Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek test očetovstva

test očetovstva

Ali slučajno kdo ve, kje ga opravljajo, kako točno izgleda in koliko stane?
Hvala!

http://www.dnk4you.com/si/

Stane 1,003.00€ vzamejo kri in slino vsem trem (oče, mati, otrok) inštitut sodne medicine v Lj .
Rezultat od 1 do 3 mesecev !!!

Dobila rezultat bo 2 mesecih!!

TISOČ TRI EVRE???? In traja do 3 mesece??? Halo!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------ [url=http://www.youtube.com/watch?v=yDak31E68Zw]koga za precednika???????[/url]

Ne Halo tako je bilo v mojem primiru !!!!! Govorim iz lasnih izkušenj da na test čakaš od 1 do 3 mesecev so mi na inštitutu povedala ob vzemu, izvid dobila po 2 mesecih in 2 dni……cena tisoč tri € imeli smo pa sodni nalog, pa ni šlo nič hitreje res pa da je bilo to poleti in zaradi dopustov malo daljše čakanje, to pa ne vem !!

Ma ne, sej ti je ok in ti verjamem. Ampak, a nesejo vzorce peš iz Ljubljane na Anapurno in tam počakajo, da vrač ob polni luni….
In pol ti flegma zaračunajo jurja evričev?!
A ni to halo?

------------------------------------------------------------------------------------------ [url=http://www.youtube.com/watch?v=yDak31E68Zw]koga za precednika???????[/url]

To je samo eden od nategov. Drugi je ta, da sodnega naloga ne dobiš za privatno institucijo ki to opravi za eno tretino cene, v parih dneh. Vse skupaj pa je en kurc, napram dejstvu da ima uradni oče eno leto po ločitvi (in do otrokovega petega leta starosti) časa, in da če hoče dobit sodni nalog, MORA trditi da otrok NI njegov.

Kaj mati lahko počne z dejstvom, otroku ki ima očeta rad, le ta pa trdi (je trdil) da ni njegov, pa same dobro veste…

Pa prosim ne skačte v luft da ni res, ker je to lastna izkušnja, ki samo še potrjuje, da sodna praksa še ne pomeni zakonitosti.

Iz lastne izkušnje tudi povem, da so na inštitutu za sodno medicino lahko pristranski, če je to komu v interes.

Tole o enem letu po ločitvi pa prvič slišim … Se pravi, da se starša ločita, ko ima otrok recimo 15, 16 in se oče lahko gre igrice s tem, ali je ali ni?

Od otrokovega 5tega leta starost naprej, sodišče določi ali je to dobro za otroka ali ne. Največkrat določi da ni dobro. (je pa dobro za državo in mater)

Moje mnenje pa je, da to niso igrice. Sploh za otroka ne. Če so otroci (najstniki) dovolj zmanipulirani, iz takih zadev velikokrat ratajo doživljenske zamere, samomori, umori, psihične bolezni…..

Kar zamisli si, da npr. pri 16 spoznaš, da pa tvoj oče ni pravi oče…

Sam sem v drugo poizkusil ko je otrok dopolnil 18 rd. Na način, da sem mu ob pismenem zagotovilu da ga bom še naprej financiral in imel še rajši (v primeru da se mu je lagalo) predstavil tudi morebitne koristi. (dolžnost preživljanja staršev, resnica je temelj za pravico, morebitno hudo razočaranje ob nesrečah, dedovanju, boleznih… ) Žal je preveč zmanipuliran, in nima svoje pameti in čustev… Kakor še mnogo drugih otrok ločenih staršev…

Od otrokovega 5tega leta starost naprej, sodišče določi ali je to dobro za otroka ali ne. Največkrat določi da ni dobro. (je pa dobro za državo in mater)

Moje mnenje pa je, da to niso igrice. Sploh za otroka ne. Če so otroci (najstniki) dovolj zmanipulirani, iz takih zadev velikokrat ratajo doživljenske zamere, samomori, umori, psihične bolezni…..

Kar zamisli si, da npr. pri 16 spoznaš, da pa tvoj oče ni pravi oče…

Sam sem v drugo poizkusil ko je otrok dopolnil 18 rd. Na način, da sem mu ob pismenem zagotovilu da ga bom še naprej financiral in imel še rajši (v primeru da se mu je lagalo) predstavil tudi morebitne koristi. (dolžnost preživljanja staršev, resnica je temelj za pravico, morebitno hudo razočaranje ob nesrečah, dedovanju, boleznih… ) Žal je preveč zmanipuliran, in nima svoje pameti in čustev… Kakor še mnogo drugih otrok ločenih staršev…[/quote]

Oprosti, samo tebe si pa ne želim poznat.

Kolikor je meni znano, lahko očetovstvo izpodbijaš le do otrokovega 5 leta starosti, potem ne več. Ločitev gor ali dol. To je uradno. Kar pa se dela v “privat” varianti, je pa drugo. Vendar tudi v tem primeru (če na lastno pest dobiš potrdilo, da otrok ni tvoj) te to dokazilo (če je otrok starejši od 5 let) očetovstva (pa četudi lažnega) ne razreši.

Nisi edina. Pa tudi silim se ne, tako da bodi brez skrbi. Redno doživljam take odzive, tudi v debatah o varnih hišah za očete, moških kvotah v JU (družinsko sodstvo, strokovni sodelavci csd), obveznih šolah za starše, obveznih šolah za ločitev…

Nisi edina. Pa tudi silim se ne, tako da bodi brez skrbi. Redno doživljam take odzive, tudi v debatah o varnih hišah za očete, moških kvotah v JU (družinsko sodstvo, strokovni sodelavci csd), obveznih šolah za starše, obveznih šolah za ločitev…[/quote]

In kakšno zvezo ima to s tem, da si naredil nekaj takega lastnemu otroku?

Če si mnenja, da očetje (no, ti po tvojem lastnem mnenju itak nisi ali kako) rabijo varno hišo, se pa organiziraj in jo odpri. A misliš, da so jo ženskam odprli na lepe oči? So se morale tudi same oglasiti in zahtevati. Če je problem tako pereč, ti ne bo problem najti somišljenikov.
Glede moških kvot – sem takoj za, ampak žal so to poklici, ki za moške niso zanimiv, ker so slabo plačani in ni nekih kariernih možnosti. Tako da bi jih najbrž morali kazensko pošiljati na ta delovna mesta, kaj pa to pomeni, si pa verjetno lahko misliš. Jim pa popolnoma nihče ne brani, da ne gredo študirat soc. dela ali da ne kandidirajo za sodnike na družinskih oddelkih. Popolnoma nihče.
O družinskih sodiščih in obveznih tečajih za nesposobne ločene starše se pa tudi govori že dolgo, in tudi ženske same bi rade kaj takega (tudi one imajo težave z bivšimi partnerji, vem, da se ti zdi nemogoče), pa se žal na tem področju nič ne premakne. A veš zakaj? Ker gre v prvi vrsti za ženske, in ko gre za ženske, se ponavadi dogaja počasneje. Če bi bil to problem predvsem moških, bi bilo že rešeno. Zato zagovarjam, da bi morali otroke dodeljevati tudi moškim, potem bi se avtomatsko rešilo pol problemov v zvezi z nagajanjem ob ločitvi, preživninami in stiki. Ker ko se oglasijo moški, gre Slovenija v luft.

Poznam primer, ko je sodišče ocenilo da je v otrokovo korist, da se očetovstvo ugotavlja pri otroku precej starejšem od pet let. Zgodba je taka, da je partner(uradni oče) umrl, pa je seveda državi in materi bilo interes najti novega (resničnega očeta) zavezanca za preživnino.

Glej, v prvi vrsti ti nič nočem. Samo tipkam se, dobronamerno, spoštljivo, iskreno. Dopuščaš to možnost?

Kar se tiče odnosa do otrok ki jih imam rad, jih preživljam, vzgajam: Nikoli nisem trdil da nisem njihov oče. Nikoli! (sodno izvršitev sem opustil, ker nisem hotel trditi da nisem) Še vedno pa nisem siguren ali je to res. Ko sva z mamico podpisala sporazum, se ga ni držala na način, da ni pripeljala otrok na odvzem DNK materijala. Izgovorov zaposlenih na ISM da lahko to natredi drugič, pa pač ne kupim.

Sploh pa, zakaj je treba (morebitno) resnico skrivat? Komu je to v interes? Človeku, ki ne ve kdo je komu kaj, prav gotovo ne.

Jaz tudi tukaj vidim institucionalno manipulacijo z namenom ekonomske in socialne koristi. Vidim tudi proti ustavnost.

Jaz pa predvsem hudo obremenjenega mladega človeka, ki si mu naredil pekel na zemlji, rešil pa nič. No, saj njega bi v peklu pustil v vsakem primeru, ampak tukaj niti zase nisi dobil odgovora.

Kar se tiče dotičnega otroka sem mnenja, da sem mu “pekel” samo predstavil, sam(in njegovo mamico) pa se je odločil za njega.
Mnenja sem, da če bi otrok bil razumsko in čustveno samostojen, bi sočloveku rade volje odstopil dnk material, z namenom da ga odreši dvomov. Kar je njegov sorojenec naredil BP, rešila sva v cca 10 minutah. Šla sva celo tako daleč, da sva dala analizirat tudi dedne bolezni, in to v privatni laboratorij v SLO, ter v tujino. Z veseljem čakava rezultate. Btv,vsi trije živijo skupaj.
Seveda bojo rezultati za par promilov manj natančni, ker matere k dejanju niti povabila nisva.

mateja111
Za cca 400-500 EUR lahko hitro (2 tedna) in100% točen – dobiš izvid test očetovsta.
Poznam nekoga, ki se s tem ukvarja.

100% testa NI. In cena ki jo navajaš, je precej navita, za ugotavljanje očetovstva.
Jaz mateji111 priporočam eno uro pred stričkom guglom, bo vse jasno. Sam pa nebi podajal morebitne izbire, ker bi lahko bil pristranski.

100% testa NI. In cena ki jo navajaš, je precej navita, za ugotavljanje očetovstva.
Jaz mateji111 priporočam eno uro pred stričkom guglom, bo vse jasno. Sam pa nebi podajal morebitne izbire, ker bi lahko bil pristranski.[/quote]

No, test je 99,99 %
Preverjeno iz prve roke, pa lahko pišeš kar hočeeš!

še to npr.

http://www.biotech-agency.at/slo/index1.php

šestnajst

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close