Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sweeping Girls Off Their Feet

Sweeping Girls Off Their Feet

Razmišljam, če bi ta stvar bila izvedljiva tudi na Slovenkah. Bi šlo, ali bi prej dobil pljesko ?

[youtube]aNd2OIO6BLg[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Luštno:). Ja, bi šlo brez šamarja:).

Ne bi bilo fer..Suhe so v prednosti. 🙂

Pri vodnarkah si zmagal 🙂

Zakaj tko misliš?

Vodnarke imajo rade … odlocne in … akcijo 🙂

Hmm, jst sem vodnarka:))). Po moje gre bolj za užitek sprejemanja nepričakovanega adrenalina:)).

Zlata ribica je vodnarka 🙂
Pri vodnarkah pali akcija.
Tisti ki so na kolenih in snubijo in govoricijo ostanejo tam, tisti odlocni pa jo odpeljejo pred oltar 🙂

Haha, bro je mad 😀

Se vidi, da nisem vodnarka, pri meni tole ne bi imelo nobenega učinka. :))

Slovenci in odločnost? Hm, no tudi to se zgodi……..včasih. Se mi zdi, da so Slovenke bolj odločne.

preveč študiraš in verjameš v horoskop.

Ah ta zenska psiha 🙂
To je tako kot če bi povprasali zenske ce bi se slekle za znano mosko revijo. Nekaj bi rekla ja, nekaj bi reklo ne, no velika vecina bi bile polaskane ze zaradi misli da imajo potencial (lepoto, sexipil, …) za kaj takega. Seveda tega ne bi nikoli priznale na glas 🙂
Razlika je seveda le v tem da se v tej varianti mora dec odlociti in ukrepati.

preveč študiraš in verjameš v horoskop.[/quote]

Rakica, prav imaš. Tudi jaz kot levinja sem za akcijo, samo ne za dviganje s tal s strani neznancev. Če bi me pa moj (potencialni) najdražji kdaj tako nenadoma dvignil s tal, pa ne bi imela nič proti. :))

priznam iskreno in na glas: ne bi se slekla.
priznam, da ne bi marala, da se odloči, ukrepa in me na ulici dviga, lahko še tako simpatičen, moški.
priznam, nimam težav z svojo, žensko psiho.

Zanimivo kako vam čisto vsako temo uspe preusmerit na horoskop. Prav neverjetni ste.

Tole bi bilo dobro enkrat sprobati, recimo, ko je konec šihta in se urejene bančnice v kostimčkih usujejo iz pisarn…ene par pa nas čaka v zasedi…lepi razgledi, povišani toni in pleskavice po licih…zagotovljeni…

Ja, pa prej preveri, če tvoji roki lahko dvigneta več kot 50 kg, da ne bi izpadlo smešno. :)))

Ja, pa prej preveri, če tvoji roki lahko dvigneta več kot 50 kg, da ne bi izpadlo smešno. :)))[/quote]

Draga moja, z lahkoto! Morda celo kakšno kilo več….a ti imaš samo 50 kil?

Mislim da sem povdaril da bi to delovalo pri vodnarkah. Ce bi Antilopa izpisala obljubljeni manifest kako delovati pri posameznih horoskopskih znakih, potem…. 🙂
Pri rakicah seveda druga pesem. Pocasi-zelo pocasi. Komplimenti in doooolgotrajno druzenje 🙂

Ja, pa prej preveri, če tvoji roki lahko dvigneta več kot 50 kg, da ne bi izpadlo smešno. :)))[/quote]

Draga moja, z lahkoto! Morda celo kakšno kilo več….a ti imaš samo 50 kil?[/quote]

V srednji šoli nam je učitelj telovadbe rekel, da ženska ni za oženit, če nima vsaj 60 kg. To so njegove besede, ne moje. :))

Draga moja, z lahkoto! Morda celo kakšno kilo več….a ti imaš samo 50 kil?[/quote]

V srednji šoli nam je učitelj telovadbe rekel, da ženska ni za oženit, če nima vsaj 60 kg. To so njegove besede, ne moje. :))[/quote]

OK…saj te ne mislim oženit…preden pa te dvignem je fajn vedeti tehnične podatke….:)))

koliko je to res, bi lahko, upoštevaje tvoj znak, že vedel.

Moski smo povsem drugacna sorta 🙂

ja, le ni dobro, da se predolgo vrtiš v krogu navad in analiziraš ženske po horoskopnih oznakah.

dan nas kliče ……..

Ce bi uporabljla pravi nik bi bil pogovor povsem drugacen.
Analiza je lahko v pomoc drugim. Upam tako 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close