Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni profili na spletnih portalih pritegnejo ženske?

Kakšni profili na spletnih portalih pritegnejo ženske?

Ženske, ki iščete moške na raznih portalih.
Kakšni profili vas pritegnejo? Če je bolj kot ne prazen – pride upoštev? Kaj pa, če v profilu moški veliko napiše o sebi?
Kaj pa, če nima fotke?
Kdaj se odločite, da gresta na srečanje?
Moških nas je dosti več kot žensk, kaj je tisto, da nek moški izstopi?
Vedno čakate, da vam moški prvi piše ali kdaj same iščete?

Lahko povem le svoje mnenje, ko sem bila pred cca 6 leti na Kupidu.

Najprej me je zmotilo, da so nekateri moški tako zelo težko poslali svojo sliko. Videz mi je zelo pomemben, zato res nisem želela na kavo z nekom, ki me že na videz ne privlači. Vsekakor bo tvoj profil bolj zanimiv, če bo imel sliko.

Potem sem ugotovila, da je veliko moških zelo nesamokritičnih glede videza … imeli so se za privlačne, mladostne, v resnici so bili pa že s plešo, trebuhom, zelo zgubanim obrazom. Ne zavajaj z opisom samega sebe.

Veliko jih nič ne napiše o sebi, vse imajo na raje ne povem. Konkreten, jasen, razumljiv pa tudi rahlo duhovit opis vsekakor ne bo škodoval. Pa naj iz njega veje samozavest in energija! In ne piši že v profilu svoje cele življenjske zgodbe ali to, kako si razočaran itd.

Pazi, da pišeš razumljivo in v pravilni slovenščini. Ni hujšega kot se mukoma prebijati čez slovnično skrpucalo.

Jaz osebno nisem imela problema s tem, da sem moškega prva kontaktirala. Srečno! 🙂

Še dandanes sem prijavljen na dveh portalih. Brez velikih besed in obljub. Sliko sem poslal vedno po mailu. Dokler sem bil seveda “na lovu”.
Ravno včeraj je priletela ena ponudba, da dol padeš!

Pozdrav tebi, moje ime je xxxxxxxxxxxxxxx sem od united states ZDA, vljudno prosim odgovorite mi preko mojega zasebnega e-poštni naslov ( xxxxxxxxxxxxxxxxxx ), tako da bomo lahko vedeli, da bomo bolje in tudi poslali vam moje slike, če je vaš zanima nas, ker ta spletna stran ne more vsebovati več podrobnosti. Hvala, sem upal, da slišim od vas čimprejšnji.

EMAIL: xxxxxxxxxxxxxxxx
IME: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
…………………………………. …………………………..

Greeting to you, my name is xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx am from united states USA, Please kindly reply to me through my private email address ( xxxxxxxxxxxxxxxxxx) so that we can know ourselves better and also sent you my pictures, if your are interested because this website can not Contain more details. Thanks am hoping to hear from you soonest.

EMAIL: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
NAME: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Generalije sem seveda skril!
Juhuuuuuuuuuuuuuu!!! Po koliko je Amerika!

To ni drugega, kot neko generirano sporočilo, prevedeno z Google translate ali čem podobnim, ki služi verjetno zbiranju e-mail naslovom, tistih, ki so dovolj nevedno, da odpišejo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odlogiraj se od teh strani in pojdi med ljudi, tako boš naredil največ zase glede stikov. Pa še ne boš v dilemi, ali ti bo ženska odgovorila, ali ne. Greš nekajm, kjer so ženske, eno ogovoriš, si prijazen in voila, tisti trenutek se ne ukvarja z nobenim drugim, kot s tabo. Če ni to najlažje?

Objavi razpis, da isces MON simpatijo. Jaz sem imel takoj ogromno ponudb :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

se pod ta post podpišem…SPLOH PRVI DVE TRDITVI!!!! 🙂

Z ženskami s portalov nimam izkušenj, imam pa izkušnje s chatom, zato bom malo zalajal. Moje mnenje je, da ženske tam gor iščejo samo pozornost. Preko ekrana so pogumne in glasne, svobodomiselne, dovzetne za marsikaj, ko bi moralo priti do srečanja, pa kar odlašajo in odlašajo. Zato so z razlogom samske in osamljene. Lepe stvari se v življenju zgodijo pogumnim ljudem, ne neodločnežem in cincarjem. Moje opažanje je, da marsikatera ženska raje sameva in preko ekrana fantazira o nekih sanjskih tipih, ki jih nikoli ne bo imela, kot da bi si postregla z realnimi radostmi življenja. Konec koncev je pa to njihov problem…

Pojma nimam, če je generirano, meni delije bolj degenerirano. Najboljša so tista sporočila iz Gane, kjer imajo bejbe povedati nekaj zelo zaupnega in tista iz Senegala, kjer bejbe iščejo ravno takšnega, kot so ga videle na slii, pa nikoli nisem imel slike gor!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close