Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je to starejša gospa?

Kaj je to starejša gospa?

Je to ženska stara 40+ ?
+ = 1, 2, 3, 4……………………………

Merila ki določajo termin starejši/a se z leti spreminjajo.
Tako da je vprašanje zastavljeno napačno, razen če meriš na ciljno skupino ljudi. V tem primeru določi leta tistih, ki jih sprašuješ!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Lep primer imaš v tej temi:
Rad bi poskusil s starejšo gospo 🙂

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Starejša je tista, ki se je rodila pred tabo. Gospa pa je tista, ki je poročena.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa, če je ločena ali vdova ? 🙂

Po tej logiki je npr. neporočena 50-letnica gospodična?:) In če je mlajša od nekoga, ji lahko reče mlajša gospodična:)). O hudooo:)).

Jst označujem ženske za starejše, če so 40+

Starunkle v Matkićevem slovarju 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za moške pa najbrž ta termin “starejši” ne obstaja, a ne:).

Mi se ne staramo, mi samo dozorimo. 🙂

Mi se ne staramo, mi samo dozorimo. :)[/quote]

Enkrat je treba dozoreti, a ne:). Če ne tekom aktivne dobe, pa na stara leta:))).

Ja, moški ste kot vino. Odlična tolažba:).

Mi se ne staramo, mi samo dozorimo. :)[/quote]Enkrat je treba dozoreti, a ne:). Če ne tekom aktivne dobe, pa na stara leta:))).

Ja, moški ste kot vino. Odlična tolažba:).[/quote]Misliš tako, da ti stopi v glavo?…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Enkrat je treba dozoreti, a ne:). Če ne tekom aktivne dobe, pa na stara leta:))).

Ja, moški ste kot vino. Odlična tolažba:).[/quote]Misliš tako, da ti stopi v glavo?…. :)[/quote]

Kero glavo, spodnjo al zgornjo?:) Čeprav…a ni pri moških to dvoje eno in isto:)).

Misliš tako, da ti stopi v glavo?…. :)[/quote]Kero glavo, spodnjo al zgornjo?:) Čeprav…a ni pri moških to dvoje eno in isto:)).[/quote]Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂

A zdej boš pa še trdila, da si dvoglava ziba? :)))
No še ta udarec….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kero glavo, spodnjo al zgornjo?:) Čeprav…a ni pri moških to dvoje eno in isto:)).[/quote]Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂

No še ta udarec….. :D[/quote]

Aja vidiš, nisem vklopla možganov, ker ne pijem vina:). Kako zgleda, če ti moški stopi v glavo?:)) Ne, to se pri meni ne dogaja. Moški si radi domišljate, da ste kot opojna substanca:)).

40+ da bi bila starejša ženska? Marsikatera 40+ zgleda veliko bolje kot 10 let mlajše gospodične. Zame je starejša ženska pri 70+….hm, koliko jih že ima Tina Turner?

Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂

No še ta udarec….. :D[/quote]

Aja vidiš, nisem vklopla možganov, ker ne pijem vina:). Kako zgleda, če ti moški stopi v glavo?:)) Ne, to se pri meni ne dogaja. Moški si radi domišljate, da ste kot opojna substanca:)).[/quote]Ne piješ vina, moški ti ne vstopajo nikamor, niti v glavo in niso opojna substanca…. deliš pa nasvete o moških in vinu…. mislim…. 😀 😀

Reče prvi: “Tam imajo pa dobre malice.”
“A si že jedel tam”, vpraša drugi
“Jaz ne, sem pa videl enega, ki je. Glede na to kako je jedel je moralo bit dobro…..”

Izkušnje pač….. 😉 :)))))

Samo posredujem naprej, kaj si domišljate vi moški:)).

Danes ja. Kaj pa pred 20-timi leti? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bo držalo glede “gospe” in “gospodične”. Mnogi mislijo, da se izraz gospa nanaša na poročeno žensko. To bi pomenilo, da so neporočene 60-letnice še vedno gospodične? :)))) Izraz gospodična se sme uporabljati tam nekje do 22, 23 leta starosti, kasneje pa se vedno uporablja izraz gospa in sicer ne glede na status (poročena, vezana, samska), izobrazbo in poklic. Tako so nas učili na protokolu.

Ne bo držalo glede “gospe” in “gospodične”. Mnogi mislijo, da se izraz gospa nanaša na poročeno žensko. To bi pomenilo, da so neporočene 60-letnice še vedno gospodične? :)))) Izraz gospodična se sme uporabljati tam nekje do 22, 23 leta starosti, kasneje pa se vedno uporablja izraz gospa in sicer ne glede na status (poročena, vezana, samska), izobrazbo in poklic. Tako so nas učili na protokolu.[/quote]
Verjetno res. Nisem pa vedel tega glede let.

Pametuješ pa v vsaki temi.

Je pa res, da če bi se katera mlada poročila (do zgoraj navedenih 23 let), bi bila zaradi tega gospa in ne več gospodična.

Ti pa vsako prebereš, da se kaj naučiš ali da preveriš, če kdo kaj narobe napiše? :))

Samo da se ne bi poročila brez naše vednosti…… :)))))

Kot, da ribice nimate šibke točke…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close