Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anketa Primoža

Anketa Primoža

Jo je komu uspelo izpolnit do konca ? Meni se je zdela predolga in jo zaprl po 5ih straneh.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hm, o čemu ti to??

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne izpolnjujem nobenih anket…

mene zjebe sistem resevanja prek telefona. prides skoraj do konca pa te vrze nazaj na prvo stran -.- bwo.

Ja, prišla je ena anketa na privatni mail. Sestavljena je tako, da imaš občutek, da si priklopljen na detektor laži. 🙂

drugace pa zanimiva anketa
tko kar malo neverjetno ampak mi je kar samo izpisalo top tri obiskane forume. kjer drzi ne drzi kot da je sistem sam ugotovil kaj razmisljam..

a me mal stalkate..al so to samo pametni piskotki? 🙂 zato potem eni ne izpolnjujejo tega ker ni vec anonimno.

koliko pa Primož plača … ali pa vsaj zniža grožnjo pred “izklučitvijo” za izpolnjenje ankete??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odvisno od števila pravilnih odgovorov. 🙂

Odvisno od števila pravilnih odgovorov. :)[/quote]
kje je cenik???
ne je.be.m jst đabe

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nop, tudi ne nameravam.

Sem.

Ankete so eden izmed načinov, kjer izraziš svoje mnenje, strinjanje ali nestrinjanje – podobno kot volitve. Noben ne bi šel, ampak jamrajo pa vsi. LoL

Seveda. Samo vsak izbira, kje bo izražal svoje mnenje in komu naredil uslugo:). Ne rešuješ vse, kar dobiš pod roke. “Primoževa” anketa je ena izmed tistih, katerim se izogibam.

edina “anketa” na katero odgovarjam je, ko Ona reče : ” a greva” — s tistim ku.rbi.š izrazom ☺

Pozabljaš, da ima forum lastnika. In gospodar lahko dela, kar mu pade na pamet, postavlja lastna pravila, karkoli…. In ta forum se trži, sponzorji ga financirajo. In če misliš, da je namen anket za izboljšanje ali spremembo česar koli, da ga je Primož sestavil z namenom izboljšanja demokratičnih odnosov, jah, idealistka. :))

Seveda. Samo vsak izbira, kje bo izražal svoje mnenje in komu naredil uslugo:). Ne rešuješ vse, kar dobiš pod roke. “Primoževa” anketa je ena izmed tistih, katerim se izogibam.[/quote]

Ja no, zakaj pol pišeš/pišete sem, če je itak vse “plačljivo” oz. delate MON-u reklamo? 🙂

Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? 😉

Seveda. Samo vsak izbira, kje bo izražal svoje mnenje in komu naredil uslugo:). Ne rešuješ vse, kar dobiš pod roke. “Primoževa” anketa je ena izmed tistih, katerim se izogibam.[/quote]

Ja no, zakaj pol pišeš/pišete sem, če je itak vse “plačljivo” oz. delate MON-u reklamo? 🙂

Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? ;)[/quote]

Tukaj se gre za princip, vprašanja sploh niso bistvena.

Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? ;)[/quote]

Tukaj se gre za princip, vprašanja sploh niso bistvena.[/quote]
je tako ☺
anketarji itak naredijo ankete tako, da je rezultat vedno vsaj podoben njihovi izhodiščni opredeltvi ☺
ko bodo anketarji ponudili vsaj 100€ za začetno uro izpolnjevanja anket … bodo pa dobili vsaj 10% relevantne odgovore ☺

In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.

In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.[/quote]

Ni moderator kriv, kaj če on dežurati in nonstop brisati poste od takih, kot je tale burek NM-3w :), ki praktično nima niti enega prijatelja, ker je konfliktna osebnost, in je tu praktično za vse moteč, edino Margo ga ima rada, ker se ji je (za)smili v njegovem duhovnem uboštvu :), kjer mu je internet edino okno v svet in zlorablja forum za “kanalizacijski odvod” za svojo nezadovoljstvo in bivanjsko patetiko, ko nima žive duše ob sebi. Čez tega je letelo že na desetine pritožb, enako velja za moderatorja v rubriki Duhovnost, ampak Primož se mi zdi malce vzvišen s to ignoranco (menda po vrnitvi iz Indije kuha kamilice “samospoznanja, zavedanja in sprejemanja” 😀 ), ko nikogar ne šljivi, ker ni moč komunicrati, ko zaštepa (zaspama) vse topike vedno z isto duhamorno lajno…

Sej nisem reku, da je samo Robi kriv, tudi Primož je. Oba sta pacienta. Zakaj bi potem izpolnjeval eno anketo 15 minut, če že v naprej veš, da itak na koncu ne bo nobenih sprememb…

Aha … Zakaj me ne preseneča. Zadeve niste prebrali, niste reševali, pa vseeno veste največ o tem. Jah, tak je slovenski narod 😀

Vedno je tisti pri vrhu kriv za vse, ker ima platno in škarje v rokah, da lahko kaj spremeni.

In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.[/quote]

In kaj “pametni” naredijo za spremembe v državi? Prav nič. Lahko bi šli in oddali neveljavno galsovnico – na tak način bi vsaj povedali aparatu, da nekaj ne štima, ker pa ne gerdo, izpade, da se jim j.ebe (kar je dejansko tudi res).

Enako je na anketah. Imate možnost skurcat al pa pač bit tiho in raje tukaj tarnat, kako je mon krut svet. Ampak pišete pa še kar. LoL

Dej bod tih, bedna si že.

Ne bodi tako brutalen z dekleti:). Dej ti raje meni povej katero sadje imaš najraje? Nick Sadni najbrž ni naključje, a ne?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close