Najdi forum

Tako

Ne se ustrašit, ne fehtam več glasov.
Rada bi se samo zahvalila vsem za podporo in lajke.
Z vašo pomočjo je uspelo, občutek je dober 🙂
HVALAAAAAAA

Čestitke 🙂

Odlično.
Tako dobro je ‘videti’ zadovoljnega človeka. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kje? Jaz vidim zadvoljnega psa, z dvema vrečama hrane. 🙂

bravo mi
zlasti pa NM-3w ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kje? Jaz vidim zadvoljnega psa, z dvema vrečama hrane. :)[/quote]

Seveda, ker verjameš le očem. ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A je ta pes res zadovoljen ? Meni je skozi kampanijo lova za glasovi deloval kot suženj ali pa prostitutka, potem je dobil za nagrado dva žaklja briketov, ki pa verjetno niso njegovi najljubši … on bi si po svoji volji izbral povsem druge …

A je ta pes res zadovoljen ? Meni je skozi kampanijo lova za glasovi deloval kot suženj ali pa prostitutka, potem je dobil za nagrado dva žaklja briketov, ki pa verjetno niso njegovi najljubši … on bi si po svoji volji izbral povsem druge …[/quote]

Hmm, ne vem. Vse je možno. Moj pes recimo sploh ne mara briketov. Nobenih oziroma enkrat samkrat je eno pest enih za baby kužke uspel pojest. Ampak meni tale tukaj vseeno deluje zelo ponosen med temi briketi. 🙂

Seveda, ko so mu v ozadju kazali bikovko:).

Al pa glavo tako pokonci steguje, da čez revijo lahko pokuka, kdo bi razumel pasjo logiko ?

haha, pa res mal tako zgleda kot da nekaj voha pred sabo 🙂

Ljudje kriza je….. pes je srečen, ko bo parkrat sit… :))))

Ma ja, fučka se mu za celotno zgodbo. Srečna je hvlažena prosjačka. Ostajam pri prvotni trditvi. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close