nehajte jokat in jambrat!
Grozni ste, sam jokate in stokate kak vam je hudo, kak vas partner vara, kak je zloben. Veste kaj, TO STE ČIST SAME KRIVE. Če ne znate zamenjat partnerja, ker obstaja milijarda boljših partnerjev kot je vaš tam zunaj, ste si same krive. Zatiskate si oči, si lažete sebi, upate da se bo vaš dragi spremenil, upate na boljši jutri…ko pa je čista resnica, da se ljudje ne spreminjajo nikdar!
No saj to tud na moške (copate) leži. Jaz sem jih zamenjal že več kot 20 partneric, seveda večinoma vidim v prvih 3 mesecih kake razvaline od deklet so in da niso primerne ne zame, da ne dosegajo nekemu standardu uspešne bodoče, kvalitetne zveze.
Najhuje je z zaljubljenostjo in navezanostjo, ki se jo pa z fintami da omiliti ali celo izničiti.
Zato mi je prav smešno, ko vidim kup deklet ko sam jamrajo na kavici in čiku, ne naredijo PA NIČ! No saj po en stran je to še bolje, ker takih zgub od deklet si ne bi želel v samskem svetu 😀
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=jambranje&hs=1
Koliko časa si že brez zadovoljivega spolnega življenja????
Iz tebe veje bes, ker si nepotešen!!
Ja, ženska hoče, da je moški uspešen, bogat, lep, postaven, s svojo hišo, avtom, izobražen. Bog ne daj da živi pri starših.
Kaj pa same nudijo? NIč.
Imam izkušnje, da so bile ženske navdušene nad mano, potem pa zvedo, da sem brez službe pa me odpikajo. Kar mrkne.
Da ne rečem, če katera zve, da živim pri starših. Potem je sploh halo.
Moja prijateljica je svojmu tipi s katerim sta skup pol leta, placala pocitnice ker sam nima denarja. Pa tudi ni zelel it nikamor ker da noce viset na njej..potem.sta vseeno sla. In on je pac tak primat, da ni navajen da zensko objame, jo drzi za roko ali jo kakorkoli poljublja (razen ce slednje ne vodi v sex). Ta tip odkar se poznata, nima sluzbe oz.nekaj susmari na crno. Problem v njuni vezi je ker se ne upostvata oz. ker se ona spet prevec razdaja (kuha zanj, se mu prilagaja,) ne pa zato ker on nima sluzbe oz.posledicono denarja. Ce j vse, kar imas z nekom dobe sex, hvala lepa za tak odnos. Tako da ne posplosujet s temi lepimi in bogatimi.tipi!!
Forum je zaprt za komentiranje.