centralno zaklepanje , ne deluje
Zgodi se centralno zaklepanje. Madona še zdaj ne vem, kaj je s tem centralnim zaklepanjem v naslovu. A dela al ne dela?
To pa ti ne bi bilo treba, ker se je obrnil(a) na tistega, pa je želel za svojo brzino 120€. 😉
ker si pač tako posebna ☺[/quote]
Nisem pa neumna. Drugače pa, tvoj predlog je bil, da se IGNORIRAVA na forumu. Spoštuj svoj lastni predlog.[/quote]
in zakaj sama kršiš ☺
in zakaj sama kršiš ☺[/quote]
Saj je bil tvoj predlog, ne moj. Če me ne boš neposredno nagovarjal, tudi jaz tebe ne bom.[/quote]
moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺
Saj je bil tvoj predlog, ne moj. Če me ne boš neposredno nagovarjal, tudi jaz tebe ne bom.[/quote]
moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺[/quote]
Zdaj si me pa spomnil na eno vrtčevo deklico. Je prišla vsa užaljena do mene pa čez čas rekla: “Vsi me jezijo. Nihče mene uboga.” Ampak čez pol ure je tudi ona razumela, da niso drugi ljudje na svetu samo zato, da bi samo njene ukaze ubogali. Ti najbrž ne boš tega razumel nikoli.
moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺[/quote]
Zdaj si me pa spomnil na eno vrtčevo deklico. Je prišla vsa užaljena do mene pa čez čas rekla: “Vsi me jezijo. Nihče mene uboga.” Ampak čez pol ure je tudi ona razumela, da niso drugi ljudje na svetu samo zato, da bi samo njene ukaze ubogali. Ti najbrž ne boš tega razumel nikoli.[/quote]
mi ni treba razumeti … dosegam
Forum je zaprt za komentiranje.