Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dvojna morala ?

Dvojna morala ?

Hej druščina,
ena stvar me zanima.

S fantom imava oba zlo rada modo pa muzko in vse okol tega. Tut oba zlo rada pogledava dobre fotografije, ki jih je danes vsepovsod kar ogromno. Predvsem na socialnih omrežjih ni da ni!
Vem, da fant zlo rad pogleda luštne punce, luštne fotografije – pa ne tistih “cenenih”, kot so playboy pa FHM…
Tut za zanimivim moškimi rad pogleda – pač čist iz vidika estetike…;-)

Tudi jaz rada pogledujem za simpatičnimi dekleti – mislim da je to popolnoma normalno…
Opažam pa, da fantu ni preveč všeč, če se jaz kdaj slikam. Pa nikoli se ne slikam razgaljena, niti ne preveč seksi. Rada fotografiram, rada se poigravam s svojim fotoaparatom, kdaj tut malce spimpam zadeve v photoshopu in vedno skreiram kakšno zanimivo fotkico. Prijatelji/sorodniki so vedno zlo navdušeni..

On pa nikoli nič ne pokomentira, nič ne reče – obnaša se tako, kot da ga moti.
Pogrešam njegovo “priznanje” ali pohvalo. Predvsem jo pogrešam zato, ker sicer tako rad spremlja modo in umetnost, nasplošno ima zlo rad fotografijo, vem da vsakodnevno gleda/spremlja druge punce.

Zakaj potem ni “ponosen” in vesel, da je njegova punca tut izvirna, simpatična, lepa, kreativna…?

Kdaj pa kdaj objavim kakšno fotografijo na FB pa sploh nič ne reče! Sploh se ne pogovarjava o teh fotografijah. To zelo pogrešam! :-/

Poznam druge pare, ki so kar se tega tiče zelo spontani, fantje so veseli in ponosni na svoje luštne in pametne punce. Moj pa…NIČ!

Tudi slika me skoraj nikoli ne. Jaz njega ogromno slikam, imam ogromno lepih slik z njim. On mene nikdar.

Zakaj menite, da se tako obnaša? Jaz mislim da je ljubosumen? Ampak zakaj je ljubosumen? Bi razumela, da je ljubosumen, če nasplošno ne bi maral tega, če bi sam bil “grd” in nezanimiv ipd.

Ampak on taaaako rad prebira modne revije/spletne strani – zakaj mu potem jaz nisem neke vrste”muza”???
A me razumete?
Nič me ne moti njegova strast do vsega, kar je lepo in estetsko.
Me pa malo žalosti, da je tako ignorantski do mene….

Pa bi morda najprej njega vprašala?

Razumemo. Edino, kar “nas še zanima” je to, zakaj nisi vsega tega njega vprašala oziroma kaj ima on sam na to za povedat?
Mogoče je nesiguren, se boji, da bi te še kdo “opazil” in da bi ti opazila njegovo opažanje itn itn?
Da mu ti nisi neke vrste muza, je malo krivično rečt, glede na to, da si njegova punca, izbranka, te pa razumem kaj želiš povedat. 🙂 Želiš, da tudi tebe na slikah tako gleda, kot gleda druge. Vendar tebe ima ves čas pred nosom, deklet iz revij pa ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker izhaja iz sebe in si tebe prav tako predstavlja kot eno izmed tistih, ki jih sam občuduje na internetu ali v reali.
In ne želi, da si nekdo drugi ob tvojih slikah misli to, kar si sam ob drugih slikah.

Ena opcija je tudi, da s tem, ko se nastavljaš objektivom, v njemu vzbujaš dvom, da s tem potrebuješ/iščeš pozornost tudi ostalih (moških) in da ti njegova pozornost ni dovolj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

fant ne gleda playboya hahahahahahahahahahahahahaha
rada gledam punce ??? si lezba
če se ti nastavljaš na fb si drugi drkajo nate, kot si on na druge.

Glede na trende pri moških (ko je toliko govora o poženščenosti) in glede na napisano, morda ocenjuje, da imaš lepšo rit kot on.

Ahhh, niste resni… 😛
Ne, ne gledava/bereva playboya, ker nama ne odgovarja ta tip “lepote”. Obstaja veliko drugih fashion revij (predvsem iz urbane kulture), ki jih naročava iz tujine. 😉
Tut po socialnih omrežjih naju ne prepriča lih vsaka naga rit, pa če je še tako natrenirana in naoljena!

Ne nastavljam se objektivom. Pravzaprav imam lastnih fotografij zelo malo. Slikam ogromno drugega materiala, ki ga on prav tako ne pokomentira.
Slike, na katerih sem jaz, so pa daleč od tega, kar si vi mislite….

Brezveze, da sm sploh kaj uprašala! 😉

vidva se ukvarjata s fotografijo predvidevam. midva z bivsim sva se in se se vedno tko da vem kaj misls rect. nevem, mene je vedno pohvalu ce sem dobr skadrirala, tudi on je rad fotknu mene npr.na morju…ob zanimivih vratih..in spontano tut jz njega. mogoce je pa fora da vidi da ze ti tok pofotkas da je njemu odvec fotkat tebe ker mu mori da tok fotkas skos 🙂 😉 samo kot predlog..

o bog se nas usmili pa ženska potreba po pozornosti ☻

na ceglc si napiši kar bi rada slišala, prilepi na ogledalo in si vsakič, ko greš mimo naglas preberi (po mižnosti z podobnim glasom kot ga ima on) ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če gleda modne revije je itak že na pol topelovodar….

Ti pa men zmer z jezika vzameš:)

Avtorica ti pa ga enkrat šokiraj ne s tolk estetsko fotografijo, bod packa, pa boš vidla, kako bo odreagiral:)

Sem razumel, kot da sebe nastavljaš in na podlagi tega tudi podal komentar.
Z zadnjim stavkom se pa strinjam. Take stvari se rešujejo doma, med vama, ne med tistimi, ki vaju ne poznajo.

Kako dolgo sta skupaj?

Odpri usta in začni govorit … kaj ti manjka, kaj pogrešaš … kaj bi rada od njega … Pa ne mislim na užaljen način. Če ne drugega, ga lahko s humornim načinom pripraviš do komentarja. Poskusi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close