dva pogleda na Ljubezen do žensk
“Zagovarjati trditev, da moški ne more ljubiti ene ženske ves čas, je enako temu, kot zagovarjati trditev, da potrebuje glasbenik več violin, da igra eno skladbo znova in znova”…..tako pravi Balzac
na drugi strani stoji Tolstoj …..” Trditi , da lahko ljubimo eno osebo celotno življenje, je enako temu, kot zahtevati od ene sveče, da gori do konca našega življenja”…..seveda Tolstoj še ni vedel za elektriko takrat,,,predvidevam
na koncu pa še Wilde, ki se točno zaveda, da so pravi ubijalci ljubezni, večinoma moški..
” Yet each man kills the things he loves,
By each let this be heard,
Some do it with the bitter look,
Some with a flattering word,
The cowerd does it with the kiss,
The brave man with the sword”
Razlage znanih ljudi lahko “kupiš”, ali pač ne! Veliko bolje je imeti svoje razlage.
Ampak nekateri se pač težko vsedejo s samim sabo in razmislijo o vsem!
Tudi o ljubezni ali neljubezni do žensk.
Tako popularno je citirati nekoga, ki je nekoč nekaj pomeni in ne vedeti kaj je v resnici počel.
Ne glej me, poslušaj me!
Ofca bo vedno ofca!
Kako dolgo bomo zdaj še nate čakali? :))[/quote]
Ziher ne tako dolgo kto na tebe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sicer ni v kontekstu pa me vendar zanima če se kdo spomne te pevke?
Na tega sm dons naletel :
Na tega sm dons naletel :
http://www.youtube.com/watch?v=TDzkAmwCo6Y%5B/quote%5D
Ja sadni poznam tega dobra je Gloria Estefan :))
Redki so primeri ljubezni za vse življenje. Pri 20 morda res misliš, da si srečal ljubezen svojega življenja, ki pa jo pri 40 v večini primerov gledaš z drugačnimi očmi. Vztrajati kljub temu ali si dati še eno priložnost? Sam sem se odločil za drugo možnost, ljubiti pri 40+ je precej drugače kot pri 20-ih…vse se zdi bolj dragoceno in hvaležen si, da si dobil še eno priložnost podoživeti mladost. Kriza srednjih let? Komu mar….življenje je kratko..pravzaprav ni kratko..smrt je tako prekleto dolga….
zmeden kurji drek … v naslovu piše do žensk … opiši svoje lezbo izkušnje … če imaš vsaj to … do kanarčkov, hrčkov, psov, mačk, kač … tukaj ne velja ☺
Forum je zaprt za komentiranje.