Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cigarete v Lidlu

Cigarete v Lidlu

pa zakaj imajo samo 8 cm … jaz kadim 10 cm dolge čike.
A kdo ve ali imajo v Hofer_ju tudi long size čike … katerekoli ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a še nisi na tobaku in mašinci?

nope … zaenkrat so čiki v pakungi cenejši kot kakšna nigra, ki bi mi jih zvijala ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM, ne sekiraj se zaradi dolžine, stil je važen!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

zlasti omenjanje Hofra na MON_u … ker ga brišejo, ker ne plačuje reklam ☺

zlasti omenjanje Hofra na MON_u … ker ga brišejo, ker ne plačuje reklam ☺[/quote]3
Gledam Velikega diktatorja na TV SLO2 in se smejim in sem zgrožen!

zlasti omenjanje Hofra na MON_u … ker ga brišejo, ker ne plačuje reklam ☺[/quote]3
Gledam Velikega diktatorja na TV SLO2 in se smejim in sem zgrožen![/quote]
ne pretiravaj v primerjaveh … je velika razlika med malim in velikim diktatorjem ☺

nope … zaenkrat so čiki v pakungi cenejši kot kakšna nigra, ki bi mi jih zvijala ☺[/quote]

nisem mislil tistega za zvijat, ampak z že narejenimi tubami.

Pa tudi to drugo: če se ti zdi predrago v kompletu, se zmeniš, da ti ga samo poliže. Ostalo boš pa sam. 🙂

3
Gledam Velikega diktatorja na TV SLO2 in se smejim in sem zgrožen![/quote]
ne pretiravaj v primerjaveh … je velika razlika med malim in velikim diktatorjem ☺[/quote]
Če pogledam tebe in presto, se mi zdi, da je presta premica. Mali diktatorček pa ne prenese ovinkov!

NM-3w, nehaj kaditi. Pa boš velika faca. Pa še zaradi dolžine se boš nehal sekirati.

sem enkrad pred par leti probal nehati … bi bilo kmalu dražje kot kajenje … zaradi padca koncentracije sem v naseljih z omejitvijo 40 vozil 70 km/h … ko sem se tega zavedel sem šel nazaj na čike ☺

Pa kaj NM-3w je tebi vseeno kaj kadiš, da si kupiš “kr ene” čike, samo da so 10 cm?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

nope … imajo pravo firmo in model … v dolžini pa so podbacili ☻

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close