Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nasvet potrebujem, bom zelo hvaležna

nasvet potrebujem, bom zelo hvaležna

v šoli sem končno spoznala fanta, ki mi je že dolgo všeč in vse kaže na to da sem tudi jaz njemu. ampak ne vem kaj naj se začnem z njim pogovarjat, da nebom bedna? prosim, kkšne teme za pogovor k ga bodo pritegnile?

HVALA VSEM! 😳

(kako si, kaj delaš je premalo, rada bi se z njim POGOVARJALA)

Če prav razumem, bi od ljudi, ki tega fanta sploh ne poznajo, rada izvedela, kaj naj se pogovarjaš s tem dotičnim fantom?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Težko bomo mi vedeli kaj njega zanima.
Zato najprej malo potipaš, povprašaš kaj ga zanima in s čim se ukvarja. Ali pa vprašaš nekoga, ki se z njim druži, pogledaš, če ima FB…..

Težko bomo mi vedeli kaj njega zanima.
Zato najprej malo potipaš, povprašaš kaj ga zanima in s čim se ukvarja. Ali pa vprašaš nekoga, ki se z njim druži, pogledaš, če ima FB…..[/quote]Mislim Robi…. menda ja nisi že vse pozabil kaj nas je takrat zanimalo?… 😉

V bistvu je to zgolj ena stvar, ki jo je toliko star fant sposoben sprocesitat, ko se mu punca približa…. če bo uspel še kaj zjecat je pa itak druga zgodba…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Stopi k njemu in ga vprašaj katera igrica mu je najbolj všeč: League of Legends, Battlefield ali Assassain’s Creed. Šanse da se bo nenadoma razgovoril – cca 95%.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot,

ti pa nekam sumljivo veliko veš o pristopih do mladih fantov… 🙂 (šala)

pred njim z glavo butaj v betonski zid

če nima pretrde buče, bo doumel ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

lahko bi še povedala v kateri razred/letnik hodi.. njegovi interesi so pogojeni tudi z njegovo starostjo. če se ne poznata dobro, se lahko npr. neumno narediš, pa ga vprašaš v kateri razred/letnik hodi, kako mu gre v šoli, potem pa vprašaš kaj ga zanima itd.

Temu se reče kriza. Počakaj, da zrasteš in morda se ti utrne kakšna ideja. Kot vidiš nisi še zrela in pripravljena.

Poglej kako Goldfish obvlada ker je zrela in pripravljena 🙂

To ti počneš? Še vedno? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

1. tema
Vprašaš ga če pride na določen žur ali koncert na katerega gre večina, potem ga vprašaš recimo kaj posliša, poveš nekaj s tvojega zadnjega koncerta, itd

2. tema Vprašaš ga kaj povezanega s šolo, izpiti, kaj rabiš, kako se učiš

3. tema pozanimaj se o kakšnih skupnih prijateljih, po uvodnem pozdrav ga vprašaš če je kaj videl Tomaža, itd

Ne opazim razlike med tem postom in “najstniškimi” problemi 40-letnikov.
Avtorica, če se nočeš pri 40 ukvarjat z istimi problemi kot zdaj, beži stran od tukaj.

To ti počneš? Še vedno? :))[/quote]

Nop, sem že nehala rasti:).

za vsak slučaj pa še šolo zamenjaj

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close