Dopust in internet
Včasih je bilo normalno, da si za časa dopusta odklopil vse, službo, telefon, še dnevne časopise. Interneta sploh bilo ni.
Kako pa danes, v dobi interneta in pametnih telefonov, zgleda vaš dopust v primerjavi s prejšjnimi leti?
Vidim folk na facebooku vodi javno dnevniško evidenco svojih dopustniških aktivnosti. Zdaj grem , zdaj sem tam, zdaj grem na plažo, zdaj jem, zdaj pijem, zdaj se grem posrat.
Edino tega ne napišejo kdaj se bodo poseksali. Verjetno so toliko na internetu, da nimajo časa mislit na seks. 🙂
A se samo meni zdi to nenormalno? Jaz odklopim na dopustu telefon, pa ni šanse, da mi kdo teži!
Vsakemu svoje, ane.
Dandanes je večina časopisov dostopnih prek smartphonih in tablic in jih marsikdo tam čita potem pa skoči še kam drugam. Ali pa e-bralniki. Je tud to “out”? Poročila tudi prek tel./tablic spremlja namesto tv in radia.
Ne moreš rečt da je pa čist isto ali mejl recimo spremljaš z dopusta ali v vroči pisarni.
Zame je dopust dopust. Takrat odklopim praktično vse. FB profila itak nimam, telefon prečekiram samo proti večeru, pokličem nazaj pa samo, če se mi zdi, da je kaj nujnega (če kakšen dan prehitro mine, nič zato), maile prečekiram, ko se vrnem domov, ostalih vsebin z neta pa tudi ne pogrešam.
Forum je zaprt za komentiranje.