Tušmobil
Pri tušmobilu imam določeno število enot, katere porabo spremljam redno.
Prešnji mesec (september) enot nisem porabila, poslali pa so mi račun za mojo naročnino in dodatnih 15 sms-ov, ki so zelo dragi.
Prav tako za avgust: dodatnih 15 SMS-ov in celo klice iz tujine, pa sploh nisem zapustila Slovenije.
Podala sem reklamacijo na oba računa, pa sem dobila samo en brezvezen blabla dopis, da so mi pravilno obračunali storitve.
Ima še kdo take izkušnje? Kak predlog za nadaljnje ukrepanje?
Tušmobil ima kolikor je meni znano te pakete, v katere je vključeno, kar je pač vključeno. Odvisno kaj imaš. Če ti minut, ki jih tvoj paket vključuje, ne porabiš, porabiš pa več smsov kot jih imaš an voljo, potem ti bodo dodatno zaračunali porabljene sms-e. Včasih pa se to zgodi tudi komu, ki ima neomejeno število smsov, ker ima Tušmobil ponekod slab signal oziroma ga nima in takrat gostuje v omrežju Mobitela. Potem se ti smsi in klici zaračunavajo po drugi tarifi, ki ni vključena v noben paket se mi zdi. Isto je z gostovanji v tujini.
Pač moraš pametno izbrat paket, ki ustreza tvoji porabi. So pa s temi free žnj dodatnimi storitvami vse zakomplicirali in niti ni več tako ugodno kot je bilo prej, plus da se vedno lahko zgodi, da moraš še kaj izven tega potrošit.
Jaz sem bila nekaj časa na Tušmobilu, pa sem šla potem stran. Sem enkrat, ko sem bila na dopustu zamudila s plačilom in dobila opomin v obliki smsa, ki ga zaračunajo 5 evrov na poslovnem računu. Pa kot da sem multinacionalka. Potem sem šla iz principa drugam. Pa tudi ta signal mi je šel včasih že malo nekam.
Moje enote lahko porabim po želji, torej lahko vse za SMSe ali vse za klice.
Glede gostovanja v Mobitelu, so mi razložili tako: če pošljem pač SMS ko sem v Mobitelovem omrežju, mo odštejejo dvojne ali trojne enote. In glede na to, da sproti preverjam porabo, še posebej konec meseca (celo pustim neporabljene enote) mi ni jasno kaj in kako so mi zaračunali. Prav razočarana sem. Se mi ne da s tem ukvarjat.
Bikini: 5 € za opomin?!? OMG!
Ja, 5 evrov, pa ko bi ga vsaj sprintali, da si ga na steno naflikam. 🙂 Takšna je realnost s.p.jevcev v Sloveniji. Vsi te odirajo, pa z vsemi moraš bit solidaren, tudi z državo. 🙂
Ma ti kar vztrjaj pri pritožbi, če misliš, da imaš prav. Moj se je tudi nekaj kregal z njimi, niti ne vem za kaj je šlo, so mu pa potem poračunali na naslednjem računu. Se pa moraš pritožit v 14 dneh.
Bolj slab primer, če prebereš komentarje pod člankom. Enkrat sem bil poskusno na tušmobilu in sem preklical naročnino (kljub ugodni ceni) zaradi preslabega signala, prekinitev povezav ali nedosegljivosti (pa gsm malo uporabljam).
Sem poslušal tole oddajo. Pri tej prodaji ni nič zavajajočega, zavaja edino poslušalka, ki poskusne pogodbe sama ni prekinila.
Sem poslušal tole oddajo. Pri tej prodaji ni nič zavajajočega, zavaja edino poslušalka, ki poskusne pogodbe sama ni prekinila.[/quote]
Ja, saj vem, konkurenca se je spravila na Tušmobil, Jermanu so pa mastno plačali, da je pripravil ta prispevek. 🙂
Sem poslušal tole oddajo. Pri tej prodaji ni nič zavajajočega, zavaja edino poslušalka, ki poskusne pogodbe sama ni prekinila.[/quote]
Ja, saj vem, konkurenca se je spravila na Tušmobil, Jermanu so pa mastno plačali, da je pripravil ta prispevek. :)[/quote]
Ni nujno. Dovolj je že majhna neprevidnost novinarja, da tako izpade.
Ja, saj vem, konkurenca se je spravila na Tušmobil, Jermanu so pa mastno plačali, da je pripravil ta prispevek. :)[/quote]
Ni nujno. Dovolj je že majhna neprevidnost novinarja, da tako izpade.[/quote]
Ma nemoj.
Tuš mobil računa igrice katere sploh nisem vklopil.Račun ….+15 Evrov za igrice.Ta mesec so mi poslali 40 Sms-jev.Poklical sem njihovo št. za reklamacije pa je bla nonstop zasedena.Se prav bojim kakšen račun bom dobil ta mes.Porabim cca 40 evrov na mes.Zadne 3 mes. pa z njihovimi”dodatki”sms-ji ,igricami tudi do 80 evrov za znoret.
Kako misliš, da igerce nisi VKLOPIL? Nekatere igre so plačljive. To pomeni, da jo plačaš, ko jo dol potegneš, torej kupiš. Koliko jo potem uporabljaš, je tvoja stvar in ne vpliva na ceno.
To je tako, kot da bi kupil avto in se potem razburjal, da si dobil račun, kljub temu, da ga še nisi vozil. 🙂
Kako so te lahko nategnili, če pa tukaj lepo piše, da so sms-i zajeti med te enote? Kako so te nategnili, lahko razložiš?
Forum je zaprt za komentiranje.