Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dopust

dopust

Pozdravljeni,
za tiste, ki ste samski me zanima, kam in s kom greste na dopust..(predvsem za 30+), se mi zdi, da je kar problem kam iti…

jaz sem šla na potovanje s kolegico,, tam je bilo kar nekaj samskih.. vendar mi manjka morje…., to pa je večji problem, šla bom verjetno za kak dan ali dva s kakšno kolegico..

prosim predlogi oz. kako vi izkoristite dopust..

Pozdravljeni,
za tiste, ki ste samski me zanima, kam in s kom greste na dopust..(predvsem za 30+), se mi zdi, da je kar problem kam iti…

jaz sem šla na potovanje s kolegico,, tam je bilo kar nekaj samskih.. vendar mi manjka morje…., to pa je večji problem, šla bom verjetno za kak dan ali dva s kakšno kolegico..

prosim predlogi oz. kako vi izkoristite dopust..[/quo

Opiši mal sebe pa kolegico pa morda grem zraven haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Naj te ne omejuje dejstvo, da si samska. Precej samskih potuje in tudi dopustuje na morju. Večji problem so višji stroški pri nastanitvah. Če si odprta duša, lahko tudi na morju koga spoznaš in se tam spoprijateljiš.

Spodaj dva vabita žensko s seboj – častita dopust v zameno, da te smeta fotografirati golo.

Jaz letos dopustujem s kolegi. Če nebi šla z njimi, potem sploh nebi šla na dopust, razen enodnevne variante, ker drugače vse podraži in sam nosiš strošek.
Bi pa šla npr kdaj s katero kolegico, ampak so po večini vezane ali pa samo koristijo dopust in so doma, pa tudi kakšni enodnevni izleti.

Še lažje je, če si samska. Lahko greš kamor hočeš, ni se ti treba ozirat na nikogar. V glavnem sama potuješ z lahkoto. Delaš kar želiš, kadar želiš. Vse sama planiraš, nobenih prilagajanj drugim.

običajno sem doma … in “fušam” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj vlect kolegico s sabo na dopust? Pojdi sama raziskovat svet. Popolnoma svobodna in vedozeljna.

eno pač mora imeti, da gre lahko na sekret ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close