kratek opis
Sem svetovni človek,eleganten v duši,suženj etike, ki je samo meni poznana, oblačim se ležerno vendar skrbno izbrano preden grem ven, ženske poslušam in imam potrpljenje, ker mi bodo same povedale kaj naj jim naredim, naredim jim presenečenje, ki jih dvigne iz okolice,slabe reči pozabim, tudi če sem užaljen hitro pozabim in oprostim. Ko ženska pove..da sem drugačen je zadovoljna
a posodo tudi pomiješ in pospraviš?
pa znaš kupit O.B._je, vložke … ?
kako pa je s smrčanjem, podrigavanjem, glasnimi in vonljivimi “izpuhi”, se v javnosti praskaš po krajcih, mednožju???
moderen način spoznavanja[/quote]
Sadni je enih 5 let pred modo, on je že vse to dal skozi, neuspešno. :))
Mislim da je tale topic /closed /busted
fak ne morem verjet ej 😛 eni tipi pa jih sekajo… al pa trava al pa kake nove sintetične droge pokajo v glavo!
Mislim da je tale topic /closed /busted
fak ne morem verjet ej 😛 eni tipi pa jih sekajo… al pa trava al pa kake nove sintetične droge pokajo v glavo![/quote]
Ene par vas res naseda temi…čist dobro se zabavam ob tem[/quote]
Ja seveeeeda, zdaj ko pa vidiš kak si faliral, pa najbližjo pot ven…. češ da si kao vse se hecal oz. si nas probal napizdit… če bi pa ti ena napisala pa bi bil cel trdi….
joj joj nauči se vsaj trollat spodobno če veš kaj to je.
… da vsi ta pravi fukfehtarji pridejo gor z več različnimi opisi. En bo že palil.
Ta pravi fukfehtar ne bo nikoli izdal vseh svojih identitet niti vseh žensk, s katerimi je hodil na drinke.
Ta pravi fukfehtar bo vsaj 50% žensk nalagal. Vključno z izbranko, ki ga bo kovala v zvezde.
Ta pravi fukfehtar bo svoj fukfehtarski ulov dojemal kot trofejo in si domišljal, da je več vreden od drugih.
Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.
… da vsi ta pravi fukfehtarji pridejo gor z več različnimi opisi. En bo že palil.
Ta pravi fukfehtar ne bo nikoli izdal vseh svojih identitet niti vseh žensk, s katerimi je hodil na drinke.
Ta pravi fukfehtar bo vsaj 50% žensk nalagal. Vključno z izbranko, ki ga bo kovala v zvezde.
Ta pravi fukfehtar bo svoj fukfehtarski ulov dojemal kot trofejo in si domišljal, da je več vreden od drugih.
Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.[/quote]
zanimive teze… vredne razmisleka 🙂
aplaudiram !
Ta pravi fukfehtar nikoli ne pozabi svojega hobija. Tudi če igra vlogo zvestega fanta.[/quote]
zanimive teze… vredne razmisleka 🙂
aplaudiram ![/quote]
Saj je to sarkazem, mar ne? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.