Zelo me zanima
Zanima me, v kakšnem stanju (psiho-fizičnem in emocionalnem) ste bili PREDEN je vstopila v vaše življenje oseba, s katero ste imeli resen (daljši) partnerski odnos.
Pri meni se je to zgodilo na zelo interesanten način, namreč, ko sem bila izjemno zadovoljna sama s seboj, s svojo fizično podobo in z vsem kar se mi je takrat dogajalo v življenju. In pa, zelo sproščena…neobremenjena z ničemer. Na vse sem se požvigala. Neverjetno sem uživala sama v svoji družbi…Spoznala pa sem ga na morju…skupaj sva bila dolgih 7 let.
Moja kolegica nasprotno, ko ji je šlo vse narobe in ko se je precej zredila…Hm…??!!
Pa pri vas?!
Polno zaposlena, fokusirana na kariero/delo/študij, je bil potem kar problem najti čas za vezo. 2-3 večera na teden sem ponočevala na zabavah.
Nič mi ni manjkalo in verjetno sem bila res s svojim življenjem zadovoljna. Nimam v spominu, da ne bi bila. Kar se tiče postave — morda sem bila malo bolj okrogla kot kasneje in prej, ampak še vedno v mejah normale.
Hodila sem naokrog v strganih hlačah in imela lase pobarvane v eno od odštekanih barv (se ne spomnim katero, Mislim, da na prvem zmenku modro ali celo vijoličasto… ).
je zelo podobno monopoliju … dobivaš/zgubljaš tukaj in igraš proti celemu svetu ☺
Forum je zaprt za komentiranje.