Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grem lulat, kakat ali ?

Grem lulat, kakat ali ?

Doma rečem, da grem srat, scat. V javnosti pa moški tudi tako rečejo, ženske pa ponavadi grem lulat, kakat. Naj se ženski ne bi spodobilo reči, da gre sra.t ali sca.t. Samo meni je smešno reči grem lulat, kakat, ker nisem otrok. Ne bi bila pa rada vulgarna.
Izmikam se in vedno rečem grem na WC, čeprav je to recimo v naravi, kjer niti ni WCja.
Kako ženske rečete? Doma in kako med kolegi?
Kaj pa moški. Vam je vulgarno, če ženska uporabi tak izraz kot doma?

reče se (zelo po “angleško”) -> za hip vas moram zapustiti. se vrnem.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kako naj se zlažem, da si grem napudrat nos, če se pa ve, da se ne pudram!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

pa povej po resnici…da si greš anus z apnom belit

Malce nenavadno bi se slišalo, če bi spedenana bančnica v kostimčku stranki dejala; malce boste morali počakati, ker me mudi srat….Ali pa hostesa na avionu; dragi potniki uživajte v razgledu na vrhove gora medtem, ko bom jaz scala na sekretu…

zanimivo – za 12_ternik polniti imamo toliko presežnikov kje, kako, kaj … smo vanj basali
za praznjenje smo “lepi” ☺

btw: oštarije ocenjujem po tem, kako urejen, lep, .. imajo sekret ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa povej po resnici…da si greš anus z apnom belit[/quote]
Fegi, a me spet pecaš?? Nič ne bo! Farški ritopiki me ne zanimajo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne mislim v službi, na uradnih zadevah ali kaj takega. Mislim, ko si med kolegi. Greste v hribe pa te pritisne na potrebo in kaj rečete ženske? Za moške vemo kaj rečejo :). To s kakanjem in lulanjem ene uporabljajo, samo meni je to otročje. To rečeš za otroka, ne zase.
Se mi pa zdi, da moške zabava, ko rečem recimo, da grem na WC pa kilometre okrog nobenega WCja. Se mi zdi, da se zabavajo, češ, da smo ženske fine, da doma govorimo eno, med kolegi se pa delamo dame.

Potem pa reči, da greš tja, kjer te ne sme nihče motit, potem pa naj ugibajo. 🙂 Jaz rečem, da gre na wc, če že moram koga obveščat o tem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, potem si pa tako kot me ženske. Tudi rečemo, da gremo na WC, čeprav ni nobenega WC par km okrog. Moški kolegi pa bolj sočno povedo :-). No, večina žensk reče, da gre lulat, kakat.

pa povej po resnici…da si greš anus z apnom belit[/quote]
Fegi, a me spet pecaš?? Nič ne bo! Farški ritopiki me ne zanimajo![/quote]
o ti samovšečni in zamerljivi pacov, preboli že ,da je Robi boljši moderator kot ti in da je”njegov” forum bolj obiskan kot tvoj….to kar je bil video v 80 letih za radio si ti za forum SVM…smrt, pogrep in pokop v enem))

Lahko pa rečeš, da greš telefonirat za grm (mala potreba), ali pošiljat fax (velika potreba)…Sicer pa zame ni nič narobe, če rečeš, da greš lulat ali kakat..ženskim ritkam to bolje pristoji, sranje pa bolj paše k moškim kosmatim ritim…

Kako pa vaše kolegice, žene, partnerke govorijo?
Kako doma in kako v družbi s kolegi.
Recimo, da v službi res ne uporabljamo preveč sočnih izrazov. Doma pa dvomim, da smo tako fine. Vsaj jaz nisem.

Za mene je gozd tudi wc in ga vidim vsepovspod naokrog. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko pa rečeš, da greš telefonirat za grm (mala potreba), ali pošiljat fax (velika potreba)…Sicer pa zame ni nič narobe, če rečeš, da greš lulat ali kakat..ženskim ritkam to bolje pristoji, sranje pa bolj paše k moškim kosmatim ritim…[/quote]…………če se pa sprdneš pa reč, da si spustila golobčka….. 😉

Samo pazi, če boš to počela v družbi prepogosto se zna zgoditi, da bi ti kdo hotel golobnjak razbit…… 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj tudi doma ne bi bili fini?

Lahko pa rečeš, da greš telefonirat za grm (mala potreba), ali pošiljat fax (velika potreba)…Sicer pa zame ni nič narobe, če rečeš, da greš lulat ali kakat..ženskim ritkam to bolje pristoji, sranje pa bolj paše k moškim kosmatim ritim…[/quote]…………če se pa sprdneš pa reč, da si spustila golobčka….. 😉

Samo pazi, če boš to počela v družbi prepogosto se zna zgoditi, da bi ti kdo hotel golobnjak razbit…… 😉 :))))[/quote]

He, he, še eno vprašanje se mi je porodilo. Kdaj si upate ženske pred novo simpatijo spustit globočka. Pri moških vemo, da to ni težava. Pri enih niti ni težava to naredit za mizo, ko se je, v družbi kolegov. Ženske pa si tega v družbi ne privoščimo. Kaj pa pred partnerjem? Na sveže skupaj sigurno ne, kaj pa kasneje 🙂

Mogoče se komu že na obrazu vidi kako ga zvija in ne rabiš besed…. če opaziš seveda 😉

Po radiju povedo, da so zemljo obiskali “marsovci”, da so majhni, zeleni, rdečih obrazov in izbuljenih oči in da če jih kdo sreča naj se jim kulturno in prijazno predstavi z imenom in naj pove kaj dela. Kmet Janez to sliši in ko je šel orat njivo je bil prav pozoren, če videl koga ki ustreza opisu.
Že po parih brazdah vidi tako bitje v sosednjem grmu. Janez nemudoma skoči iz traktorja pristopi in rače:
“Janez, kmet, orjem.”
In bitje odgovori:
“Polde, lovec, serjem.”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…………če se pa sprdneš pa reč, da si spustila golobčka….. 😉

Samo pazi, če boš to počela v družbi prepogosto se zna zgoditi, da bi ti kdo hotel golobnjak razbit…… 😉 :))))[/quote]

He, he, še eno vprašanje se mi je porodilo. Kdaj si upate ženske pred novo simpatijo spustit globočka. Pri moških vemo, da to ni težava. Pri enih niti ni težava to naredit za mizo, ko se je, v družbi kolegov. Ženske pa si tega v družbi ne privoščimo. Kaj pa pred partnerjem? Na sveže skupaj sigurno ne, kaj pa kasneje :-)[/quote]No, pred časom sem bral tu na monu eno temo kako sta se ravno spoznala in ko sta prvič seksala je ona prdnila vmes, ji je kar ušlo…. in potem ji je bilo tako nerodno, da se mu ni želela več oglasit in je spraševala kaj naj naredi, ker ji je bil tip všeč, njej pa tako nerodno zaradi enega prdca….
In ji je nekdo napisal:
“Ta ti je pa dal vetra…..”

… wc …
a mi je treba razlagat, kakšna naravna potreba me sili v to, da zapustim prostor in grem proti kopalnici, al lahko samo rečem, da grem na wc, kadar moram pač utemeljit svojo trenutno odsotnost …

točn tko …
sej vsi delamo isto, vsi lulamo, kakamo, si čistimo nos, pa zakaj bi zdaj blo treba rečt … grem scat, srat … ja ne no, lepo prosm, bodmo mal fini tud med domačimi …

grem na… se mi zdi, da nisi ravno prebrala vsega. V naravi ni kopalnice.

sej je blo tud tole tvoje vpršanje vmes …… se prav kje ni prav razumljeno, poleg tega da ne razlagam še kako se izrazim v naravi?
če vprašaš, kako rečem doma in kako med kolegi …doma je kopalnica/wc, a ne??

v naravi pa rečem … morm npr it lulat, ali pa na wc moram … sej se sliš čudn, ker narava nima wc-ja, a vseeno, s tem hočm povedat, da imam klic narave! 😀

Pa koji ti je vrag? Pa kaj moraš za boga miloga razlagat vsem prisotnim kaj boš počela. Greš in pika. Če že moraš opravičit izostanek, rečeš da greš na potrebo ali na WC in basta. Pa sploh nima pomena a greš sedet na školjko ali čepet za grm. Da sem v družbi me čist zaboli kurac kdaj gre kdo in kam gre. Njegova stvar. Še najmanj me pa zanima ali gre lulat ali kakat… a lahko nehaš nabijat s tem tvojim sranjem

dej pust ji veselje no, k bi se pa rada naučila kako na, oohh, fini način povedat družbi, da se gre praznit, ker a veš drugi pač tega ne počnejo 😀 😀

KOmur tema ni všeč ima možnost, da je ne bere. Sigurno je dosti tem, ki so vam zanimive in tam pišite. Če ni nobena zanimiva pa si sami odprite temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close