Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam poslati trojko na terapijo?

Kam poslati trojko na terapijo?

jaz bi jo v Rovinj,na tisto fkk plažo, tam se bodo lahko ozdravili svoje spolne zavrtosti…še kak predlog?

Kakšen bordel ? 🙂

za bordel nimajo denarja, saj vidiš da še za radensko komaj skup spravijo)))

Ni jim pomoči. Taki so in bodo ostali.

pri nas može sa popust samo u ključavnica – a za to prijemamo pa tudi Diners kartica

vse ostala v keš_pi.c.ka na roke tud

X6, sebe pozdravi alkoholne odvisnosti, nato verske blaznosti, nato boš morda nekoč celo normalen. In boš lahko podajal legitimne nasvete.

Nisi smešen, niti pameten, niti zabaven. Edini možen način, da dobiš pozornost je, da se vpikuješ v določene forumaše. da ti ploska moderator foruma, me niti ne čudi preveč. Vsi ste vi iste branže..

Začenja se zanimivo poletje, narava vabi. Jaz bom tam, vi tepci pa se boste tukaj pri 35+ stopinj prerekali, kolk ste boljši od mene, Sadnega, Matkiča..

Zdaj pa hitro idite surfat za lepimi dekleti, vi…ki ne verjamete v telo…phahahahahahahahaa…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zdaj samo še manjka tema o tem, kdo je normalen. 🙂

Zdaj samo še manjka tema o tem, kdo je normalen. :)[/quote]
Dober predlog. Naj vsak odpre svojo temo, pa bo veselje, se bomo ocenjevali vse do polnoči.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Upam, da ste tule vsi nori, ker večjega dolgčasa od normalnih ljudi še nisem videl …

Na tem mestu si zastavimo vprašanje, zakaj ta družba stremi k temu, da ljudem dovoli, da so neumni. Stoletja so se strokovnjaki od Kopernika in Galileja naprej zoperstavljali cerkvenim naukom. Namesto svobode do veroizpovedi bi morali imeti svobodo od veroizpovedi. Ko otroci malo zrastejo, jim starši povedo, da Božička in Miklavža ni.

Čemu torej še vedno mazilimo verovanje v nekakšna pravljična bitja kot nekakšno legitimno stališče? Vprašam drugače, zakaj naj bi bilo družbeno zaželjeno in sprejemljivo se delati, da verjameš, da je tam en tip od mrtvih vstal? Kdor se dela da verjame, je hinavec. Če se ne dela, pa bebec. Nič od tega ni pozitivno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close