Obdarovanje
pa zakaj bejbe ne natipkate, da vamje prišlo nepozabno, ko berete moje bravure??
btw: vse. ki se mi ponujate na ZS .. gre za net, javnost — da vam pride tukaj, ne pa v kakšnem zakotju, fu.k placu, kjer vsi drugi razen vas natepavajo ☺
a to je nick tvojega nicka. Me veseli. Ostajam NM-3w[/quote]
Nope, za razliko od tebe (in še parih) pišem zgolj in samo pod enim vzdevkom.
…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.
a to je nick tvojega nicka. Me veseli. Ostajam NM-3w[/quote]
…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.[/quote]
Morda ti je samo hotela povedati, da ji je sedaj večkrat slabo!? A spet nisi merkal?? ☺☺☺
…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.[/quote]
Morda ti je samo hotela povedati, da ji je sedaj večkrat slabo!? A spet nisi merkal?? ☺☺☺[/quote]
sva še v predfazi česarkoli … trenutno se obnaša kot najstnica, ki ji je še nerodno ♥
Forum je zaprt za komentiranje.