Zveze iz politično “nasprotnih” taborov
a medijci nimajo res nobenega moralnega občutka ve, da objavljajo “hujskaške” nastope skrajnih levih in desnih??
Se ne zavedajo, da nas je (po mojem mnenju) večina v “sredini” in v zvezah nastalih iz različno (politično) pripadnih familij??
se da medijce tožiti, sk.u.rcati, izločiti, stigmatizirati — uničevanja “ozračja”??
saj imamo internet, forume … ☺
Odgovor na to vprašanje je zelo enostavno – če gre pri dvema le za različno politično opredeljenost, lahko furata skozi vezo brez večjih težav, če pa gre za politično zaslepljenost oz. opranoglavost, potem pa so lahko težave ne glede na to, kaj pravijo mediji. Če ima nekdo raje politiko kot partnerja/partnerico, bodo vedno težave. Kar se tiče situacije pri nas, pa nimam občutka, da bi bila pri nas izoblikovana prava pola (levi in desni) glede na tradicionalno značilnost teh polov, saj na koncu ugotoviš, da imajo metode vsi enake – gre za grb in cifro na istem kovancu.
predno se pogledaš v pegu preberi kaj si tipkala in kako si mi uničevala temico — iz bednosti ali zaradi žlehtnobe??[/quote]Pa ravno tebi se je to zgodilo, ko si tak vzor neuničevanja temic?…..
Kako krivičen je ta svet. Mogoče boš imel v onostranstvu več sreče….. :)))))))))
predno se pogledaš v pegu preberi kaj si tipkala in kako si mi uničevala temico — iz bednosti ali zaradi žlehtnobe??[/quote]Pa ravno tebi se je to zgodilo, ko si tak vzor neuničevanja temic?…..
Kako krivičen je ta svet. Mogoče boš imel v onostranstvu več sreče….. :)))))))))[/quote]
pikec … nad tabo sem pa tudi jaz že obupal … tako, da lahko ne komentiraš mojih temic ☺
pridem za tabo … čez ene dve večnosti
Forum je zaprt za komentiranje.