Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljica za druženje

prijateljica za druženje

lep pozdravček,..vem,da je tema že nekaj časa bila pristotna pa vendar..lepo bi bilo spoznati kakšno kolegico za čvek,kofi,..sama sem stara 28 let prihajam iz ljubljane.imam fanta,..toda zelo rada bi spoznala kolegico,saj se je krog le teh precej spremenil.če je katara za pa naj se javi.:)
lp

Pravih prijateljic neboš našla, mogoče kakšno znanko za na kavo, pa še ta te bo nat..nila, pa boš vedno ti plačala pijačo, tortico…potem te bo fehtarila za denar in ko bi jo najbolj potrebovala, je ne bo.
Želim ti, da najdeš primerno družbo, a nikoli in nikomur ne zaupaj preveč,ker, pravih prijateljev ni…

Joj, kakšen negativizem….nihče te ne sili, lahko se doma v omar zapreš in s prtom pokriješ, da se ti res ne bi zgodilo kaj hudega, ker si imela priliko nekomu plačati coffee….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No no, nikar tako negativno in posplošeno, če se je tebi izšlo na tako izkoriščevalski način..
Pravi prijatelji so sicer redki, a vendar- obstajajo.

No no, nikar tako negativno in posplošeno, če se je tebi izšlo na tako izkoriščevalski način..
Pravi prijatelji so sicer redki, a vendar- obstajajo.[/quote]
Prej bi rekel, da je njo nekdo tako “izkoristil”. Po drugi strani pa moramo to tudi sami dovoliti, sicer se nam kaj takega ne bi zgodilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravi prijatelji so sicer redki, a vendar- obstajajo.[/quote]
Prej bi rekel, da je njo nekdo tako “izkoristil”. Po drugi strani pa moramo to tudi sami dovoliti, sicer se nam kaj takega ne bi zgodilo.[/quote]

Seveda, ima pač slabo izkušnjo za sabo. Žal pa se je iz nje “naučila” le to, da pravih prijateljev ni in ne gre zaupati nikomur.. Škoda.

Mogoče že v štartu ni zaupala. Potem se rado zgodi to, kar verjamemo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stara sem 36, iz Ljubljane. Sem zato, da greva na kavo, sprehod, a čas imam bolj med vikendi. Kar se pa tiče strahu pred tem, da te bo kdo okrog prinesel…Ne sem preskrbljena, z hišo, avto, služba..vse štima. Sem preprosta punca, ločena, otroka, manjka mi pa ženska družba za čvek. Piši mi: preprosto.enostavna@gmail.com

Tudi jaz zelo pogrešam prave prijateljice, a mislim, da si boš na tale način dobila samo velik krog znank za na kofi, kar pa mene ne bi zadovoljilo….
Bolje da iščeš po skupnih zanimanjih…
Npr. samske punce za žur skupaj, mamice z dojenčki skupaj, ločenke skupaj, športnice skupaj…:)))

Ne predstavljam si npr., kaj naj bi naju povezalo s popolno neznanko, ki je sicer enako potrebna ženske družbe kot jaz…

Tudi jaz iščem kako kolegico. Samo ne za kofetkanje, sprehajanje. Kaj se češ pogovarjat z nekom, ki ga ne poznaš.

Jaz recimo iščem kako kolegico za igranje tenisa, za it na kolo… potem pa lahko tudi kako druženje ob pijački. AMpak samo za kofetkanje pa ne.

Kako ste se druge lotile iskanja kolegic? Če si v letih, ko so vsi vrstniki že poparčkani, večinoma z otroki. Je težko najti samsko družbo.
Saj imam kolegice, ampak imajo partnerje, imajo otroke in potem nimajo časa se ukvarjat z mano :).

?

ojej … komaj se je sonce prikazalo — pa se že ženske zbirajo za pripravo neviht ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Živjo,
tudi jaz iščem kako družbo, kolegico za druženje, sem samska imam 8 let staro punco, kar naenkrat so vse kolegice poparčkane in kak vikend ko nimam punce bi kam šla pa je mal zoprno it sama. Sem pa iz gorenjske, bom vesela, če se katera javi. Sem že razmišljala, da bi ustanovila Klub samskih žensk 🙂

jz imam prijateljice,sam se dobim obcasno z njimi.ne da se nam vec:)izmucene smo ble od nenehnih zurk,seveda smo se tudi kregale nekatere dobile moske,otroke.ceprav sem samska te poklicejo sam kaj k mi privlecejo se svojga moskega,jaz bi se pa samo rada pogovarjala s prijateljico.sprosceno kaj ce mi on zraven:)dob se z mano kdaj pa ti predstavim se nekaj zensk za kofetkanje:)

Mi sporočiš kak mail ali tel. pa še poveš od kod si

LP

Živjo, tudi jaz iščem frendico.. starost do 19 let..

Lp

Ojla,

ko berem vaša sporočila vidim, da nas je več takih, ki imamo enak ali podoben problem. Strinjam se s tistimi, da menite da je pravo prijateljico težko dobiti. RES JE. Jaz sicer nisem samska, imam družino, a mi vseeno manjka “ženskii čvek”. Ampak ne zato, da bi mi katera plačala kavo ali pa da bi samo poslušala moje jambranje kako je vse slabo.
Skratka stara sem 39 let, iz Domžal, zelo pozitivno naravnana, rada se rekreiram in sem komunikativna. Želela bi spoznati pozitivno in aktivno žensko za družbo. Če ima še katera podobno željo, bom vesela njenega sporočila.
Lepo pozdrav vsem!!

😉

aja tale ideja za Klub samskih frajlic ni slaba……
upam da se javi kaka pozitivna in predvsem poštena kolegica ki rada klepeta in je vredna zaupanja,da ne bo pomote ušeč so mi moški ;)….

se veselim klepeta

Tudi jaz. V glavnem, manjka kvalitetne družbe, ker se Slovenci itak vedno bolj zapiramo vase. po mojem mnjenu je treba skozi spoznavat nove ljudi (tukaj v mojem primeru mislim predvsem žensko družbo, ki mi je primanjkuje, moško kvalitetno družbo je lažje najt), to je zabavno in nekaj se dogaja 🙂

tak da bi res bla vesela kakih mailov: sdijak@gmail.com.

tehnologija (internet, mobiteli) nam ponuja lažjo komunikacijo, se pa mi zdi, da jo še premalo izkoriščamo. tak enostavno je – tak bi si rada mailala, razgljabljala o vsem mogočem (seveda kasneje tudi v živo), ker se je socializirat nekaj najboljšega 😉 rada pa spoznavam folk iz cele Slovenije, sem pa iz Štajerske, mlada 25 let. 😛

Ojla, tudi jaz iščem kolegico za druženje. Za kofetkanje, sprehode, čvek… Tudi pri meni je isti problem, večina kolegic je že poparčkanih, poročenih in jim ostane bolj malo časa za druženje…
Sem pozitivna, odprta oseba in rada spoznavam nove ljudi. Stara sem 28 let, z Lj. Vem da je tema že malo stara, ampak vseeno, če je katera zainteresirana, naj se javi;)

Osnovno:
NE iščite družbe … ponudite jo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nm-3w…..ne kompliciraj in ne bodi pameten/na!!! Ni potrebe po filozofiji.

Soncnica 85, pisi mi privat, ker jaz tebi ne morem.

Evo jz sem tud zainteresiran za čvek hehe zmer dolgcajt 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

oj,tudi sama rada bi spoznala prijateljco za druženje, čvek,sem iz lj.,stara 28 let,..če je ktera za mi lah piše na:daa.mazi@gmail.com papa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close