Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas MoNovke!

Za vas MoNovke!

http://www.moskisvet.com/clanek/plus18/nima-pojma-posljite-jo-na-tecaj-oralnega-seksa.html

Verjamem da vas večina rabi 2 taka tečaja 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prispevam za tečaj…. 🙂

Matkič, naši moški znajo povedati kaj želijo, kako in na kak način jim je všeč. Monovke imamo take partnerje s katerimi se lahko pogovarjamo in nam rade volje pokažejo kako jih zadovoljiti. Vedno sem bila vesela namiga kako izboljšati moje tehnike, da bo njemu bolj všeč. Tudi on se seveda obratno trudi. Pa tudi kako knjigo prebereva na to temo.

jaoooo kot bi poslušal kakega vodjo sekte… vse nekaj v imaginari… reala pa heroin in travca 🙂 ali alko

daj pokaži mi kak ti je tip POKAZAL kak mu ga potegni… a na tvojem dildotu?

To bi pa rad vido no 😀

ampak voditeljce tega programa pa se nebi brano čeprav mi blonde niso na prvem mestu 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

So stvari v življenju, ko noben tečaj ne pomaga, ne pomaga pa zato, ker se tisti, ki so si najbljižji, ne znajo pogovarjati. Sponzoriranje ni prepovedano, po drugi strani pa ostaja odprto vprašanje, če bi izpolnilo namen.

Jaz naj tebi POKAŽEM Matkič?
Ti se drugače ne pogovarjaš s svojo žensko kaj si ti želiš in kaj si ona želi? Nič pogovora in nič eksperimentiranja?

Jaz nebi dala v usta kos uscanga mesa.

Itak da se ampak mene zanima kak ti je on POKAZAL kak mu ga morš potegnit…. to bi rad vido 🙂

take so mi pa najbolše…. verjetno v usta ne porivaš tudi svojih gnilih ust kjer razpada hrana če si prej ne umiješ zob ene 12 krat…

pardon v usta ne porivaš svojega jezika ne ust…

Seveda je sponzoriranje lahko različno 🙂 ni vse v denarju 🙂

Se strinjam AMPAK vaja dela mojstra……

Koliko panike zaradi oralca! ajajajajajajajajaj

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To bi pa rad vido no 😀

ampak voditeljce tega programa pa se nebi brano čeprav mi blonde niso na prvem mestu :P[/quote]

mogoče na banani? maš vsaj neki od tega pol…

To bi pa rad vido no 😀

ampak voditeljce tega programa pa se nebi brano čeprav mi blonde niso na prvem mestu :P[/quote]

mogoče na banani? maš vsaj neki od tega pol…[/quote]
banane so tud zate še edino kar lahk glodaš….al pa kak na pol zrel koruzni storž…..ene res tak fafajo ko bi glodale koruzni storž

teb ga glodajo al sam gledajo???

ne vem, še noben ni reku nehi vmes…

ne vem, še noben ni reku nehi vmes…[/quote]

pa je reko kdo

O MOJ BOG

ali gledal v luft?

To pove nekaj 😀

ne vem, še noben ni reku nehi vmes…[/quote]

pa je reko kdo

O MOJ BOG

ali gledal v luft?

To pove nekaj :D[/quote]

Na uro, da je šel pravi čas domov :))))

Sem prebrala nekaj o enem Bogu tule gor, pa me zdaj mal skrbi…kaj se vam takrat prikazuje v glavi :)))

pa je reko kdo

O MOJ BOG

ali gledal v luft?

To pove nekaj :D[/quote]

Na uro, da je šel pravi čas domov :))))

Sem prebrala nekaj o enem Bogu tule gor, pa me zdaj mal skrbi…kaj se vam takrat prikazuje v glavi :)))[/quote]

bioga kličejo bejbe, ko jih jaz krešem ☺
v vseh treh pozivih:
oBog
o Moj Bog
o Ti Moj Bog ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Verjamem, da ti potrebuješ moškega, ker bo le on razumel tvoje potrebe:). Očitno ne znaš z ženskami:).

Verjamem, da ti potrebuješ moškega, ker bo le on razumel tvoje potrebe:). Očitno ne znaš z ženskami:).[/quote]

Ti si ziher blont… v glavi…. če ne drugje.

Verjamem, da ti potrebuješ moškega, ker bo le on razumel tvoje potrebe:). Očitno ne znaš z ženskami:).[/quote]

Ti si ziher blont… v glavi…. če ne drugje.[/quote]

Sem po glavi:). Veš kaj bi bilo dobrodošlo za vaš moške…da se naučite, kje ima ženska ščegetavček:). Samo to, zgolj osnova bi bila že veliko:)).

Sem po glavi:). Veš kaj bi bilo dobrodošlo za vaš moške…da se naučite, kje ima ženska ščegetavček:). Samo to, zgolj osnova bi bila že veliko:)).[/quote]
jaz znam “hudiča izganjat” iz babnic — učinkovito … a to šteje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem po glavi:). Veš kaj bi bilo dobrodošlo za vaš moške…da se naučite, kje ima ženska ščegetavček:). Samo to, zgolj osnova bi bila že veliko:)).[/quote]

Če ti daješ svojo pizdo enemu šupku ki to neve potem nisem jaz nesposoben in kriv za to da ne najde ščegetavčka… jaz ti najdem točko G brez večjih težav!

Če ti daješ svojo pizdo enemu šupku ki to neve potem nisem jaz nesposoben in kriv za to da ne najde ščegetavčka… jaz ti najdem točko G brez večjih težav![/quote]

A tisti link si dal, ker si se do sedaj srečal z ženskami, ki ne znajo s tvojim tičem?:). Hja glej, pol nisem jst kriva za tvoje neuspešne poskuse ne vem česa že:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close