Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danacije z SMS

Danacije z SMS

tole se mi zdi zanimivo
Irena.S 1€[/url]
še, ko sem imel tudi privatno gsm številko nisem pošiljal. Ker me “aktivisti” s solzavimi zgodbami niso nikoli “prepričali”. Pri vsaki akciji mi je manjkalo, da “aktivist” ni sebe izpostavil koliko je doniral.
Itak so mi pa te medijske igrice fopanje folka in mašenje časa za oddajo.
pa tudi preko prispevkov, davkov, DDV … preveč “doniram”. Naj ta denar racionalno uporabijo “profesionalci” – pa ne za svoje plače, izlete, kongrese, izobraževanja …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ko lahko pomagam se potrudim maksimalno in to je velikokrat. Humanitarci me ne ganejo več, od kar sem jih na žalost spoznal!
Ta teden bom doniral čas in delo v vrednosti najmanj 300€.
Meni zadostuje, nekomu bo pa lažje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem pristaš neposrednega doniranja – človeku, ki potrebuje pomoč, direkt v roke. Veliko sodelujem pri akcijah zbiranja sredstev, ampak vedno takih, ko se gre k človeku na dom, pa se izroči nabirek. Mi pač ni do tega, da 70°% mojega prispevka izgubi v “administrativnih stroških”.
Izjema je zbiranje zamaškov, ampak to se mi pač da početi. Pri siceršnjem ločevanju odpadkov mi to vzame par sekund, odjemalca, ki potem večje količine odpelje na zbirno mesto, imam pa na poti, tako da me nič ne stane. 🙂

Organizacij, kot je (predvsem) Unicef, pa sploh ne podpiram, ker jih dojemam kot zagovornike statusa quo, ki pomoči potrebne delajo odvisne od pomoči, namesto da bi “plan reševanja regije” zastavili tako, da bi bila rešitev dolgoročna, če že ne dokončna. Namesto, da bi lačnega naučili ujeti ribo, mu raje servirajo že pečeno. No, najbrž jim dajo kar “ocvrte ribje palčke”, ker so najcenejše… :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Naslov teme je najbrž DONACIJA S SMS-jem.

ko bodo dovolili avtorjem teme/objave popravke, bo tudi kdaj kaj bolj “pravilno”.
Itak pa — zakaj že, se usajaš v “mojih” temah??? pa ne, da si takšna mazohistka???
btw: sama nisi popravila naslova za svoj komentar, pa bi lahko ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Misonkka je vrgla oko nate, a ti ni že jasno? 🙂

lenuhi ciganski ki prosjačijo namesto da bi delali oz. moški in ženske ki so nekaj delali 30 let sproti pa se NISO nikoli nič učili si ne zaslužijo mojega denarja…

nikdar nisem prosil za keš in nikdar tudi nebom, raje umrem!!!!!

najhuje pa je da prosjačijo ravno primitivni ljudje ki so konzervativci nikoli se niso izobraževali (po končani šoli) delali so v nizko profitabilnih službah kjer so itak delali izgubo.

štemali pa so froce.

Jaz nebom mel otrok ker vem da to preveč stane ampak primitivci pa nič ne mislijo.

treba bi blo nardit tak.

če nardiš froca nisi upravičen do nikakršne državne pomoči ker smatramo da si dovolj bogat da si ga lahko privoščiš!!!!!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

misonkka me je po prvih “ogledih” vrgla v gnojnico največjega kmeta na vasi ☺ — pa se niti ne trudim priti ven ☺

hvala. mene osebno in človeštvo si odrešil velikih strahov o bodočnosti človeštva ☺☺☺

misonkka me je po prvih “ogledih” vrgla v gnojnico največjega kmeta na vasi ☺ — pa se niti ne trudim priti ven ☺[/quote]

Neka ti bude sa srečom:)

misonkka me je po prvih “ogledih” vrgla v gnojnico največjega kmeta na vasi ☺ — pa se niti ne trudim priti ven ☺[/quote]

Neka ti bude sa srečom:)[/quote]
naj te ne moti moja sreča ☺

Neka ti bude sa srečom:)[/quote] naj te ne moti moja sreča ☺[/quote]Saj jo ne, je le povedala kako je srečna, da se te je izognila…. 😀

ps
včasih ji pa le še proradi tist “pokvarjen” senzor 😉 :)))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

naj te ne moti moja sreča ☺[/quote]Saj jo ne, je le povedala kako je srečna, da se te je izognila…. 😀

ps
včasih ji pa le še proradi tist “pokvarjen” senzor 😉 :)))))))))))[/quote]

na kateri gnojni celici je pa tebi to zraslo … da nekdo z željenjem sreče drugemu, izraža svojo “srečo” ???
btw: a si to TI pod nickom Misonkke, da veš ☺ [sup](to je retorično vprašanje)[/sup]

Ma kaj se sikiraš? Ona mi je to včer nežno prišepnila na uho in me prosila, da tebi povem… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma kaj se sikiraš? Ona mi je to včer nežno prišepnila na uho in me prosila, da tebi povem… :D[/quote]
ti pa hujš kot farška goflja in partijska podrepnica skup — neseš naprej ☺

Ma kaj se sikiraš? Ona mi je to včer nežno prišepnila na uho in me prosila, da tebi povem… :D[/quote]
ti pa hujš kot farška goflja in partijska podrepnica skup — neseš naprej ☺[/quote]Glej, jaz za razliko od tebe tudi kdaj kakšni izpolnim kako željo, če mi jo nežno prišepne v uho….. 😉

ti pa hujš kot farška goflja in partijska podrepnica skup — neseš naprej ☺[/quote]Glej, jaz za razliko od tebe tudi kdaj kakšni izpolnim kako željo, če mi jo nežno prišepne v uho….. ;)[/quote]
evo ti moja velika želja – najnežneje zašepetana: samoukini se tukaj ☺ — pa sploh ne bo nihče tretji tangiran ☺

Glej, jaz za razliko od tebe tudi kdaj kakšni izpolnim kako željo, če mi jo nežno prišepne v uho….. ;)[/quote]
evo ti moja velika želja – najnežneje zašepetana: samoukini se tukaj ☺ — pa sploh ne bo nihče tretji tangiran ☺[/quote]Nisem rekel, da fantom izpolnjujem želje….
Sploh pa, če bi se ti samukinil bi se vsi “tretji” oddahnili tu…..izpolnil bi nam vsem eno veliko željo………..lahko bi se tudi spreobrnil v nekaj vsaj pogojno užitnega, a je to upanje že davno umrlo…..ccccccc

evo ti moja velika želja – najnežneje zašepetana: samoukini se tukaj ☺ — pa sploh ne bo nihče tretji tangiran ☺[/quote]Nisem rekel, da fantom izpolnjujem želje….
Sploh pa, če bi se ti samukinil bi se vsi “tretji” oddahnili tu…..izpolnil bi nam vsem eno veliko željo………..lahko bi se tudi spreobrnil v nekaj vsaj pogojno užitnega, a je to upanje že davno umrlo…..ccccccc[/quote]

Plagijatoršek mali ☺

škoda, da ljudje ne umirajo vsaj istočasno z upanjem .. ali pa vsaj trenutek preje ☺

Nisem rekel, da fantom izpolnjujem želje….
Sploh pa, če bi se ti samukinil bi se vsi “tretji” oddahnili tu…..izpolnil bi nam vsem eno veliko željo………..lahko bi se tudi spreobrnil v nekaj vsaj pogojno užitnega, a je to upanje že davno umrlo…..ccccccc[/quote]

Plagijatoršek mali ☺

škoda, da ljudje ne umirajo vsaj istočasno z upanjem .. ali pa vsaj trenutek preje ☺[/quote]…si mislil predno si nam zaupal svojo željo? 😀

Plagijatoršek mali ☺

škoda, da ljudje ne umirajo vsaj istočasno z upanjem .. ali pa vsaj trenutek preje ☺[/quote]…si mislil predno si nam zaupal svojo željo? :D[/quote]
pikec – kar jaz mislim: natipkam, izrazim … ne rabim tvojih prevodov/utemeljitev … mimosunkov ☺

Škoda, da pikec, ki te je naredil, ni takrat napravil mimosuk, skoda res…. :/

Škoda, da pikec, ki te je naredil, ni takrat napravil mimosuk, skoda res…. :/[/quote]
enako ☺ … v dobro človeštva in naslednjih rodov ti toplo priporočam, da ti delaš mimosunke ☺

Jao dečki… prave babe ste ratali. :))) ccccc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

po 24 postih je stanje tako
1 zapis na temo naslova
2 zapisa o donacijah širše

… čizs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close