Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopust in internet

Dopust in internet

Včasih je bilo normalno, da si za časa dopusta odklopil vse, službo, telefon, še dnevne časopise. Interneta sploh bilo ni.

Kako pa danes, v dobi interneta in pametnih telefonov, zgleda vaš dopust v primerjavi s prejšjnimi leti?

Vidim folk na facebooku vodi javno dnevniško evidenco svojih dopustniških aktivnosti. Zdaj grem , zdaj sem tam, zdaj grem na plažo, zdaj jem, zdaj pijem, zdaj se grem posrat.
Edino tega ne napišejo kdaj se bodo poseksali. Verjetno so toliko na internetu, da nimajo časa mislit na seks. 🙂

A se samo meni zdi to nenormalno? Jaz odklopim na dopustu telefon, pa ni šanse, da mi kdo teži!

Ja jaz tudi nisem pristaš tega na dopustu. Sicer sva imela samo prenosnega, ampak ga niti odprla nisva. Mobitel takrat vzamem kak star, ki se mi ne povezuje stalno z netom.
In tudi nikjer ne pišem da grem na morje, predno grem. Da ne bi bil šok ko bi domov prišla 🙂

vse SW firme že propagirajo, da njihovi programi tečejo tudi na tablicah ☺

greš na dopust in si ves čas v stiku s svojo službo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vsakemu svoje, ane.

Dandanes je večina časopisov dostopnih prek smartphonih in tablic in jih marsikdo tam čita potem pa skoči še kam drugam. Ali pa e-bralniki. Je tud to “out”? Poročila tudi prek tel./tablic spremlja namesto tv in radia.

Ne moreš rečt da je pa čist isto ali mejl recimo spremljaš z dopusta ali v vroči pisarni.

vsekakor za veliko delovnih mest tehnologija pelje v to, da ali ne bo imelo smisla imeti dopust ali pa pisarne & “rednega” šihta ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zame je dopust dopust. Takrat odklopim praktično vse. FB profila itak nimam, telefon prečekiram samo proti večeru, pokličem nazaj pa samo, če se mi zdi, da je kaj nujnega (če kakšen dan prehitro mine, nič zato), maile prečekiram, ko se vrnem domov, ostalih vsebin z neta pa tudi ne pogrešam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Enako! Plus tega da naročim že v naprej, da mi odstranijo TV iz apartmaja, časopisov itak ne kupujem, niti doma kaj šele na dopustu. Če je kaj pomemebnega bom itak izvedel… 🙂

Ni šans, da bi na dopustu visela na FB. Časopisov ne berem.
IZjemoma grem na kak net, če nujno rabim za kak prevoz. Recimo vozni red vlakov.
Drugače dopust: brez neta.
Vikendi: brez neta.

Dopust je zame totalni odklop. Razen…mobitel prižgem enkrat dnevno, ker ga žal za čas dopusta ne morem vreči skozi okno:).

Lahko ti ga jaz vržem… 🙂

Lahko ti ga jaz vržem… :)[/quote]

Dej pliz…lahko tudi v reko:). Če pa nisi v bližini kakšne reke, bo wc čisto vredu:))). Keri norec si je spomnil to, da smo ves čas na dosegu rok:).

Lahko ti ga jaz vržem… :)[/quote]

Dej pliz…lahko tudi v reko:). Če pa nisi v bližini kakšne reke, bo wc čisto vredu:))). Keri norec si je spomnil to, da smo ves čas na dosegu rok:).[/quote]
Vse zate draga 🙂
Norec gor ali dol, nihče nas ne sili…

Dej pliz…lahko tudi v reko:). Če pa nisi v bližini kakšne reke, bo wc čisto vredu:))). Keri norec si je spomnil to, da smo ves čas na dosegu rok:).[/quote]
Vse zate draga 🙂
Norec gor ali dol, nihče nas ne sili…[/quote]

A čist vse zame?:)) Si lahko še kaj zmislim?:)

Vse zate draga 🙂
Norec gor ali dol, nihče nas ne sili…[/quote]

A čist vse zame?:)) Si lahko še kaj zmislim?:)[/quote]

Daj domišliji prosto pot 🙂

mirno pa lahko treniraš za tole prvenstvo
klik[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close