Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samotni zaliv na slovenski obali

Samotni zaliv na slovenski obali

Kje na slovenski obali bi lahko našel samotni zaliv, pač res tako na samem nekje, brez žive dušice? Ima kdo kaj pojma?

Mesečev zaliv – Strunjan

sprintaj zemljevid SVN obale z Gugla, in se z njim spravi pod kovter ☺

SVN je pretežno gozdnata površina ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na, pa je šel še zadnji razmeroma mirni domači plac za mojo ritko. 🙂

Jaz tudi hodim na tadel obale. A sva se mogoče že srečala. Bi si želela družbe…..

Jaz tudi hodim na tadel obale. A sva se mogoče že srečala. Bi si želela družbe…..[/quote]

Mogoče pa res. Samo jaz sem zadnja leta bolj poredko tam. Me je vzela bela Ljubljana.
Ko sem dol na plaži, sem pa tam ali pa na kakšni skali v bližini Seče. Še največkrat pa na hrvaški strani.

takoj čez mejo imam krasen plac … ampak nisi kandidatka da te peljem tja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

takoj čez mejo imam krasen plac … ampak nisi kandidatka da te peljem tja ☺[/quote]

O šment! 🙂

takoj čez mejo imam krasen plac … ampak nisi kandidatka da te peljem tja ☺[/quote]

O šment! :)[/quote]

lahko tudi ženska oblika tega izraza … NO – GO ☺

O šment! :)[/quote]
Smola pa takšna!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mesečev zaliv že kar nekaj časa ni samoten del slovenske obale. Škoda, da je temu tako.

Mesečev zaliv že kar nekaj časa ni samoten del slovenske obale. Škoda, da je temu tako.[/quote]

Ljubljančani so že zdavnaj okupirali celo Obalo. 🙂

Mesečev zaliv že kar nekaj časa ni samoten del slovenske obale. Škoda, da je temu tako.[/quote]

Ljubljančani so že zdavnaj okupirali celo Obalo. :)[/quote]

Kdo govori o njih? Ti?

Ljubljančani so že zdavnaj okupirali celo Obalo. :)[/quote]

Kdo govori o njih? Ti?[/quote]

Jaz.

Kdo govori o njih? Ti?[/quote]

Jaz.[/quote]

Tisti, ki imajo nepremičnine na Obali, imajo KP registracijo in takih ni v omenjenem zalivu.

btw: SVN obale je v dolžino 2 metra/prebivalca — še pljuniti nima nihče kam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close