Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaračunavanje ležalnikov na plaži

Zaračunavanje ležalnikov na plaži

OK – nebi delal štale na suho pa ležalnike in senčnike metal na “suho” v smeti … ker imam pač svoje boljše — bi pa bil na prostoru ob morju, kjer “nastavijo” plačljive ležalnike in senčnike.
A lahko ta šrot potem, ko plačam “najemnino” vržem nekam v stran in namestim svojo robo ? ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če plačaš 3€ za celodnevno uporabo, to še ne pomeni, da je ležalnik tvoja lastnina.
Zakaj ne prineseš svojega ležalnika?

Ne vem kako je točno s tem, ampak menda ne smeš svojega ležalnika prinest.
To so te fore, ker ne smejo privatizirat dostopa do morja, potem te pa to doleti. Na koncu ugotoviš, da plačevanje vstopnine za portoroško plažo niti ni bilo tako slabo.
Smo imeli enkrat v Grčiji podobno izkušnjo. Je tam en stari na veliko kasiral za ležalnike, 5 evrov po ležalniku, pa še na pol polomljeni so bili.

dej ti kdaj preberi kar natipkam!!
koncesionar zasede vso plažo s svojimi!! ležalniki – neki plastični ausšus
in nebi najetega ležalnika odnesel domov — bi ga samo umaknil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote]

Imaš težave z izražanjem? Pa tolk nekih “kvazi” našitkov imaš iz 2. svetovne vojne. Ko boš imel dnar za morje in ležalnik, se bomo pa pogovarjal. Ne se spet zaletavat na suho.

[/quote]

Tebi pa človek hitro stopi na živec. 🙂
Jaz te čisto razumem kaj hočeš povedat in marsikdo bi tako naredil. Ampak po mojem to ni možno že zaradi tega, ker če je dostop do morja prost, zastonj, ni nujno, da imaš ti na plaži njihov izposojen ležalnik in senčnik. Lahko si brez vsega. Vprašanje pa kje boš potem sploh našel plac zase, kaj šele za svoj ležalnik. Če bi bil pogoj za vstop na plažo plačilo ležalnika, potem bi pa komot lahko še svojega prinesel zraven. Ampak potem bi bilo to plačilo isto kot vstopnina. Skratka, bedno je vse skupaj. Se bo nekega dne kdo spomnil, da greš lahko “zastonj” na plažo samo nag, tam si boš pa iz higienskih lai nekih x razlogov moral še kopalke izposodit.

ker šus od babe si, da takole komentiraš kar je jasno natipkano … marš z neta dol, g.no.j babji[/quote]

Jaz te čisto razumem kaj hočeš povedat in marsikdo bi tako naredil. Ampak po mojem to ni možno že zaradi tega, ker če je dostop do morja prost, zastonj, ni nujno, da imaš ti na plaži njihov izposojen ležalnik in senčnik. Lahko si brez vsega. Vprašanje pa kje boš potem sploh našel plac zase, kaj šele za svoj ležalnik. Če bi bil pogoj za vstop na plažo plačilo ležalnika, potem bi pa komot lahko še svojega prinesel zraven. Ampak potem bi bilo to plačilo isto kot vstopnina. Skratka, bedno je vse skupaj. Se bo nekega dne kdo spomnil, da greš lahko “zastonj” na plažo samo nag, tam si boš pa iz higienskih lai nekih x razlogov moral še kopalke izposodit.[/quote]

jep … ko gre za MOJO svobodo, … mi gredo razni kvazi … bikovi_dreki na živce.
Če imam prost dostop do javne dobrine in prosto uporabo tega … potem usekam tudi na gobec, da si to zagotovim, če mi kdo podmuklo je.be mojo svobodo ☺

Kaj pa hodite na te hotelske plaže se gužvat s češkimi socialci. Še nikoli v življenju mi ni nihče zaračunal uporabe ležalnika.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pikec: v eali so stvari drugačne kot za terminalom … pojma nimaš kaj si komentiral ☻

Jaz te čisto razumem kaj hočeš povedat in marsikdo bi tako naredil. Ampak po mojem to ni možno že zaradi tega, ker če je dostop do morja prost, zastonj, ni nujno, da imaš ti na plaži njihov izposojen ležalnik in senčnik. Lahko si brez vsega. Vprašanje pa kje boš potem sploh našel plac zase, kaj šele za svoj ležalnik. Če bi bil pogoj za vstop na plažo plačilo ležalnika, potem bi pa komot lahko še svojega prinesel zraven. Ampak potem bi bilo to plačilo isto kot vstopnina. Skratka, bedno je vse skupaj. Se bo nekega dne kdo spomnil, da greš lahko “zastonj” na plažo samo nag, tam si boš pa iz higienskih lai nekih x razlogov moral še kopalke izposodit.[/quote]

Če imam prost dostop do javne dobrine in prosto uporabo tega … potem usekam tudi na gobec, da si to zagotovim, če mi kdo podmuklo je.be mojo svobodo ☺[/quote]

Če še nisi bil, moraš it kdaj na kakšno “javno dostopno” afriško plažo. Na ležalniku boš imel ves ljudbi mir, ko se boš spravil do morja, te bo pa napadla čreda črncev in ti poskusila prodat vse živo in ti sledila v morje, iz njega itd. 🙂

Če imam prost dostop do javne dobrine in prosto uporabo tega … potem usekam tudi na gobec, da si to zagotovim, če mi kdo podmuklo je.be mojo svobodo ☺[/quote]

Če še nisi bil, moraš it kdaj na kakšno “javno dostopno” afriško plažo. Na ležalniku boš imel ves ljudbi mir, ko se boš spravil do morja, te bo pa napadla čreda črncev in ti poskusila prodat vse živo in ti sledila v morje, iz njega itd. :)[/quote]
he he he … obvladam – vprašam koliko mi plačajo, da mi dajo svoj šrot — ker sem VIP in bodo drugi zato, ker ima jaz, kupili ☺ … pali ☺☺

Če še nisi bil, moraš it kdaj na kakšno “javno dostopno” afriško plažo. Na ležalniku boš imel ves ljudbi mir, ko se boš spravil do morja, te bo pa napadla čreda črncev in ti poskusila prodat vse živo in ti sledila v morje, iz njega itd. :)[/quote]
he he he … obvladam – vprašam koliko mi plačajo, da mi dajo svoj šrot — ker sem VIP in bodo drugi zato, ker ima jaz, kupili ☺ … pali ☺☺[/quote]

A gremo enkrat skupaj recimo na Zanzibar, pa da vidimo, če to res drži? 🙂

he he he … obvladam – vprašam koliko mi plačajo, da mi dajo svoj šrot — ker sem VIP in bodo drugi zato, ker ima jaz, kupili ☺ … pali ☺☺[/quote]

A gremo enkrat skupaj recimo na Zanzibar, pa da vidimo, če to res drži? :)[/quote]
samo s tabo – midva ☺ dvojina … pa ves čas mi boš morala biti na uslugo ☺
kavelj je enostaven … pogledaš osebo v oči in ji rečeš, da je to, da te je ogovoril 10 $/€ … da mu odgovarjaš je 90 $/€ — ta jezik razumejo … potem pogledaš v daljavo za njim … napol glasno zamrmraš kje je tvoj “accauntent” 8prodajalca popolnoma ignoriraš) … pokažeš na prodajalca in pokimaš (ker si “računovodjo” kao videl/a) in znak OK (palec navzgor) ☺ … naslednji dan te nihče ne bo več nadlegoval ☺
ti osebki namreč razumejo, da je treba delati tudi z “izgubo”, da je le denarni tok ☺ — se pa kupcev, kjer dobijo izgubo izogibajo ☺

A gremo enkrat skupaj recimo na Zanzibar, pa da vidimo, če to res drži? :)[/quote]
samo s tabo – midva ☺ dvojina … pa ves čas mi boš morala biti na uslugo ☺
kavelj je enostaven … pogledaš osebo v oči in ji rečeš, da je to, da te je ogovoril 10 $/€ … da mu odgovarjaš je 90 $/€ — ta jezik razumejo … potem pogledaš v daljavo za njim … napol glasno zamrmraš kje je tvoj “accauntent” 8prodajalca popolnoma ignoriraš) … pokažeš na prodajalca in pokimaš (ker si “računovodjo” kao videl/a) in znak OK (palec navzgor) ☺ … naslednji dan te nihče ne bo več nadlegoval ☺
ti osebki namreč razumejo, da je treba delati tudi z “izgubo”, da je le denarni tok ☺ — se pa kupcev, kjer dobijo izgubo izogibajo ☺[/quote]

Vsaj 4 ali pa nič. 🙂
Ma ne vem, če ta taktika deluje. Veliko ljudi med temi “prodajalci” tudi samo prosi. Pri njih takšna tržna logika ne deluje. Oni v vsakem zahodnjaku vidijo bankomat, poln denarja, tudi če ni VIP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close