Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ž M prepir

Ž M prepir

ko babnica začne “navijat” v kreg/prepir
tiste: vse moram sama, še smeti ne vidiš, da e treba odnesti, nisi opazill, da sem bila pri frizerju, one čevlje imam že celo večnost, sploh me ne poslušaš, … … …

je najbolje odgovoriti: “zadnjič me je kolega vprašal kaj delam, da ne kažem kako imam ves čas trdega zaradi tebe” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V tem primeru zamenjava obveznosti doma. Jaz skuham….bla, bla, bla, ona pa mora zamenjati olje v avtu, zakuriti drva v peči, skidati pred bajto in biti zvečer zgoraj!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

In tekma se lahko začne…. tekma v kateri oba izgubita…. vse. :/

A ji ne bi raje povedal kako ji imaš rad (če jo imaš res ;)? Ker “punta” se ravno zaradi tega,ker živi v dvomih in se počuti izkoriščeno 😉
Neeeee, tega ne bo naredil, ker bi potem bil preveč ranljiv pred njo, ker on je vendar….kdo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Definitivno stavek, ki bi ženi zaprl usta.

Če bi meni to “moj” rekel… :)… kaj šele če bi bilo to res… ;)…

To se pa bere že kar žalostno.

Težko je čutit empatijo, ko si v primežu svojih lastnih občutkov.

fantje težki filozofi …
Recmo raje naj si vsak da duška, po prepiru pa zna biti itak sladko, kajneda? 🙂

Težko je čutit empatijo, ko si v primežu svojih lastnih občutkov.[/quote]
In ker moški v primerjavi z ženskami pokažemo bistveno manj občutkov, ženske menite, da jih nimamo ter tako dobite napačen vtis glede resničnih občutkov in samega čustvenega stanja.
Zato od moškega pričakujete veliko več, ste zahtevne ter tudi posesivne, ker menite, da ima ženska več čustvenih potreb, kot pa moški.

Težko je čutit empatijo, ko si v primežu svojih lastnih občutkov.[/quote]
In ker moški v primerjavi z ženskami pokažemo bistveno manj občutkov, ženske menite, da jih nimamo ter tako dobite napačen vtis glede resničnih občutkov in samega čustvenega stanja.
Zato od moškega pričakujete veliko več, ste zahtevne ter tudi posesivne, ker menite, da ima ženska več čustvenih potreb, kot pa moški.[/quote]
Robi, veliko boljše bi bilo, če se ne bi futral s stereotipi in predsodki do žensk. Bi lažje spoznal kako, ki ni taka, kot opisuješ v zgornjem prispevku.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če kompliciraš je zakomplicirano … itak pa so dnevi v mesecu, ki so plus in minus, treba je znati voziti med temi dnevi, pride pa dan, ko si tudi daš duška… kaj bi skrivali, itak je bv.
Čustva kot praviš jih ima itak vsak, sam dejstvo je pa tako, da moraš vzeti življenje tako kot je … dlako v jajcu pa itak hitro najdeš, če jo iščeš.

Torej znana misel: Živi in pusti živeti… 🙂

Zato od moškega pričakujete veliko več, ste zahtevne ter tudi posesivne, ker menite, da ima ženska več čustvenih potreb, kot pa moški.[/quote]
Robi, veliko boljše bi bilo, če se ne bi futral s stereotipi in predsodki do žensk. Bi lažje spoznal kako, ki ni taka, kot opisuješ v zgornjem prispevku.[/quote]
Kje pa bi jo naj spoznal ? Ali misliš na sebe ? 🙂

zanimivo … nobene pripombe na to, kako ženske začnenjajo prepir ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Preveč si sočen … a si tak tud doma ??? Zastonj so pol vprašanja zakaj ???
Glavno ne bom trošla energije – se umaknem in rečem eno staro: popij kozarec mrzle vode ali pa preštej do 10, preden začneš trosit minus.
Ajd dost mam za danes, čao

One se nikoli ne prepirajo…. one samo bolj na glas povejo, kar se po tiho ne sliši….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

One se nikoli ne prepirajo…. one samo bolj na glas povejo, kar se po tiho ne sliši….. ;)[/quote]

Ja, zdej pa hiter udrihat po nas, ženskah… Seveda se prepiramo. Ali z moškimi ali tudi včasih (ženske) med sabo, in celo včasih same s sabo.

Kako se začne prepir… ko pride do trka nasprotnih prepričanj, in se začne boj, kdo ima bolj prav.

Lahko bi se reklo, da v mnogih primerih se zgodi, ko nekdo ima polno glavo vsega (problemi v službi, prenatrpani urniki, delo doma,….) in ti pride nekdo (ni nujno da je partner) in samo reče z napačnim tonom, da od besed niti ne govorimo, pa zna bit to povod za prepir. Ljudje imamo potrpežljivost in toleranco, ki se dnevno premika, enkrat prenesemo mnogo, spet drugič (ko smo napeti) prenesemo manj. Če napetost in nezadovoljstvo traja več časa so tudi meje nižje. Nič dramatičnega saj je to pri obeh spolih normalno.
Druga taka, ki tudi privede do konflikta pa je zaradi različnih si mnenj in spet je tudi to normalno, saj nekdo, ki ima neko prepričanje in svoj jaz, se ne bo pustil da je kot lutka ali copata.

One se nikoli ne prepirajo…. one samo bolj na glas povejo, kar se po tiho ne sliši….. ;)[/quote]

Sploh ni rečen, da je stopnja glasnosti že v začetni fazi povišana, lahko je samo prefinjeno špikanje. res pa, če ni ta pravega odziva na to, potem pa varovalke vrže ven.

Ja, zdej pa hiter udrihat po nas, ženskah… Seveda se prepiramo. Ali z moškimi ali tudi včasih (ženske) med sabo, in celo včasih same s sabo.

Kako se začne prepir… ko pride do trka nasprotnih prepričanj, in se začne boj, kdo ima bolj prav.[/quote]

To zato, ker vsako besedo, ki vam ni všeč, jemljete kot poziv na dvoboj. Nastane prepir, posledica pa kuhanje mule ali še kaj hujšega. Kaj pa če bi vse skupaj vzeli kot izmenjavo mnenj, ki se lahko konča s kompromisom, ki je sprejemljiv za oba?

p.s.: tudi otroci imajo pravico do svojega mnenja

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Robi, veliko boljše bi bilo, če se ne bi futral s stereotipi in predsodki do žensk. Bi lažje spoznal kako, ki ni taka, kot opisuješ v zgornjem prispevku.[/quote]
Kje pa bi jo naj spoznal ? Ali misliš na sebe ? :)[/quote]
Da bi se ponujala nekomu, ki ima tako poenoteno mnenje o ženskah, kot lahko preberemo zgoraj, in poleg tega ne mara psov? Ne, hvala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne se zdaj zgovarjati na pse. 🙂
S tem samo potrjuješ kar sem napisal. 🙂

S tem samo potrjuješ kar sem napisal. :)[/quote]

Zaradi napisanega sem zahtevna, posesivna in mnenja, da so ženske (torej tudi moje) čustvene potrebe večje od moških?
Ja, seveda. :/

Moje izkušnje z moškimi so pač drugačne, zato nimam razloga, da bi verjela v to, da moški nimate čustev.

Ti pa le za/betoniraj svoja prepričanja o ženskah in upaj na dolgo, srečno in izpopolnjujoče razmerje. Jaz ti ga vsekakor privoščim, le ob tvojih zapisih dobim občutek, da ga gradiš na trhlih temeljih.

Nisem trdil, da smo moški brez čustev, ampak, da ženske menite, da jih imamo manj, ker jih manj pokažemo.

Senza in Robi, samo glejta, da se ne bosta sprla :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Misliš zaradi dokazovanja kdo ima več čustev ? 🙂

S tem samo potrjuješ kar sem napisal. :)[/quote]

Zaradi napisanega sem zahtevna, posesivna in mnenja, da so ženske (torej tudi moje) čustvene potrebe večje od moških?
Ja, seveda. :/

Moje izkušnje z moškimi so pač drugačne, zato nimam razloga, da bi verjela v to, da moški nimate čustev.

Ti pa le za/betoniraj svoja prepričanja o ženskah in upaj na dolgo, srečno in izpopolnjujoče razmerje. Jaz ti ga vsekakor privoščim, le ob tvojih zapisih dobim občutek, da ga gradiš na trhlih temeljih.[/quote]

kurbaraj ni relevanten v izkušnjah z moškimi… sori!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Predpostavljal si, da ženske (iz opisanega razloga) menimo (koliko razlike je med ” jaz menim, da” in “jaz verjamem, da”?), da jih nimate. Zdaj pa, ali jaz nisem ženska (pa verjetno ne edina, ki se tako počuti, če prebere tvoj stavek), ali si se pa zmotil.

Pa saj je kul, važno, da ti ceniš, spoštuješ in imaš rad ženske. 🙂

Ah, kje pa!

Potem se pa ne oglašaj (jaz se v tvojem zapisu pač ne najdem). Najbolje, da tudi glede izkušenj z ženskami upoštevaš moj nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close