Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zelo me zanima

Zelo me zanima

Zanima me, v kakšnem stanju (psiho-fizičnem in emocionalnem) ste bili PREDEN je vstopila v vaše življenje oseba, s katero ste imeli resen (daljši) partnerski odnos.

Pri meni se je to zgodilo na zelo interesanten način, namreč, ko sem bila izjemno zadovoljna sama s seboj, s svojo fizično podobo in z vsem kar se mi je takrat dogajalo v življenju. In pa, zelo sproščena…neobremenjena z ničemer. Na vse sem se požvigala. Neverjetno sem uživala sama v svoji družbi…Spoznala pa sem ga na morju…skupaj sva bila dolgih 7 let.

Moja kolegica nasprotno, ko ji je šlo vse narobe in ko se je precej zredila…Hm…??!!

Pa pri vas?!

Mene vsekakor moj mož dopolnjuje… Z njim sem našla popolnost… Ne vem zapravzaprav kaj te muči?

V zelo zadovoljujočem. Kar podobno tvoji situaciji. Človek oddaja dobre vibracije, ko se tako tudi počuti. Ta energija navadno potegne nasprotni spol. Velikokrat take, ki rabijo tvojo energijo, da napumpajo svojo. Ni dileme, vprašanje je zelo preprosto za razumet.

koliko v € plačaš za odgovor … izpod 300 ne razmišljaj

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Večina najstnikov z Mona v potrebnem stanju, najstnic v brezupnem

A samo v € vzameš? Ker sem res radovedna, če si bil vedno sitnež, pred in po 🙂

Polno zaposlena, fokusirana na kariero/delo/študij, je bil potem kar problem najti čas za vezo. 2-3 večera na teden sem ponočevala na zabavah.
Nič mi ni manjkalo in verjetno sem bila res s svojim življenjem zadovoljna. Nimam v spominu, da ne bi bila. Kar se tiče postave — morda sem bila malo bolj okrogla kot kasneje in prej, ampak še vedno v mejah normale.

Hodila sem naokrog v strganih hlačah in imela lase pobarvane v eno od odštekanih barv (se ne spomnim katero, Mislim, da na prvem zmenku modro ali celo vijoličasto… ).

sprejemam tudi BitCoin_e ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

🙂 Ma kje pa, nimam pojma kako in kaj je s tem. Monopoli dnar pa roka. Dam 500, da bo mir. Pa kako parcelo zraven.

je zelo podobno monopoliju … dobivaš/zgubljaš tukaj in igraš proti celemu svetu ☺

S tem, da je monopoli še vedno igra. Se ne grizem, če sprašim. S pravim dnarjem se ne hecam, če ne znam. 🙂

V najboljšem stanju.

drkatorka … kje je pa potem gušt???
monopoli je kot gledanje dildov v katalogu iz mehkega papirja

Ahaha, ti bom dala drkatorko. Seveda je gušt, ko se vsi pičijo za kranjsko goro, probam cuknit kaj iz banke. Ko me dobijo, pa grem v čuzo lepo. Kje upam zares tvegat. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close