HOTEL
Nisem pacek. Gre se za moja dva znanca, ki letujeta na razdalji cca 50 km eden od drugega v istem terminu. Oba sta nastanjena v hotelu. Oseba A 47 let, udova in oseba B 50 let, ki ni bil nikoli poročen. No pred kratkim smo meli žurko ob rojstnem dnevu in ja iskrilo se je med njima ogenj pa ni zagorel. Poznata se že dolgo časa, še ko je bila ona poročena. Vedno mi je oseba B govorila kako je bil vedno zaljubljen v osebo A. A ker je bila zasedena seveda ni bilo nikoli nič. Sedaj je idealna prilika, ko sta si dost skupaj na dopustu. Predlagal sem mu , da jo preseneti recimo s steklenico dobrega vina po večerji pred vrati njene hotelske sobe. Sedaj me pa zanima, če je sploh to mogoče.
Hočem mu vse dobro nič drugega.
Jaz pa potapljača čisto razumem.Pač hoče malo iz fore in malo za res tega prijatelja “poriniti” do nje,saj si sam očitno ne drzne kaj dosti..
Potapljač,ti nič ne poslušaj goveda od Nemkota zgoraj,ko nima kaj pametnega za svetovat…najraje bi menda kar sam šel tisti ženščini cvilit v sobo:)))
Ma vidim da si bolj nagajive sorte,boš si že kaj pogruntal:)))
Misonkka, zdaj pa poslušaj mojo “žensko intuicijo” :)) – če je ta zgodba slučajno vsaj delno resnična, gre za to, da se je ta vdova zapalila za tega samca, sedaj pa išče pomočnika – potapljača, da ju bo z osebo B skupaj spravil. Če bi moški B resnično želel biti z njo, bi že našel pot do nje, saj njen mož ni več živ.
antilopa
Moški oseba B je tako dobro bitje, ki preživlja drugo puberteto. Obnaša se kot zaljubljen najstnik. Praktično n mu pomoči oziroma bo sam bol težko kaj napravil v tej smeri ker je v teh zadevah zelo neroden.
Sam tale s hotelom bi pa palila. Po moje , ko bi ga zagledala na hotelskoh vratih , bi odprla knjigo in bi še dolgo v noč čitala. Verjetno bi prebrala cel roman. Hi hi hi hi No to je moje skromno mnenje.
Forum je zaprt za komentiranje.