Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek centralno zaklepanje , ne deluje

centralno zaklepanje , ne deluje

Kam naj se obrnem, ne morem vžgati avta. Mislila sem, da je šla baterija , vendar baterija je v redu. Hvala za pomoč.

pofočkaj se na avto.over.net ☺

kaj je sedaj z baterijo: je šla ali je OK ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3W, hvala, ključ je zanič, vendar baterija je še v redu. Nekaj drugega je narobe. Eden sicer to popravi, a stane 120 eur in še vleka povrhu dodatno.

In kaj češ sedaj? Če ne znaš sam/a potem plačaj!
Simpl, a ni? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj zdaj? Ne moreš avta odkleniti ali ga ne moreš vžat? Če je zadnje, potem je problem blokada oz. ključ, ki je ne odpre. Kaj pa rezervni?

Avto lahko odklenem, imam ključ za odpiranje. Ne morem ga pa vžgati, tu je problem.

Rezervnega ključa pa nimam, star avto pač.

Poklices na servis in ti tam povedi kodo oz. nacin odblokade.
To je seveda samo zacasna resitev ker ti potem avto lazje ukradejo – torej nikomur ne povej da avto nima vec blokade 😉

Kdo pa krade stare avte? O_o 😉

Sploh pa niti ne vemo za kak avto gre, kako se je “zablokiral”…. nič od nič, samo da ne vžge….

Ronka a si spet ti? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha, ta forum psotaja kot starševski čvek, nekako v stilu “A mi lahko kdo pove do kdaj je odprta ta in ta knjižnica?”. Googlajte. Mehanika. :)))

Kaj se zgodi, ko ključ obrneš?
A avto vergla?
Kako je z lučkami na armaturni?
Če avto porineš. zalavfa?

Zgodi se centralno zaklepanje. Madona še zdaj ne vem, kaj je s tem centralnim zaklepanjem v naslovu. A dela al ne dela?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, kakorkoli, če meni avto en bi vžgal, definitivno ne bi od 7 zjutraj do 2 popoldne čakala na nekem obskurnem forumu na odgovor zakaj ne vžge. 🙂

Sploh ne v bikiniju…… ziher bi te kdo pobral, če bi stala ob avtu…….. 😉
Ronke pa noben ne mara k ma kup problemov…… :))))

verjamem
ti bi čakala še predno ti nebi vžgal, pa še pol … obakrat vsaj 4 ure ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

verjamem
ti bi čakala še predno ti nebi vžgal, pa še pol … obakrat vsaj 4 ure ☺[/quote]

KER?

Sploh ne v bikiniju…… ziher bi te kdo pobral, če bi stala ob avtu…….. 😉
Ronke pa noben ne mara k ma kup problemov…… :))))[/quote]

Ja v bikiniju pa jaz poredko sedem za volan. 🙂

Hotela sem samo poudarit, da bi se človek moral najprej obrnit tja, kjer bo najhitreje dobil odgovor.

To pa ti ne bi bilo treba, ker se je obrnil(a) na tistega, pa je želel za svojo brzino 120€. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

verjamem
ti bi čakala še predno ti nebi vžgal, pa še pol … obakrat vsaj 4 ure ☺[/quote]

KER?[/quote]

ker si pač tako posebna ☺

To pa ti ne bi bilo treba, ker se je obrnil(a) na tistega, pa je želel za svojo brzino 120€. ;)[/quote]
Ja to je šele čez eno uro napisala. 🙂
Če je vedel točno ceno, je najbrž vedel tudi kaj je narobe. Lahko bi ji vsaj povedal. Po mojem se ni obrnila na pravega.

KER?[/quote]

ker si pač tako posebna ☺[/quote]

Nisem pa neumna. Drugače pa, tvoj predlog je bil, da se IGNORIRAVA na forumu. Spoštuj svoj lastni predlog.

ker si pač tako posebna ☺[/quote]

Nisem pa neumna. Drugače pa, tvoj predlog je bil, da se IGNORIRAVA na forumu. Spoštuj svoj lastni predlog.[/quote]
in zakaj sama kršiš ☺

Nisem pa neumna. Drugače pa, tvoj predlog je bil, da se IGNORIRAVA na forumu. Spoštuj svoj lastni predlog.[/quote]
in zakaj sama kršiš ☺[/quote]

Saj je bil tvoj predlog, ne moj. Če me ne boš neposredno nagovarjal, tudi jaz tebe ne bom.

in zakaj sama kršiš ☺[/quote]

Saj je bil tvoj predlog, ne moj. Če me ne boš neposredno nagovarjal, tudi jaz tebe ne bom.[/quote]
moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺

Saj je bil tvoj predlog, ne moj. Če me ne boš neposredno nagovarjal, tudi jaz tebe ne bom.[/quote]
moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺[/quote]

Zdaj si me pa spomnil na eno vrtčevo deklico. Je prišla vsa užaljena do mene pa čez čas rekla: “Vsi me jezijo. Nihče mene uboga.” Ampak čez pol ure je tudi ona razumela, da niso drugi ljudje na svetu samo zato, da bi samo njene ukaze ubogali. Ti najbrž ne boš tega razumel nikoli.

moji predlogi veljajo, da se jih drugi držite ☺[/quote]

Zdaj si me pa spomnil na eno vrtčevo deklico. Je prišla vsa užaljena do mene pa čez čas rekla: “Vsi me jezijo. Nihče mene uboga.” Ampak čez pol ure je tudi ona razumela, da niso drugi ljudje na svetu samo zato, da bi samo njene ukaze ubogali. Ti najbrž ne boš tega razumel nikoli.[/quote]

mi ni treba razumeti … dosegam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close