Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek horarni astrolog tadej šink

horarni astrolog tadej šink

zdravo.
ima mogoče kdo kaj izkušenj s tadejem šinkom in njegovimi napovedmi?

A ti to resno?

Jaz sem pri njemu dala delati horoskop že 7 let nazaj in mi je računal 6 tisoč tolarjev.. v redu drugače vendar sem ugotovila da je skoraj vse prekopirano iz astro.com..odloči se sama..

Lep pozdrav!

kaj pa njegovi odgovori s pomočjo horarne astrologije?

kaj pa njegovi odgovori s pomočjo horarne astrologije?

Pozdravljeni jaz sem bila osebno pri njemu in lahko povem da to kar je računal si je upravičeno zaslužil! Še vedno imam z njim stike ga ne menjam! Lp.

Kar poroči se z njim.

Z Tedejem sem mela konakt enkrat pred novim letom . Nisem glih sigurna ker mi je po telefonu povedal en stavek in to je to . Računal 10 eur in to je to.
Ma kdo kake izkušnje z njim..?

Ce iscete poceni astrologinjo za natalno karto ali vprasanja po horarni astrologiji, lahko pisete na duhovnost.astro@gmail.com
Preverjeno, obvlada + ni draga kot jeTadej!

Ni drago, če je kaj efekta, drgač pa…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni drago, če je kaj efekta, drgač pa…. :/[/quote]

lahko ti jaz prerokujem, v naslednjih petih minutah boš sigurno kaj napisal na MONu 🙂

Ni drago, če je kaj efekta, drgač pa…. :/[/quote]

lahko ti jaz prerokujem, v naslednjih petih minutah boš sigurno kaj napisal na MONu :)[/quote]A to si pogruntal po položaju planetov v tem vesolju? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

lahko ti jaz prerokujem, v naslednjih petih minutah boš sigurno kaj napisal na MONu :)[/quote]A to si pogruntal po položaju planetov v tem vesolju? :)[/quote]

Tudi bi lahko, vendar sem tokrat pogledal v kavno usedlino. Nočem vsega vedet o tebi, zato se nisem poslužil vseh metod 🙂

kot je ena rekla, vse zves ze na astro caffe. sicer ima tam racunalnik in potem ocitno z nekim programom pogleda polozaj zvezd in pove, je potrebno znanje seveda da je, vendar imas to sedaj ze vse na internetu.

Lp

Ne potrebujete astrologa, zato da se vam izriše natalna karta in da dobite osnovne podatke, ki jih potrebujete, samo Google morate znati uporabljati.

Astrologi, prerokovalci, vaške coprnice … so OK
zblojen je folk, ki hodi k njim po nasvete … in to plača

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close