Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema namenjena meni

Tema namenjena meni

Opažam, da vam je danes neznansko dolgčas, verjetno je kriva vročina, pa ne mislim zunaj, ampak v vaših glavah. Zatorej sem se odločil odpreti temo, namenjeno meni, Sadnemu, v katero je vabljen prav vsak uporabnik, ki ima kaj negativnega za povedat čez ta vzdevek.

Prijetno kritiziranje vam želim še naprej !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

zivjo 🙂 mene ni blo dobre dva tedna…zalubla sm se v spanijo ♥ ce bi lahko bi se kr ostala…. smo pa bejbe skkr zamudle let 😀 dogodivscine all the way :D… noooo in moram rect da opazam napredek v tvoji komunikaciji v tejli moji odsotnosti 😉

sem te pa ravnokar v eni temi vprasala ce se tvoje ime zacne na R ker opazam neke podobnosti v zgodbi moje najboljse prijateljice in njenega bivsega ki je nikakor ne spusti od sebe..in upa… njen ego je pa prevelik da bi zacela gradit iz nule… sam jz pravm da je on tok uredu fant,predobr zanjo, tako da ce si to ti, pol bos zihr nasu to kar isces v isti meri dam-das 😉

P.s.
samo cakala sem dan ko bos namenil temo sam sebi 😀
grem jz zdj iskat alternative Playa a la slovenia. ce ni spanije,si jo pa pricaramo. blejsko jezero ima baje 26 stopinj wuhuhu 🙂

Kaj ne dobiš že dovolj kritik sproti, ti bi jih rad še vse na kupu. Si mazohist? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj vse tut ni samo kritika 😉 le fant je fržmajtn in se mu takoj nos pobesi, ko se kdo ne strinja z njim pol se mu pa svet podre vsak dan znova, on ga pa nazaj postavlja in je že čist izmučen….. 🙂

Jst bi predlagal, da se ga katera od uporabnic foruma ali pa celo celega mona usmili in mu malo priskoči na pomoč zgradit tiste peščene gradove. Zaželeno da je tam okol 40, da ima že izkušnje, lahko je pa tut kaj manj, ne bo nč aklih….. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se samo smiliš.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kaj naj ti rečem?

Meni deluješ kot neko govedo:), no govedo, kot tele mamino:)

DoSadni je butl … zdej nej pa to še sam sebi dokaže ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

evo ti ideje, da si popestriš lajf ☺
zdrkaj si v usta in potem 10x pregrizni spermo na 1/2 (vsakič tisto polovico, ki ti ostane v ustih) ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ne ni DOsadni, sam eni si filajo ego prek forumou ker si z realnostjo nimajo kej pomagat. potem pa pac zalijo nekatere uporabnike foruma in s tem le izrazjo frustracije ki jih nosijo v sebi in se tako pocutjo za minutko boljse. kaj cs. 🙂

Čeprav sva imela že “hude ure” sem še vedno njegova “fanica”…Saj v tej temi nimaš starostnih omejitev kaj ne?:)))

evo sadni :* lupcka zate da ne bodo samo kritike v tej temi 🙂

Objavi svjo fotko, potem boš videl kako se bodo punce razpisale. 🙂

sej ti to iz lastne glave in izkušenj — anedede ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close