Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zveze iz politično “nasprotnih” taborov

Zveze iz politično “nasprotnih” taborov

a medijci nimajo res nobenega moralnega občutka ve, da objavljajo “hujskaške” nastope skrajnih levih in desnih??
Se ne zavedajo, da nas je (po mojem mnenju) večina v “sredini” in v zvezah nastalih iz različno (politično) pripadnih familij??

se da medijce tožiti, sk.u.rcati, izločiti, stigmatizirati — uničevanja “ozračja”??

saj imamo internet, forume … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odgovor na to vprašanje je zelo enostavno – če gre pri dvema le za različno politično opredeljenost, lahko furata skozi vezo brez večjih težav, če pa gre za politično zaslepljenost oz. opranoglavost, potem pa so lahko težave ne glede na to, kaj pravijo mediji. Če ima nekdo raje politiko kot partnerja/partnerico, bodo vedno težave. Kar se tiče situacije pri nas, pa nimam občutka, da bi bila pri nas izoblikovana prava pola (levi in desni) glede na tradicionalno značilnost teh polov, saj na koncu ugotoviš, da imajo metode vsi enake – gre za grb in cifro na istem kovancu.

emm — point ni v funcioniranje zveze — ampak v medijskem onesnaževanju !!! življenja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To je res, žal imamo zelo, zelo slabe medije. Sigurno pa se strinjaš z mano, da mora vsakdo najbolj verjeti sebi in ne drugim (medijem)? Tudi v reali verjetno sem in tja slišiš kakšno “zgodbico” pa verjetno vsega ne verjameš, ali pač? 🙂

in kaj ima strinjanje s tabo zveze s temico? ☺
ne vem zakaj bi sploh karkoli verjel ali celo veroval ☺

Kolk si ti žleht! :))

predno se pogledaš v pegu preberi kaj si tipkala in kako si mi uničevala temico — iz bednosti ali zaradi žlehtnobe??

Ne se razburjat, ti bom skuhala čajček od šentjanževke. :)))

se ne razburjam ☺ … za glavo krajšam tako — da ne pridem iz vaje ☺
“posebne” pa lastnoročno po turško nasajam na kole ☺☺

niso mediji in medijci krivi, če se ti s tvojo ne razumeš 🙂

niso mediji in medijci krivi, če se ti s tvojo ne razumeš :)[/quote]
emmm … kje si pa ti pobral s kom se kdo v paru ne razume???
pejt logiko iskat

predno se pogledaš v pegu preberi kaj si tipkala in kako si mi uničevala temico — iz bednosti ali zaradi žlehtnobe??[/quote]Pa ravno tebi se je to zgodilo, ko si tak vzor neuničevanja temic?…..
Kako krivičen je ta svet. Mogoče boš imel v onostranstvu več sreče….. :)))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

predno se pogledaš v pegu preberi kaj si tipkala in kako si mi uničevala temico — iz bednosti ali zaradi žlehtnobe??[/quote]Pa ravno tebi se je to zgodilo, ko si tak vzor neuničevanja temic?…..
Kako krivičen je ta svet. Mogoče boš imel v onostranstvu več sreče….. :)))))))))[/quote]

pikec … nad tabo sem pa tudi jaz že obupal … tako, da lahko ne komentiraš mojih temic ☺
pridem za tabo … čez ene dve večnosti

It’s not what they’re selling – it’s what you’re buying.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

RTV.Si – is what I Have!!! to pay ☻

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close