Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskrenost po dveh kozarčkih

iskrenost po dveh kozarčkih

Moški pozor, ali so besede v rahlo dobrovoljnem stanju bolj iskrene kot sicer, ker si mogoče
sicer ne bi upali povedati? Srčno me zanima. Vaše izkušnje? Ste bolj pogumni? Čutim, da drži.

Besede niso pomembne! Misli so pomembne. Poslušajte misli, ne pa (izgovorjenih) besed.

[sub]Ne[/sub]/iskrenost po dveh kozarčkih iskrenih besed. ;`)

[hr]

[center]Beseda je ključ.
= Ključ/na je misel, obdana z bleščica[mi].[/center]

[center][sup]Slovenski pregovor.[/sup][/center]

.

Hvala za besedno igro. Slišala sem, kar sem si želela slišati. Upam, da so te besede
prišle iz pravih misli.

Besede niso nič bolj iskrene, le verjetnost, da misel beseda postane, se lahko občutno poveča …

po 5 viskijih je že po vsakem vdihu viskija vsaka tako mamljiva, da ji obljubim češnje v decembru, spanje ves dan in lažem o njenem izgledu, smislu za humor, brihtnosti …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

… in od katerega viskija naprej pri tebi postane prav vsaka manekenka z naslovnice ?

Odlično Wishi.

Madona, sem prebral : “Wiski”

Tudi jaz že nekaj dni narobe berem:)))

… in od katerega viskija naprej pri tebi postane prav vsaka manekenka z naslovnice ?[/quote]
ne vem … po 1/2 flaše je vsaka pod mano v postelji ☺ … a kaj narobe delam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

… in od katerega viskija naprej pri tebi postane prav vsaka manekenka z naslovnice ?[/quote]
ne vem … po 1/2 flaše je vsaka pod mano v postelji ☺ … a kaj narobe delam ☺[/quote]

Eno malenkost : Po pol flaše s tabo ne bo več zadovoljna, brez pol flaše pa itak do nje ne prideš – še en paradoks – ampak v obeh primeih ti potegneš kratko .

ne vem … po 1/2 flaše je vsaka pod mano v postelji ☺ … a kaj narobe delam ☺[/quote]

Eno malenkost : Po pol flaše s tabo ne bo več zadovoljna, brez pol flaše pa itak do nje ne prideš – še en paradoks – ampak v obeh primeih ti potegneš kratko .[/quote]

oo ti presneti dedc no haha

Popolnoma si zablodil! Ona MORA biti zgoraj, da lahko posrebaš še drugo polovico flaše!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Eno malenkost : Po pol flaše s tabo ne bo več zadovoljna, brez pol flaše pa itak do nje ne prideš – še en paradoks – ampak v obeh primeih ti potegneš kratko .[/quote]
s temi “malenkostmi” mi deluješ kot, da babji frači picajzle šteješ … kje je meja še sprejemljivosti???

Popolnoma si zablodil! Ona MORA biti zgoraj, da lahko posrebaš še drugo polovico flaše![/quote]
cele flaše je pa še nisem srečal vredne ☺ …. niti ni bilo treba toliko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close