Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zrela ženska

Zrela ženska

[youtube]0ydXbJrQ4jc[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zrela za pol leta..

Klofuta bi zalegla bolj kot apaurin!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dovolj zrela za tipa, ki je šele po 1:30 opazil, da se ne bo dobro končalo, namesto da bi v prvih 10 sekundah. :)) Pa ima eno izkušnjo več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Roko na srce da se pač žensk ne tepe in bla bla..Tale si definitivno zasluži eno vzgojno.Mi nebi bil problem ji primazati šamarčino resno!

Roko na srce da se pač žensk ne tepe in bla bla..Tale si definitivno zasluži eno vzgojno.Mi nebi bil problem ji primazati šamarčino resno![/quote]
Ja sej, ženska žensko lahko useka, če jo pa jst, grem pa v zapor.

Mah za takle primerek ti še Bog oprosti in sodnik čestita..:))

pa definicija zrele ženske…vsaka je zrela, ki premore zadost nevronov, da prpozna sadežnega moškega…vočko je zakon za plesen))

Roko na srce da se pač žensk ne tepe in bla bla..Tale si definitivno zasluži eno vzgojno.Mi nebi bil problem ji primazati šamarčino resno![/quote]
Ja sej, ženska žensko lahko useka, če jo pa jst, grem pa v zapor.[/quote]
Več dobiš, če ti “uraubšicanega” srnjaka najdejo v skrinji!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Aja, tvoj domači posnetek:). Povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.

Ženski Marko.

Ma ja. Ti iščeš podobnosti, ker ti grem v nos:). Sem samostojna, neodvisna od drugih komentatorjev, rojena v drugem času, drugim staršem…nikjer ne vidim nobene podobnosti. In če upoštevaš, da smo ljudje unikati, potem ne vem kaj si tolk obseden s temi primerjavami. Relax.

No tej z videa bi še jaz eno primazala okoli ušes, da jo prizemljim.

@Goldfish & Bikini_ … vedve sta že prezreli … pravzaprav gnili

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res me briga kaj si o meni misli ena kompostna jama

Res me briga kaj si o meni misli ena kompostna jama[/quote]
ampak pi.zdo pa kažeš mulčkom in descem hočeš vlečt curake

ker to tukaj počneta obe ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bolezen je huda stvar.

Sadni, si že slišal za (filmsko, gledališko, youtube) igranje? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sadni, si že slišal za (filmsko, gledališko, youtube) igranje? ;)[/quote]
Ja ? Pa zakaj spet mežik, kaj misliš, da tako izpadeš bolj pameten, kot sicer ? lol

Sadni, si že slišal za (filmsko, gledališko, youtube) igranje? ;)[/quote]
Ja ? Pa zakaj spet mežik, kaj misliš, da tako izpadeš bolj pameten, kot sicer ? lol[/quote]

Ne vem, hitro bi te ženske okrog prinesle, če ne sprevidiš tega amaterskega igranja na youtube, da je vse zrežirano. pazi se jih,! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi bilo to amatersko igranje, potem ta video ziher ne bi imel tok malo dislajkov. Veš Matjazko, pri tebi je problem to, da želiš izpasti pameten še takrat, ko ti ni treba. Ma vedno boš butec, to je pač dejstvo…

Zdrahar tu,zdrahar v službi in zdrahar doma.Bog se usmili vsakogar,ki je v njegovi bližini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close