Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kratek opis

kratek opis

Sem svetovni človek,eleganten v duši,suženj etike, ki je samo meni poznana, oblačim se ležerno vendar skrbno izbrano preden grem ven, ženske poslušam in imam potrpljenje, ker mi bodo same povedale kaj naj jim naredim, naredim jim presenečenje, ki jih dvigne iz okolice,slabe reči pozabim, tudi če sem užaljen hitro pozabim in oprostim. Ko ženska pove..da sem drugačen je zadovoljna

Svetovni človek, ki si ni sposoben poiskat punco v reali, waahahahahahaha…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hmm, spet ne morem da ne bi…:).

To pišeš v treznem stanju? Čist resno me zanima.

kva to pomen bit svetovni clovk? seveda, drugacen, usak clovk je drugacen 😛

svetovni človek…

eleganten po duši…

ženske poslušam in imam potrpljenje…

slabe reči pozabim…

hitro oprostim…

Jst mislim, da bolj carskega opisa še nisem prebral.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Iz mojih izkušenj ravno takšni niso taki, se samo pretvarjajo da so taki, hočejo biti taki, ampak niso. Najboljši ljudje imajo zdravo mero samokritike. Nisi noben angel, to sam veš!

Skrbno izbrano? Torej si dve uri pred ogledalom preden se odločiš it ven?

a posodo tudi pomiješ in pospraviš?
pa znaš kupit O.B._je, vložke … ?

kako pa je s smrčanjem, podrigavanjem, glasnimi in vonljivimi “izpuhi”, se v javnosti praskaš po krajcih, mednožju???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dolge stavke pišeš. To pomeni, da si nakladač. 🙂

moderen način spoznavanja

moderen način spoznavanja[/quote]
Sadni je enih 5 let pred modo, on je že vse to dal skozi, neuspešno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim da je tale topic /closed /busted

fak ne morem verjet ej 😛 eni tipi pa jih sekajo… al pa trava al pa kake nove sintetične droge pokajo v glavo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

fak ne morem verjet ej 😛 eni tipi pa jih sekajo… al pa trava al pa kake nove sintetične droge pokajo v glavo![/quote]

Ene par vas res naseda temi…čist dobro se zabavam ob tem

moderen način spoznavanja[/quote]
Sadni je enih 5 let pred modo, on je že vse to dal skozi, neuspešno. :))[/quote]

Pazi, Marko, da ne boš tudi ti spet pristal na trgu.

Pa po vseh tistih piškotih, bo naslednjič težje.

fak ne morem verjet ej 😛 eni tipi pa jih sekajo… al pa trava al pa kake nove sintetične droge pokajo v glavo![/quote]

Ene par vas res naseda temi…čist dobro se zabavam ob tem[/quote]

Ja seveeeeda, zdaj ko pa vidiš kak si faliral, pa najbližjo pot ven…. češ da si kao vse se hecal oz. si nas probal napizdit… če bi pa ti ena napisala pa bi bil cel trdi….

joj joj nauči se vsaj trollat spodobno če veš kaj to je.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za tiste, ki se zgražajo..tole gor je tipičen opis ženskarja prepisan iz interneta…toliko da se eni ne zamarajo

Sadni je enih 5 let pred modo, on je že vse to dal skozi, neuspešno. :))[/quote]

Pazi, Marko, da ne boš tudi ti spet pristal na trgu.

Pa po vseh tistih piškotih, bo naslednjič težje.[/quote]

Eeeeeh, ne bo mu hudga.. 😀

Za tiste, ki se zgražajo..tole gor je tipičen opis ženskarja prepisan iz interneta…toliko da se eni ne zamarajo[/quote]

Takšnih opisov na raznih fukfehtarskih portalih kolikor hočeš.

Me zanima kakšnega je imel naš Marko, da je bil tako uspešen.
Mogoče pa pride petra x povedat. 🙂

Takim in podobnim opisom nobena ne nasede. Dolgovezen, nič ne pove o sebi, razen to, da je dolgočasen tip.
To daš vedno NO GO. Potem pa visijo po leta in leta na portalih. Brez uspeha.

… da vsi ta pravi fukfehtarji pridejo gor z več različnimi opisi. En bo že palil.

Ta pravi fukfehtar ne bo nikoli izdal vseh svojih identitet niti vseh žensk, s katerimi je hodil na drinke.

Ta pravi fukfehtar bo vsaj 50% žensk nalagal. Vključno z izbranko, ki ga bo kovala v zvezde.

Ta pravi fukfehtar bo svoj fukfehtarski ulov dojemal kot trofejo in si domišljal, da je več vreden od drugih.

Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.

… da vsi ta pravi fukfehtarji pridejo gor z več različnimi opisi. En bo že palil.

Ta pravi fukfehtar ne bo nikoli izdal vseh svojih identitet niti vseh žensk, s katerimi je hodil na drinke.

Ta pravi fukfehtar bo vsaj 50% žensk nalagal. Vključno z izbranko, ki ga bo kovala v zvezde.

Ta pravi fukfehtar bo svoj fukfehtarski ulov dojemal kot trofejo in si domišljal, da je več vreden od drugih.

Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.[/quote]

zanimive teze… vredne razmisleka 🙂

aplaudiram !

Kakšno vrsto kozmetike uporabljaš za make up??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Saj vendar veš, takim opisom nobena ne nasede :).

Tip je pač po večletnem prečesavanju internetnih portalov končno našel eno, ki se je pripravljena ukvarjati z njim. Neke izbire tako ni imel, ali nič, ali pa Petra. Ne vem, če je to ravno nek zavidanja vreden uspeh.

Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.[/quote]

zanimive teze… vredne razmisleka 🙂

aplaudiram ![/quote]

Saj je to sarkazem, mar ne? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close