Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vrenje v Vukovarju

Vrenje v Vukovarju

V Vukovarju želijo na vsak način postaviti table v cirilici, ljudje pa so proti, kar se mi zdi edino prav, Srbi si zaradi svojega početja izpred 20 let še vsaj 50 let ne zaslužijo tabel v svojem jeziku…višek ironije bo ko bo na železniški postaji v Kninu zgolj in samo napis KHИH…kaj pa vi mislite?

a nimamo v (A) – Koroška mi enake težave in blokade??
pa je pisava za oba jezika latinica

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za začetek bi bilo dobro, da Hrvati posnemajo Haider-ja s tistimi malimi tablami.

Mislim, da imamo mi dovolj svojih problemov in se nam ni treba s hrvaško-srbskimi zdrahami ubadat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim, da je še prehitro razmišljati o dvojezičnih tablah. V ljudeh je še preveč sovraštva in nestrpnosti zaradi vojnih grozot.

ma srbi izivajo v božjju matrnu—bo spet počl pa bo sranje

Wikipedia je ena zelo pametna gospa in je zapisala tole o srbski latinici :)) – gre za drugo obliko pisanja, poleg cirilice. To pa pomeni, da je z latinico v celoti zadoščeno pravici Srbov do njihovega pisanja:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Srpska_latinica

ma srbi izivajo v božjju matrnu—bo spet počl pa bo sranje[/quote]

Hrvati “izivajo” ne Srbi.Enkrat so Hrvati že dobili po pički v Vukovarju.

Jani, pa ti znaš kaj cirilico? Da se ne bi izgubil v Vukovarju. :))))

Vukovar za Srbe je kot za nas Klagenfurt, Knježnji tron … matica!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ma srbi izivajo v božjju matrnu—bo spet počl pa bo sranje[/quote]

Hrvati “izivajo” ne Srbi.Enkrat so Hrvati že dobili po pički v Vukovarju.[/quote]

GVA PA JE FRILLFOX–SRBIN JEDAN ¨¨¨¨¨¨

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close