Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske 30+

Samske 30+

Samske 30+ letnice spadajo v eno od spodnjih kategorij:
grda in neprivlačna, zato je noben ne mara
ločenka, ki je besna na cel svet, ker jo je bivši reicmo varal
zatežena sto na uro, zato vsak beži od nje
feministka
odcvetela lajdra, ki je nekoč tipe menjala kot gate, sedaj je pa noben noče več – ponavadi potem ujaga copatarja

Nova kost za glodanje 🙂

Uletel nekdo, ki ima odpor do žensk:).

Matkič ima 100 posto prav kar se tiče samskih žensk.

Reči raje 99. Bo bolj ziher. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Haha kak izraz odcvetela lajdra kjes pa tega dobil 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Dober tek :)))))))))))

Me čudi da še ni kera ali kateri copatar veleumno naznanil da sem si to danes zjutraj sam napisal…

Saj jaz vem da imam prav v grobem… je pa tudi res da ni popoln tale seznam ki sva ga midva napisala in so majhna odstopanja ampak ogrodje je tapravo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dober tek :)))))))))))[/quote]

Niti malo ne mislim debatirat, samo klanfat 🙂

A sem kako zafrustriranko pozabil?
Aja samske mamice so tudi tu notri, ki so čisto zgrožene, če tip ne želi preživljate njenega otroka.

in potem zliva gnojnico pa vas… cccc namesto da bi zlival kaj drugega 🙂

Najboljše so pa poročene 30+. Privlačne, nezadovoljne z možem. Za seks čudovite.

Ja to vrsto si definitivno izpustil…

pa še kaj bi se našlo recimo:

– asocialne
– brez smisla za humor(dobro to je lahko podzvrst)

pa še kakšna… 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da sta vidva na napačnem forumu. Nekje je forum za mlade. Tole je pa forum za odrasle.

in potem zliva gnojnico pa vas… cccc namesto da bi zlival kaj drugega :)[/quote]

Aja, ne jemljem osebno:). Samo recimo, ko berem Matkica in njegov odnos do nežnejšega spola…potem me postane strah:).

Eh, onadva sta mislila, da štejejo samo leta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in potem zliva gnojnico pa vas… cccc namesto da bi zlival kaj drugega :)[/quote]

Aja, ne jemljem osebno:). Samo recimo, ko berem Matkica in njegov odnos do nežnejšega spola…potem me postane strah:).[/quote]

Prav tak

Spet tu mešaš notri svoje komentarje nas pa sprašuješ zakaj debatiramo v temah o vezanih… morda če boš upošteval svoje nasvete prvo pri sebi ki jih deliš meni in Spiderju boš pa dal zgled še nama…

Aja, ne jemljem osebno:). Samo recimo, ko berem Matkica in njegov odnos do nežnejšega spola…potem me postane strah:).[/quote]

Ah taki so samo bolj glasni. Pa je videt, da je to večina moških takih. Samo k sreči je kup normalnih moških 🙂

Ah taki so samo bolj glasni. Pa je videt, da je to večina moških takih. Samo k sreči je kup normalnih moških :)[/quote]

jah jah, so rekli pes ki laja ne grize… pa vedno rečem da res ne ker jaz ližem 😉

jap kup normalnih moških je samo noben noče nenormalnih žensk z MoNa

bahahahaha

kaj te bo strah, saj to je samo virtuala… 🙂

škoda, da take nimajo na čelu oznake kot kljuke na sekretu:
prosta / zasedena ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj te bo strah, saj to je samo virtuala… :)[/quote]

Ma strah me je, da te ljudi srečam na ulici:))).

kaj te bo strah, saj to je samo virtuala… :)[/quote]

Ma strah me je, da te ljudi srečam na ulici:))).[/quote]

Ti ne mešaš virtualo z realo.. zakaj drugi bi? 🙂
Če je tebi tole hec, je morda tudi drugim 🙂

Ma strah me je, da te ljudi srečam na ulici:))).[/quote]

Ti ne mešaš virtualo z realo.. zakaj drugi bi? 🙂
Če je tebi tole hec, je morda tudi drugim :)[/quote]

Seveda EnTip, kako si ti odprte glave:). Le zakaj mi to ni prej kapnilo?:) Aja, ker sem blond:)). Razmišljanje moških/žensk tukaj se ne razlikuje od razmišljanja v reali…torej sem lahko upravičeno v skrbeh, a ne:). In ne more biti vedno vse hec, še posebej, ko nekdo večkrat poudari svoje mnenje.

Zanimivo, da moški, ki imajo radi ženske, nimajo težav niti s samskimi nad 30. Niti z ženskami nad 40 … Niti s tistimi nad 50.
Še za iskanje gob rabiš malo talenta, ga pa za ženske ne bi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close