Prijaham, pojaham in odjaham…
Poet malo pretirava… ali pa iz enega, dveh primerov naredi kar trend.[/quote]
Pa ne pretiravam preveč…zaradi narave svojega dela spoznavam vsak dan nove ljudi in take vrste rekreacija je razširjena bolj kot sem mislil. Znanec v Abrahamovih letih je po ločitvi pred 10 leti postal močno aktiven v tej smeri, redno se dobiva s 3-4 ženskami, v svojem stanovanju je uredil t.i. jebodrom:)))
Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.
Poet malo pretirava… ali pa iz enega, dveh primerov naredi kar trend.[/quote]
Pa ne pretiravam preveč…zaradi narave svojega dela spoznavam vsak dan nove ljudi in take vrste rekreacija je razširjena bolj kot sem mislil. Znanec v Abrahamovih letih je po ločitvi pred 10 leti postal močno aktiven v tej smeri, redno se dobiva s 3-4 ženskami, v svojem stanovanju je uredil t.i. jebodrom:)))
Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.[/quote]
Če je samski, zakaj pa ne..
Še vedno je boljši sex brez čustev kot praviš, oz “frendovski” sex, kot pa metanje na roko..
Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.[/quote]
Če je samski, zakaj pa ne..
Še vedno je boljši sex brez čustev kot praviš, oz “frendovski” sex, kot pa metanje na roko..[/quote]
Itak…nekaterim je pa še bližji grupni sex….najprej z levico..nato pa še z desnico:))
Forum je zaprt za komentiranje.