretna in bi ti tu lahko “popušila”. Poskušaj ravnati nevtralno in mu samo omeni, da obstaja možnost, da si bila napačno razumljena in da nisi želela takšnega rezultata. Za ta ukrep se najprej pomiri in dobro premisli kaj boš rekla.

Vendar pa, iskreno povedano, mislim da je tvoj bivši nezrel. Če ga druga ženska lahko obrne s takšno lahkoto, potem tebe ni dovolj ljubil. Če je moškega možno s takšno lahkoto zmanipulirati, obstaja možnost, da bo do konca življenja tako “zelen” in naiven. V vsakem primeru pa bodi pripravljena na najslabši možni scenarij – da je iskal način, da odide, pa četudi s pomočjo prijateljice.

draga margot to ni sploh več moj problem zanima me samo mišljenje drugih da vidim kako se razlikuje od mojega..

Kaj pa, če tebe nista vredna ne prijateljica in ne ta tvoj bivši fant ?
Ne izgubljaj časa in ne svojega življenja z nekim prepričevanjem. Če sta se razšla, potem vajin odnos že ni bil ne vem kaj, ker drugače se moški ne bi pustil zapeljati in zmanipulirati.
S tem, ko se ukvarjaš z njima, samo kažeš, da nisi nič bolj zrela, kot onadva.

No, vidiš kako sva hitro ugotovili, da se tvoje mišljenje bistveno razlikuje od mojega,
ker ti se ubadaš s tem, jaz se pa ne bi. :))

Sonja, pa še en forumski nasvet: izogibaj se razčiščevanju ljubezenskih problemov s prijateljicami. To naj ti bo šola za vnaprej. Če imaš težave, jih razreši s partnerjem.

Gazela ima nov avatar!
Pace maker, komaj prenaša frekvenco!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hvala antilopa bom upoštevala tvoj nasvet in hvala za tvoje mnenje

Ne razumem 🙂

Strinjam se. Antilopa je danes zelo sexi :))

Ne razumem :)[/quote]

Soki, to Paco misli mene. Antilopo je preimenoval v Gazelo. :))

Soki, to Paco misli mene. Antilopo je preimenoval v Gazelo. :))[/quote]

a tako

Nekateri razumejo, ostalim je treba razložiti.
Kdor se zadnji smeje, ni vicva zastopil!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

kes pa najdla to Lutrecovo sliko ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No sedaj si vsaj videla, da znajo biti prijateljice tudi pra…

Se strinjam s predhodniki, če ga je tvoja kolegica tako zavrtela, da ji vse verjame mu ti očitno nisi pomenila veliko 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Hvala sem istega mnenja

Hvala sem istega mnenja[/quote]

In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?

In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?[/quote]
kako da babnice ne razumete …. saj ja vse tako rade trpite vsaj 1/2 leta za bivšim ☺

In zakaj natančno se potem še obremenjuješ z njima?[/quote]

zakaj ? ker sva se še vedno videvala in mi dajal upanje da bova spet skupaj…zato

Ne trudi se in ne izgubljaj časa s kakšnim dokazovanjem. Če bi želel vedeti resnico, bi deloval drugače. Pustil bi odprte vse možnosti, raziskoval in se opredelil.

Si še vedno sigurna, da njega zanima, kaj je res? Morda mu povsem zadostuje, da je v družbi te punce in še eno dodatno temo za pogovor imata.

ja točno tako če bi želel bi videl resnico…

tista nabreklost v njegovih hlačah ni upanje samo tebi … je vsaki ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close