Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ptičje pero- pomen??

ptičje pero- pomen??

A mi lahko prosim kdo pove kakšen pomen ima ptičje pero? Na primer kot tattoo..očitno zelo “moderen” v zadnjem času opažam…ampak sigurno ga nimajo kar tako za okras…ampak ima globlji pomen!??

Na kratko: pomen take tetovaže je ljubezen, mir in povezava med nebom in zemljo. Primerna za ljudi, ki sanjajo o tem, da bi letele kot ptice.

Morda še kdo kaj doda …

Potem bi bil bolj logičen simbol za svobodo ptica. Pero je nekaj, kar je svobodni ptici izpadlo in padlo na tla in ne leti več. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

do not kill the messenger … samo poguglala sem 😉

Še nekaj več o tem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako sva se potrudila, ptičje pero pa ne bo niti hvala rekla/rekel … ccc, danes ni nikjer nobene hvaležnosti! 🙂

Čutim hvaležnost v vsakem primeru. :))

Kititi se s tujim perjem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tetovaža ne more pomeniti ljubezni, ker ljubezen pomeni sprejeti svoje telo brez tetovaže.

Tetovaža ne more pomeniti ljubezni, ker ljubezen pomeni sprejeti svoje telo brez tetovaže.[/quote]

Robi, podpišem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

goljufive peke, mesarje … so povaljali v katran in ptičje perje … torej gre za lopove

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tetovaža ne more pomeniti ljubezni, ker ljubezen pomeni sprejeti svoje telo brez tetovaže.[/quote]
Kaj pa one slikice za otroke, ki se zbrišejo po nekaj pranjih? 🙂

Res je:). Potemtakem naj se tudi ne nosi uhanov in podobno:).

Kaj pa one slikice za otroke, ki se zbrišejo po nekaj pranjih? :)[/quote]
Če govorimo o nekaj let starih otrocih, potem je sprejemljivo. 🙂

Jaz ničesar ne nosim. Drugi pa naj nosijo, če jim paše.

Tako sva se potrudila, ptičje pero pa ne bo niti hvala rekla/rekel … ccc, danes ni nikjer nobene hvaležnosti! :-)[/quote]

Hvalaaa vama seveda!!:))) čeprav…ne moram reči..da pa sedaj razumem tako..100procentno..da bi se lahko na podlagi tega odločila za tetovažo.. ali je za svobodne ljudi?ali tiste, ki bi želeli biti svobodni? Če pomeni ljubezen..je to spet nekaj drugega…??!?;)

ROBI pa…..živi še v praveku očitno..oz ne..že takrat so se tetovirali… hmm..potem pa ne vem kam ga naj “uvrstim”… (“ljubezen pomeni sprejeti svoje telo brez tetovaže”–> WWTTFF!!???! …če je pa to ljubezen…potem sem….eeeh)

Na FB tudi nisem, če ti to kaj pomaga pri uvrščanju. 🙂

Zato pa rabiš tetovažo, ker ni ljubezni.

Kolikor vem je bilo včasih pero znamenje modrosti..

Zato pa rabiš tetovažo, ker ni ljubezni.[/quote]
hahaha..tole s fbjem pa…kriza no:))) težko te bo uvrstit ja:)) ..predvidevam samo lahko; živiš v samostanu..?..
Jaz ljubim svoje telo..sedaj želim občutiti še “nadljubezen”

Zato pa rabiš tetovažo, ker ni ljubezni.[/quote]
hahaha..tole s fbjem pa…kriza no:))) težko te bo uvrstit ja:)) ..predvidevam samo lahko; živiš v samostanu..?..
Jaz ljubim svoje telo..sedaj želim občutiti še “nadljubezen“[/quote]

Kaj pa je to nadljubezen? Prosim za primer. Hvala.

WOW……:)
Torej boš s tetovažo dosegla nirvano ? 🙂

Sicer je pa zadeva čisto preprosta…Namreč, tisto, kar imamo radi in ljubimo, ne spreminjamo in ne želimo, da se sploh spremeni. 🙂

Zakomplicirano zgleda le zato, ker si ljudje lažemo in si nočemo priznati nekih dejstev.

Jaz ljubim svoje telo..sedaj želim občutiti še “nadljubezen“[/quote]

Kaj pa je to nadljubezen? Prosim za primer. Hvala.[/quote]
…mal Robija hecam;)

Sicer je pa zadeva čisto preprosta…Namreč, tisto, kar imamo radi in ljubimo, ne spreminjamo in ne želimo, da se sploh spremeni. 🙂

Zakomplicirano zgleda le zato, ker si ljudje lažemo in si nočemo priznati nekih dejstev.[/quote]
tisto kar imamo radi ne spreminjamo? ma..ni čist tko no…zakaj se pol briješ?, zakaj rečeš ženi, da si pobarva lase, ko vidiš njen prvi sivi las?, zakaj si kupiš zobno protezo, ko ti izpadejo zobje, če se imaš tako rad?..ok ok..vem grem v skrajnost..ampak veš kaj mislim…:)
nič si ne lažem…rada imam svoje telo(marsikdo ga nima!!!!!) in tatto je le DODATEK! zakaj ne?!!

Zakomplicirano zgleda le zato, ker si ljudje lažemo in si nočemo priznati nekih dejstev.[/quote]
tisto kar imamo radi ne spreminjamo? ma..ni čist tko no…zakaj se pol briješ?, zakaj rečeš ženi, da si pobarva lase, ko vidiš njen prvi sivi las?, zakaj si kupiš zobno protezo, ko ti izpadejo zobje, če se imaš tako rad?..ok ok..vem grem v skrajnost..ampak veš kaj mislim…:)
nič si ne lažem…rada imam svoje telo(marsikdo ga nima!!!!!) in tatto je le DODATEK! zakaj ne?!![/quote]
Protezo si nabavimo ravno zato, ker se ne maramo, če smo brez zob. A ni to logično ?
Isto velja za sive lase..Če se imamo radi s sivimi lasmi, jih ne bomo barvali. Barvamo pa takrat, ko se nimamo radi s sivimi lasmi vred.

nič si ne lažem…rada imam svoje telo(marsikdo ga nima!!!!!) in tatto je le DODATEK! zakaj ne?!![/quote]
Protezo si nabavimo ravno zato, ker se ne maramo, če smo brez zob. A ni to logično ?
Isto velja za sive lase..Če se imamo radi s sivimi lasmi, jih ne bomo barvali. Barvamo pa takrat, ko se nimamo radi s sivimi lasmi vred.[/quote]
torej..na vsak način me hočes prepričat, da nimam rada svojega telesa, ker ga hočem potetovirat?!?
….ne gre to pr men “čez”…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close