Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Napotek za uspešen zakon..

Napotek za uspešen zakon..

Če želite imeti uspešen zakon (vezo), bodite z sebi enakim….

Kaj pa ti veš kako furat uspešen zakon, če si pa ločen. Pa še osnovne šole nimaš narejene.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Imam rada klasiko, ampaka včasih mi paše tudi malo rokenrola. Moj recept za srečen zakon se skriva v raznolikosti, da pač ni vedno vse na eno vižo. 🙂

hj, ker se nisem poročil z sebi enako, kaj ti ni jasno…pa zapel si na mojo osnovno šolo ko plešast na glavnik…pač mam 7 razredov, preboli že, jaz sem že zdavnaj….

Dvomim, da je tebi sploh lahko katera “enaka”. Preveč si sumljiv…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

rock n roll bikini

sumljiv v čem? kaj spet blebečeš?

BAHAHAAHAHAHHA ločenec odpre temo o uspešnem zakonu…. z slivovko v roki… pa križem na steni….

Fak no… Ej X6 Devica marija NI TVOJA ŽENA

Zbudi se…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Edini recept je, da se ne navežeš na nikogar in predvsem veliko partnerjev, po več naenkrat. Tako boš umrl vesel in zadovoljen da si izkoristil vse kar je lezlo in šlo 🙂 Itak po smrti nič sabo ne neseš, nebesa so za naivne 🙂

matkič…faca..na 6.2 min se vidi tvoj avto….pa žena se ti skriva v njem))

Zelo star napotek za uspešen zakon je, da gresta zakonca 2x na teden na dobro večerjo v odlično restavracijo…on v torek, ona v četrtek…

guda una ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja no sej morda se pa znova poročiš sej ni enostavno najti sorodno dušo v tem norem svetu :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sorodno dušo bom rabil v “večnih loviščih” ☺
zdej nucam take, ki znajo gospodinjit, seksat, vedet, kdaj imajo za biti tih … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sorodno dušo bom rabil v “večnih loviščih” ☺
zdej nucam take, ki znajo gospodinjit, seksat, vedet, kdaj imajo za biti tih … ☺[/quote]

Tako, da ve kdaj ma za biti tiho lahko iščeš do konca lajfa 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

hj, ker se nisem poročil z sebi enako, kaj ti ni jasno…pa zapel si na mojo osnovno šolo ko plešast na glavnik…pač mam 7 razredov, preboli že, jaz sem že zdavnaj….[/quote]

Prepričana sem,da kljub nedokončani osnovni izobrazbi človek ni bedak.So ljudje,ki se ne marajo ali ne zmorejo iz kakršnihkoli razlogov učit.Jim pač ni za sedet za bukvami.Raje pridno delajo in verjemite da lahko uspejo z delom bolj kot marsikdo z diplomo.Ne človeka poniževati,če je cepnil kakšen letnik in mu je vse dol padlo,da bi nadaljeval.

Ti se x6 nikar ne obremenjuj.Še vedno imaš čas narediti izredno osnovno,ki je brezplačna.Potem boš že dobil veselje še triletno srednjo naredit.Ampak če ti ni do tega,se ne sikiraj.

Misonka, po mojem je tale X6 čisto brihten in ima dosti več kot OŠ. Samo norce se dela iz nekaterih drugih, ki se imajo za pametne.

babnica skuha večerjo, če je desc doma ali ne

desc seksa, če je babnica doma ali ne

Samski zelo radi delijo nasvete kako naj bo v zakonu.

Bravo mulček!!! Tako slabih bejb sigurno ni!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bravo mulček!!! Tako slabih bejb sigurno ni!!!![/quote]
absolutno..srečne tiste, ki so me zgrešile))

plagiator plagiatorke ☺

plagiator plagiatorke ☺[/quote]
nič kaj takega, kar še ni bilo izrečeno (napisano), ne izrečemo ( napišemo)……srečne , ki so tebe zgrešile..

plagiator plagiatorke ☺[/quote]
nič kaj takega, kar še ni bilo izrečeno (napisano), ne izrečemo ( napišemo)……srečne , ki so tebe zgrešile..[/quote]

srečo je treba deliti ….

Of topic: Kaj je zdaj z lotom? Smo zadeli kaj denarja ali samo x6 v križišču??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close