Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Drage moje

Drage moje

da vam po nekaj letih zakona ponavadi primanjkuje nežnosti, pozornosti, sex je ven not ven not, ni nežnosti pred in potem.itd…

Bolj se potrudi pri svoji ženi, pa ne bo tega:)).

Tako to je. Na starševskem je bila zadnjič tema, ali ženske spijo skupaj s partnerjem. večina sodelujočih je priznala, da spijo ločeno.

Kakšni krasni zakoni to pač niso. In kakšen je seks v njih, si lahko samo mislimo. verjetno praktično neobstoječ.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spati in sexati je najbrž razlika? Al se motim?

pri paru, ki niti spi ne skupaj, ni kaj prida seksa, to sem prepričan.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

namesto z “mislim” se imenuj: “nabijam v beton” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti že veš, kako zgleda na daljavo:).

Par, ki spi običajno ne sexa. Ali pa se motim!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Res je! Seksajo samo ljudje s kroničnimi motnjami spanja. Vsi, ki v življenju potrebujemo svoje običajne doze spanca, smo v bistvu brezspolna bitja.

Pozabil/a si navest še nekaj pogojev zakaj do tega pride za ostale, ki ne zapadejo tem pogojem, pa mislim, da je seks celo boljši kot nekoč.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kolk si ti pameten in razgledan … v katerih posebnih šolah si se pa šolal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kolk si ti pameten in razgledan … v katerih posebnih šolah si se pa šolal ☺[/quote]Kaj čem teb razlagat, itak ne bi dojel…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kolk bedna tema…

Zadnje čase (dneve/tedne) je večina takih.

Pozabil/a si navest še nekaj pogojev zakaj do tega pride za ostale, ki ne zapadejo tem pogojem, pa mislim, da je seks celo boljši kot nekoč.[/quote]

Jožefov sindrom

Spijo žene. Možje pa pred računalnikom trenirajo pozno v noč.

Sklepaš po sebi?

Res je, vedeti pač ne moreš.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close