Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Silvestrski poljub

Silvestrski poljub

Na željo ene meni zelo drage uporabnice MONa….
Silvestrovo je v bistvu dan ali noč kot vse ostale. Pa vendar je mnogim nekaj posebnega. Za Silvostrovanje želijo biti karseda urejeni, kar je razumljivo če se gre praznovat kam v družbo. Pa tudi doma, si pripravljamo posebne jedi, … Tudi zaobljube niso redke. Skratka mnogim je ta dan nekaj posebnega.
Mene pa zanima, kakšen silvestrski večer si v resnici želite? Ne kakšnega boste imeli ampak kakšen bi bil za vas tist res pravi “Silvesterski večer”?

Moj Silvester bo poseben v vsakem primeru saj bova z najdražjo prvič skupaj:)) Večer bova preživela v veseli družbi, opolnoči pa se bo čas ustavil, videla bova le en drugega, mmmmm, že čutim silvestrski poljub…..:))

iiiiiiii bi rekle bejbe, kk romantično 🙂
Jaz pa bom rekel le, da ti želim lep nepozaben večer 🙂

Jaz bom do polnoči z ljubico potem grem domov. Bivša žena je predlagala, da bi se dobila pa sem odklonil 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj se z bivšo lahko dobiš .. in ji voščiš srečnega in zdravega. Kaj pa je v tem slabega? NIČ
Če si jo lahko ljubil, je zdaj ne rabiš zaničevat…

Saj je ne zaničujem kje pa ampak ampak mislim, da ne bi bilo pametno 🙂

Ne misli 🙂 Karkoli je bil razlog, da sta se razšla, ne more preprečiti da ji lahko na tak večer izpolniš njeno željo… sploh ker imaš možnost 🙂

pogreta župa NI dobra 😉

iiiiiiii bi rekle bejbe, kk romantično 🙂
Jaz pa bom rekel le, da ti želim lep nepozaben večer :)[/quote]

Hvala za lepe želje, tudi tebi vse najlepše…no, najlepšo…;))

Spet nocoj med prijatelji,
proslavimo novoletni dan.

Tu sem jaz tu si tudi ti,
na skrivaj te rada imam,
čeprav ljubiti te ne smem.

Ko pride polnoč,
ko gorijo le še sveče,
spet te poljubim,
voščim ti veliko sreče.

Meni je dana,
ko poljubim te drhteče,
ti naslednji dan,
šel boš kdove kam,
ne da bi sploh kaj zaslutil,
jaz ostanem tu,
v meni zakopan bo ta silvesterski poljub.

Spet bo vse kot je prej bilo,
neizprosen je življenja tok.
vendar upala bom srčno,
da ko leto bo okrog,
slavili bomo spet, s teboj.

Ko pride polnoč,
ko gorijo le še sveče,
spet te poljubim,
voščim ti veliko sreče.

Meni je dana,
ko poljubim te drhteče,
ti naslednji dan šel boš kdove kam,
ne da bi sploh kaj zaslutil,
jaz ostanem tu,

Jaz ostanem tu,

pogreta župa NI dobra ;)[/quote]
Neumnost. Segedin je boljši večkrat ko je pogret.
Ampak tvoja stvar.
Se mi pa zdi neumno, da dva, ki sta se nekoč ljubila postaneta sovražnika, da si še srečnega in zdravega ne voščita več. Saj nisem rekel da spita skupaj …

Ne misli 🙂 Karkoli je bil razlog, da sta se razšla, ne more preprečiti da ji lahko na tak večer izpolniš njeno željo… sploh ker imaš možnost :)[/quote]

Se strinjam z zgornjim pogreta župa ni dobra. Naj ostane preteklost tam kjer je 🙂

mmmm lepo 🙂

Zlajnano.

Namsto kritike, povej kaj novega, kaj svežega. Pokaži kaj znaš,kritizirat zna vsak…

Namsto kritike, povej kaj novega, kaj svežega. Pokaži kaj znaš,kritizirat zna vsak…[/quote]

Nč ne znam:).

Namsto kritike, povej kaj novega, kaj svežega. Pokaži kaj znaš,kritizirat zna vsak…[/quote]

Nč ne znam:).[/quote]
Itak 🙂 razen jezikat in bit žleht in se otepat moških predvsem mene 🙂
Znaš pa napisat kakšen silvestrski pol.. večer bi si želela/ si želiš…

Nč ne znam:).[/quote]
Znaš pa napisat kakšen silvestrski pol.. večer bi si želela/ si želiš…[/quote]

Enak kot lansko leto:).
Ti pa glej, da upecaš Antilopo do konc tega leta, drgač se bo znašala nad mano:)).

Znaš pa napisat kakšen silvestrski pol.. večer bi si želela/ si želiš…[/quote]

Ti pa glej, da upecaš Antilopo do konc tega leta, drgač se bo znašala nad mano:)).[/quote]
Nikogar ne pecam…

Ti pa glej, da upecaš Antilopo do konc tega leta, drgač se bo znašala nad mano:)).[/quote]
Nikogar ne pecam…[/quote]

No, zdaj boš…to ni predlog:)).

Nikogar ne pecam…[/quote]

No, zdaj boš…to ni predlog:)).[/quote]
Ja in kaj je? Ukaz? 🙂 daj ne smeši se 🙂 veš da meni nihče (nihče pomeni NIHČE) ne ukazuje

No, zdaj boš…to ni predlog:)).[/quote]
Ja in kaj je? Ukaz? 🙂 daj ne smeši se 🙂 veš da meni nihče (nihče pomeni NIHČE) ne ukazuje[/quote]

Vem, da si občutljiv na to besedo:). In tega nisem rekla:). Torej, kaj boš naredil? Odgovor nič ne šteje.).

Ja in kaj je? Ukaz? 🙂 daj ne smeši se 🙂 veš da meni nihče (nihče pomeni NIHČE) ne ukazuje[/quote]

Vem, da si občutljiv na to besedo:). In tega nisem rekla:). Torej, kaj boš naredil? Odgovor nič ne šteje.).[/quote]
Osvajal tisto, ki je meni všeč… to bom naredil 🙂
Ti pa si oglej, kaj bi naj bila tema tukaj 🙂 in se drži tega

Vem, da si občutljiv na to besedo:). In tega nisem rekla:). Torej, kaj boš naredil? Odgovor nič ne šteje.).[/quote]
Ti pa si oglej, kaj bi naj bila tema tukaj 🙂 in se drži tega[/quote]

Vse se je nanašalo na obdobje do silvestrovega večera, Kar se bo naredilo še do takrat, lahko odločilno vpliva na razplet dogodkov tistega večera. Tega nisi vedel, a ne:). No, naj ti rata.

Ti pa si oglej, kaj bi naj bila tema tukaj 🙂 in se drži tega[/quote]

Vse se je nanašalo na obdobje do silvestrovega večera, Kar se bo naredilo še do takrat, lahko odločilno vpliva na razplet dogodkov tistega večera. Tega nisi vedel, a ne:). No, naj ti rata.[/quote]
Aha, daj ne pametuj. Mater sem zabit 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close