Kam poslati trojko na terapijo?
X6, sebe pozdravi alkoholne odvisnosti, nato verske blaznosti, nato boš morda nekoč celo normalen. In boš lahko podajal legitimne nasvete.
Nisi smešen, niti pameten, niti zabaven. Edini možen način, da dobiš pozornost je, da se vpikuješ v določene forumaše. da ti ploska moderator foruma, me niti ne čudi preveč. Vsi ste vi iste branže..
Začenja se zanimivo poletje, narava vabi. Jaz bom tam, vi tepci pa se boste tukaj pri 35+ stopinj prerekali, kolk ste boljši od mene, Sadnega, Matkiča..
Zdaj pa hitro idite surfat za lepimi dekleti, vi…ki ne verjamete v telo…phahahahahahahahaa…
Na tem mestu si zastavimo vprašanje, zakaj ta družba stremi k temu, da ljudem dovoli, da so neumni. Stoletja so se strokovnjaki od Kopernika in Galileja naprej zoperstavljali cerkvenim naukom. Namesto svobode do veroizpovedi bi morali imeti svobodo od veroizpovedi. Ko otroci malo zrastejo, jim starši povedo, da Božička in Miklavža ni.
Čemu torej še vedno mazilimo verovanje v nekakšna pravljična bitja kot nekakšno legitimno stališče? Vprašam drugače, zakaj naj bi bilo družbeno zaželjeno in sprejemljivo se delati, da verjameš, da je tam en tip od mrtvih vstal? Kdor se dela da verjame, je hinavec. Če se ne dela, pa bebec. Nič od tega ni pozitivno.
Forum je zaprt za komentiranje.